• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Bakliyalarin oraya benimde bi sepet almam lazim sanirim. Biraz daha foto gelsin dedim

Eklentiler

• 1428577058735.jpg
    1428577058735.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 1.281
  • 1428577095328.jpg
    1428577095328.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 834
  • 1428577151164.jpg
    1428577151164.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 872
  • 1428577203846.jpg
    1428577203846.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 817
Canım dantelliler küçük almaz sanırım ordaki bakliyatları içineo_ODaha büyüklerinden varsa onlar olur. Ölç de git:KK70:
ölçücem :) ama koycam makarna bide bi kaç bşey o dantellilere benzeyen braz daha byuk varmı bakmam lazım şimdi çok büyükde sigmazki

Bize de göster bitince:KK52:

Bakliyalarin oraya benimde bi sepet almam lazim sanirim. Biraz daha foto gelsin dedim
BAKLİYATLARIN ORAYA MAKARNALARI VE KUTUDA OLAN MALZEMELERİN VARYA HANİ ONLAR İÇİN SEPET OLABİLİR BELKİ..KAPAKLI BİŞEY OLURSA ÜZERİNE Bİ SEPET DAHA KOYMA ŞANSIN OLUR SENİN DOLAPTA DA BENİMKİLER GİBİ ÇOK BOŞLUK KALMIŞ ÜST KISIMLAR.. SIRF O YÜZDEN RAFLARIN AYARI İLE OYNAYACAĞIM BEN

BAKLİYATLARIN ORAYA MAKARNALARI VE KUTUDA OLAN MALZEMELERİN VARYA HANİ ONLAR İÇİN SEPET OLABİLİR BELKİ..KAPAKLI BİŞEY OLURSA ÜZERİNE Bİ SEPET DAHA KOYMA ŞANSIN OLUR SENİN DOLAPTA DA BENİMKİLER GİBİ ÇOK BOŞLUK KALMIŞ ÜST KISIMLAR.. SIRF O YÜZDEN RAFLARIN AYARI İLE OYNAYACAĞIM BEN
Bende oraya dusunuyorum sepet. Tasinacam zaten raflari fln takmiyorm hic onun icin.yeni evde dsha bi duzen olusturcam ins.

O TENCERELERİN ÇAYDANLIĞI VAR BENDE DE :) İÇİ AÇILIYOR İNSANIN DİMİ RENKLİ RENKLİ GÖRÜNCE :)
Cevze ve caydanligida var bende.

Seninkiler bnimkiler kadar karisik durmuyo ama sepet olursa dahami güzel durur ne
Dantelli sepetmi alsama. Yoksa alttaki kutulardan mi kapakli

Tembel tembel ne güzel oturuyordum şimdi nerden de çıktı bu güzel düzenli fotoğraflar:KK43: "Hadi kalk iş yap :KK67:" diyorlar insana:KK43:
Ellerine sağlık damlacikolataam:KK68:
Saok canim. Hadi kalk is yapta guzel guzel fotolar ekle bize :)

Vakumlu hurç ne kadar toplayabilir ki:KK64: diye düşünen haatunlar:KK31:
Bakın "Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?" başlığında mavi_ekran mavi_ekran arkadaşımız ne yazıp paylaşmış:
bende vakumlu poşet aldım yorganları içine koyup vakumladım küçücük kaldılar mucize gibi:) bir yorgan hurcuna 4 yorgan 3 yastık sığdı

:KK15::KK15::KK15:

Vakumlu hurç ne kadar toplayabilir ki:KK64: diye düşünen haatunlar:KK31:
Bakın "Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?" başlığında mavi_ekran mavi_ekran arkadaşımız ne yazıp paylaşmış:

:KK15::KK15::KK15:
valla bu vakumlular iyi hoşta , ben çok üşeniyorum yaaa:KK35:torbaların içlerini doldur süpürgeyi çıkar onları vakumla yerine kaldır misafirin geldi diyelim tekrar aç misafir gidince tekrar vakumla kaldır benim gibi bir tembel için hiç uygun değil:KK43: haftasonu misafirim gelmişti söylemesi ayıp yatak odam kendini göstersin diye çeyizlik yatak örtümü serdim(zaten misafirdeeeeennn misafireeee) bak beşinci gün oldu hala hurcuna koyupta kaldıramadım helede vakumlayacak olsam 1 ay sürünür kesin

valla bu vakumlular iyi hoşta , ben çok üşeniyorum yaaa:KK35:torbaların içlerini doldur süpürgeyi çıkar onları vakumla yerine kaldır misafirin geldi diyelim tekrar aç misafir gidince tekrar vakumla kaldır benim gibi bir tembel için hiç uygun değil:KK43: haftasonu misafirim gelmişti söylemesi ayıp yatak odam kendini göstersin diye çeyizlik yatak örtümü serdim(zaten misafirdeeeeennn misafireeee) bak beşinci gün oldu hala hurcuna koyupta kaldıramadım helede vakumlayacak olsam 1 ay sürünür kesin
BENİMKİLERDE O YÜZDEN BOŞ DURUYOR BİR KENARDA :KK22:

Back