- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
evet dediğin gibi yapıp daha güzel görünmesini sağlayabilirim off dolaplar küçük olmasııınn sinir bozucuCanım deterjanları ve tuvalet kağıtlarını karton bir kutuyu kaplasan da onlara koysan?Benim eyve altındaki dolapta mesela deterjanların içinde durduğu kutu normal kartondan kutu, taşınırken kullanmıştım. Sonra raf örtüsüyle kapladım o şekilde kullanıyorum. İlaç kutun da çok güzelmiş
okişş bebem thanks :))Canım deterjanları ve tuvalet kağıtlarını karton bir kutuyu kaplasan da onlara koysan?Benim eyve altındaki dolapta mesela deterjanların içinde durduğu kutu normal kartondan kutu, taşınırken kullanmıştım. Sonra raf örtüsüyle kapladım o şekilde kullanıyorum. İlaç kutun da çok güzelmiş
Rabbim sana daha güzellerini versin mavili38im
Koçtaştan ama çeşit çeşit oluyorlar bendimahi, inceciklerden değil benim bunlara kullandıklarım
Ayakkabi dolabim ayakkabıları anca aldığı için ev terliklerini böyle sepete koyuyorum Eki Görüntüle 1488048
Erzak dolabım la banyo dolabım önerileri nizi bekliyorum bunlar niye yan oldu ya
Ellerine sağlık canım
Canım yeni eklediğin için "düzenle" den düzeltebilirsin o fotoğrafların olduğu iletinin sol aşağı tarafında.Aman hep aynı larini yüklemisim ya
Ya gerçekten beğendin mi ben çok tedirgin oldum düzenli hatunlarin yanında kaç gündür ekleyim mi eklemeyim mi diye kendimi yedimEllerine sağlık canımÖrtü örtü dedim diye, "al sana örtülü" der gibi yapmışsın mavili38
Arkadaşlar bu ne yahu uzandığım yerden kaldırtıp iş yaptırtacaksınız haBu saatte bu ne şevk
Beğendim tabii niye beğenmeyeyimYa gerçekten beğendin mi ben çok tedirgin oldum düzenli hatunlarin yanında kaç gündür ekleyim mi eklemeyim mi diye kendimi yedim
bide bu konuşmanın arasına figür ekliyor sun ya hala çözemedim nerde bu oğlusların çok seviyor mama yediriyoruz onlara
ÖrtülerrrEki Görüntüle 1488072 Eki Görüntüle 1488071 Bunlarda erzak dolabım bura pek içime sinmedi ne yapmalıyım öneri istiyorum
Ya gerçekten beğendin mi ben çok tedirgin oldum düzenli hatunlarin yanında kaç gündür ekleyim mi eklemeyim mi diye kendimi yedim
bide bu konuşmanın arasına figür ekliyor sun ya hala çözemedim nerde bu oğlusların çok seviyor mama yediriyoruz onlara
Teşekkürler canım ya inşallah bu düzeni korurumBeğendim tabii niye beğenmeyeyimÖrtülerin çok güzel deterjan kutuların çok güzel Tedirgin olacak ne var yaavrum burda biz bizeyiz
Bu yazı yazdığımız yerin üstünde B I U yla başlayan sırada gülümseyen yüz var ya, ona tıklayınca aşağı kısımda tüm seçenekler çıkıyor oradan istediğinin üstüne tıklarsan imlecin yanıp söndüğü yere yapışıveriyorlarOğluşlarını yeriz
Aynen Sigma diÖrtülerrrBelki üst raftaki tost makinesini aşağı alıp orada sağ taraftaki kavanozları yukarı çıkartabilirsin
Ama baktım şimdi sığmaz. Sen olacak en iyi şekilde yapmışsın zaten
Aaay ikinci fotoğrafı görmemişimEki Görüntüle 1488072 Eki Görüntüle 1488071 Bunlarda erzak dolabım bura pek içime sinmedi ne yapmalıyım öneri istiyorum
sagol canim bende cok korkuyordum simdi korkum ikiye katlandi resmen inan gunlerce kendime gelemedim ya oglumun ustune dokulseydi yag diyeAllah korusun en korktuğum yer ocak çok geçmiş olsun
Oy oy ben bu gazla şu beni otumutfak ta bekleyen bulasiklari ma gideyim bariAy canım bn hiç resim koymayaydm ozaman valla bnden düzenli oldun kesin ben şahsen çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?