- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
örtülerimi seviyorum
YARAR YARAR SEN MERAK ETME HAVASINI ÇEK ÇEKEBİLDİĞİN KADAR :) HURCA KOYDUĞUNDA YORGANI ÇOK KATLAYIPDA KOYMAZSAN 3 HURCU ÜST ÜSTE SIĞDIRIRSIN BAZAYA EN KÖTÜ İHTİMALLE..[/QUOTE]örtülerimi seviyorumayy yarama tuz basıpta sormayınnn onlar yorgan ve yastıkk başım beladaaaa ama dün akşam netten sipariş verdik vakumlu hurçlardan umarım işe yarar
heyecanlandım gelsinlerde hemen yapayımYARAR YARAR SEN MERAK ETME HAVASINI ÇEK ÇEKEBİLDİĞİN KADAR :) HURCA KOYDUĞUNDA YORGANI ÇOK KATLAYIPDA KOYMAZSAN 3 HURCU ÜST ÜSTE SIĞDIRIRSIN BAZAYA EN KÖTÜ İHTİMALLE..
O NASIL BİŞEY Kİ NASIL KAÇIRMIŞIM BEN ONUHavası alınmış hurç için yorgan yastık poşeti diye kalın poşet satılıyor onları alıp elektrik süpürgesi ile havasını çektirip ağzını bantlıyorum ben .bir sene idare ediyo.
canım siyah camdan iyidir, siyah temiz olsa bile tozu çok gösteriyorBen beyaz cam almayı düşünüyorum kullanışsızmıdır canım?
hoş geldin aramızaSelam titiz temiz duzenli hatunlar...Çok beğendim sizi maaaşallah.
link eklendi canımBikaç resim daha benden
canım linki ekledim hemenbunlarda benden şimdilik çalışmalarım sürüyor hala
bekliyoruz fotolarını tatlımIlk fırsatta şu plastik sepetlerden alacağım görürsünüzbende foto koyacağım
Anaaam fena gaza geldim çekiliiiiin.
SİZ ÖYLE DEDİKTEN SONRA EL ATMAZSAM OLMAZ :) TAMAMDIR BİŞEYLER DÜŞÜNECEĞİM ORASI İÇİN BAKALIM ..BELKİ İKİ RAFI ÜÇE ÇIKARMAK ÇÖZÜM OLABİLİR..HMM NASILSA MUTFAK RAFLARINA EK RAF YAPTIRICAM ONUDA ÇIKARAYIM ARADAN BENlink eklendi canımgbene katılıyorum kitapların olduğu dolaba bi el atmak lazım, diğerlerinin düzeninin maşallahı var
ayyyy ayyy ayyyyy ne kadar güzel olmuş nasıl güzel bir fikir bayıldım, canım gbenin eklediği fotolardan ilham alabilirsin bir de instagram da Tülay erkan var o da senin gibi yurt dışında yaşıyor evinde merdiven altını senin gibi değerlendirmiş düzenine hayran olduğum kadındır kendisi onun fotolarını da bir incele istersen, bu arada linki ekledim hemen ilk sayfayaNeyse ben burya yinede paylasayim bu arada fikirlerinize acigim arkadaslar Eki Görüntüle 1486563 Eki Görüntüle 1486564 Eki Görüntüle 1486566 Eki Görüntüle 1486569
Bu benim merdiven altim buraya raflar yaptirdim butun erzagimi burya koyuyorum bugun biraz yerlertirmeye calistim ama pek icime sinmedi oyuzden fikir verirseniz daha duzenli nasil olur diye cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?