Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

evet dediğin gibi yapıp daha güzel görünmesini sağlayabilirim off dolaplar küçük olmasııınn sinir bozucu

okişş bebem thanks :))

yaaa ama kızlar benim mesajımı hiç görmediniz mi...cetvelciler hatunlar fırınımdan çoook memnunum diyen fıstıklar midi fırın tavsiyesi lazım bana heyyyyooooo

Ya gerçekten beğendin mi ben çok tedirgin oldum düzenli hatunlarin yanında kaç gündür ekleyim mi eklemeyim mi diye kendimi yedim
bide bu konuşmanın arasına figür ekliyor sun ya hala çözemedim nerde bu oğlusların çok seviyor mama yediriyoruz onlara

Beğendim tabii niye beğenmeyeyim Örtülerin çok güzel deterjan kutuların çok güzel Tedirgin olacak ne var yaavrum burda biz bizeyiz
Bu yazı yazdığımız yerin üstünde B I U yla başlayan sırada gülümseyen yüz var ya, ona tıklayınca aşağı kısımda tüm seçenekler çıkıyor oradan istediğinin üstüne tıklarsan imlecin yanıp söndüğü yere yapışıveriyorlarOğluşlarını yeriz

Ay canım bn hiç resim koymayaydm ozaman valla bnden düzenli oldun kesin ben şahsen çok beğendim

Teşekkürler canım ya inşallah bu düzeni korurum evet oldu teşekkürler

Eki Görüntüle 1488072 Eki Görüntüle 1488071 Bunlarda erzak dolabım bura pek içime sinmedi ne yapmalıyım öneri istiyorum
Aaay ikinci fotoğrafı görmemişim e her şeyin sepette ya da kavanozda zaten senin

Benimki de mesela çok karışık görünüyor.Ya kızlar galiba ilk baştan her şeyi alırken ona göre almamız lazım. Tüm kavanozları sepetleri yada mesela aynı renk. Mutfak için belli renk mesela. Benimki kırmızı ağırlıklı ama her şeyim de kırmızı değil mesela Aynı tip kavanozlar aynı tip sepetler olsa göze daha hoş görünüyor tabi ama ona bütçe ayırmak mesele

Allah korusun en korktuğum yer ocak çok geçmiş olsun
sagol canim bende cok korkuyordum simdi korkum ikiye katlandi resmen inan gunlerce kendime gelemedim ya oglumun ustune dokulseydi yag diye elimin yandigini saatler sonra farkettim o kadar korkmustumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…