• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Günnaydııın.
Benim mutfak dolablarım az yetmiyo bana yaptırcak yerde yok.
Arkadaşlar şu duvara asılan cepli cepli örtülerden nerden alabiliriz.Bazı sitelerde gördüm ama .şeffaf olanlar filan kullanışlı Hem yer kaplamıyo .Kapı arkasına asılsa olurmu acaba.

ElifAhsen02 ElifAhsen02 yavrum senin o bazanın sol tarafındakilerin hepsi yorgan mııı:KK57: Gardolap içi örtüler:KK68:[/QUOTE]
örtülerimi seviyorum :KK37: ayy yarama tuz basıpta sormayınnn onlar yorgan ve yastıkk başım beladaaaa:cry: ama dün akşam netten sipariş verdik vakumlu hurçlardan umarım işe yarar

ElifAhsen02 ElifAhsen02 yavrum senin o bazanın sol tarafındakilerin hepsi yorgan mııı:KK57: Gardolap içi örtüler:KK68:
örtülerimi seviyorum :KK37: ayy yarama tuz basıpta sormayınnn onlar yorgan ve yastıkk başım beladaaaa:cry: ama dün akşam netten sipariş verdik vakumlu hurçlardan umarım işe yarar[/QUOTE]
YARAR YARAR SEN MERAK ETME HAVASINI ÇEK ÇEKEBİLDİĞİN KADAR :) HURCA KOYDUĞUNDA YORGANI ÇOK KATLAYIPDA KOYMAZSAN 3 HURCU ÜST ÜSTE SIĞDIRIRSIN BAZAYA EN KÖTÜ İHTİMALLE..

örtülerimi seviyorum :KK37: ayy yarama tuz basıpta sormayınnn onlar yorgan ve yastıkk başım beladaaaa:cry: ama dün akşam netten sipariş verdik vakumlu hurçlardan umarım işe yarar
YARAR YARAR SEN MERAK ETME HAVASINI ÇEK ÇEKEBİLDİĞİN KADAR :) HURCA KOYDUĞUNDA YORGANI ÇOK KATLAYIPDA KOYMAZSAN 3 HURCU ÜST ÜSTE SIĞDIRIRSIN BAZAYA EN KÖTÜ İHTİMALLE..[/QUOTE]
heyecanlandım gelsinlerde hemen yapayım :KK70:onları vakumlayınca baştan bi düzenlenecek bazanın içi daha güzel olcağından eminim

• Beğen
Reactions: kba
YARAR YARAR SEN MERAK ETME HAVASINI ÇEK ÇEKEBİLDİĞİN KADAR :) HURCA KOYDUĞUNDA YORGANI ÇOK KATLAYIPDA KOYMAZSAN 3 HURCU ÜST ÜSTE SIĞDIRIRSIN BAZAYA EN KÖTÜ İHTİMALLE..
heyecanlandım gelsinlerde hemen yapayım :KK70:onları vakumlayınca baştan bi düzenlenecek bazanın içi daha güzel olcağından eminim[/QUOTE]

BENDEKİLERDE HURCA KOYULACAK AMA KOYACAK ADAM LAZIM :) HAFTA SONU HALLEDEYİM BENDE O İŞİ BARİ..EN AZINDAN DOLAP İÇİNDEKİLERE YER AÇILIR YADA KIŞLIKLAR KALKAR ORTADAN..İRİLİ UFAKLI BİR SÜRÜ VAR HURÇ HEPSİ BOŞ DİCEM AYIP OLACAK :p

[/QUOTE]
BENDEKİLERDE HURCA KOYULACAK AMA KOYACAK ADAM LAZIM :) HAFTA SONU HALLEDEYİM BENDE O İŞİ BARİ..EN AZINDAN DOLAP İÇİNDEKİLERE YER AÇILIR YADA KIŞLIKLAR KALKAR ORTADAN..İRİLİ UFAKLI BİR SÜRÜ VAR HURÇ HEPSİ BOŞ DİCEM AYIP OLACAK :p[/QUOTE]
ayıp olmaz yavaş yavaş yaparsın bebiş varmış bide çok yormadan kendini :KK45:

• Beğen
BEBİŞ VAR KIZ VAR :) DÜN AKŞAM DİNLENİP YAPMAM GEREKEN BİKAÇ İŞ VAR ONLARI HALLEDECEKTİM SÖZDE :) ANNE KURABİYE YAPALIM ONU YAPARKEN ANNE BİDE KEK YAPALIM MI ?? HAYIR DENMİYOR TABİ :) BİR BAKTIM KANEPEDE UYUYAKALMIŞIM TABİ İŞLERDE KALMIŞ :)

Günaydın hanımlar.Şu vakumlu hurçların iyisini nerde buluruz ?benimkilerin havası kaçtı bazanın altında .Tekrar vakumladım belki ağzını iyi kapatamamışımdır belki diye.Nafile bikaçgün sonra fışş diye gitti havası poğca gibi kabardılar :D

Havası alınmış hurç için yorgan yastık poşeti diye kalın poşet satılıyor onları alıp elektrik süpürgesi ile havasını çektirip ağzını bantlıyorum ben .:KK76:bir sene idare ediyo.

Havası alınmış hurç için yorgan yastık poşeti diye kalın poşet satılıyor onları alıp elektrik süpürgesi ile havasını çektirip ağzını bantlıyorum ben .:KK76:bir sene idare ediyo.
O NASIL BİŞEY Kİ NASIL KAÇIRMIŞIM BEN ONU :KK70:

Ben beyaz cam almayı düşünüyorum kullanışsızmıdır canım?
canım siyah camdan iyidir, siyah temiz olsa bile tozu çok gösteriyor:KK43: beyaz göstermez en azından, benim derdim cam kısmından çok döküm olan yerleri bitirdi beni:cry: mali durum düzelsin ilk iş ocağı değiştiricem ya dümdüz cam olan elektrikli beyaz ya da emaye olanların da şık ankastre modelleri çıkmış öyle bişey alıcam

• Beğen
link eklendi canım:KK15:gbene katılıyorum kitapların olduğu dolaba bi el atmak lazım, diğerlerinin düzeninin maşallahı var:nazar:
SİZ ÖYLE DEDİKTEN SONRA EL ATMAZSAM OLMAZ :) TAMAMDIR BİŞEYLER DÜŞÜNECEĞİM ORASI İÇİN BAKALIM ..BELKİ İKİ RAFI ÜÇE ÇIKARMAK ÇÖZÜM OLABİLİR..HMM NASILSA MUTFAK RAFLARINA EK RAF YAPTIRICAM ONUDA ÇIKARAYIM ARADAN BEN :KK48:

Neyse ben burya yinede paylasayim bu arada fikirlerinize acigim arkadaslar Eki Görüntüle 1486563 Eki Görüntüle 1486564 Eki Görüntüle 1486566 Eki Görüntüle 1486569

Bu benim merdiven altim buraya raflar yaptirdim butun erzagimi burya koyuyorum bugun biraz yerlertirmeye calistim ama pek icime sinmedi oyuzden fikir verirseniz daha duzenli nasil olur diye cok sevinirim
ayyyy ayyy ayyyyy ne kadar güzel olmuş nasıl güzel bir fikir bayıldım, canım gbenin eklediği fotolardan ilham alabilirsin bir de instagram da Tülay erkan var o da senin gibi yurt dışında yaşıyor evinde merdiven altını senin gibi değerlendirmiş düzenine hayran olduğum kadındır kendisi onun fotolarını da bir incele istersen, bu arada linki ekledim hemen ilk sayfaya:KK15:

Back