Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

selam kizlar masallah oku oku bitiremedim ben bugun bir baslangic yaptim cok sukur fotolarda cektim ama nerye yukleyecem simdi bilemedim iki topigi takip ekmek gercekten zor oluyor yaa

Neyse ben burya yinede paylasayim bu arada fikirlerinize acigim arkadaslar

Bu benim merdiven altim buraya raflar yaptirdim butun erzagimi burya koyuyorum bugun biraz yerlertirmeye calistim ama pek icime sinmedi oyuzden fikir verirseniz daha duzenli nasil olur diye cok sevinirim

Bikaç resim daha benden
bunlarda benden şimdilik çalışmalarım sürüyor hala
Vaaay hatunlara baaakAkşam tutuşturmuşlar beylerin eline çayları, işe girişmişler belliii

kba canım sen şu alt rafta görünen kitapları defterleri üst rafta sepetlerin altına tamamen sığacak şekilde yerleştirirsen sana bayağı yer kalır diye düşünüyorum hatta alt raf komple açılabilir Çünkü raf aralığın çok yüksek

ElifAhsen02 yavrum senin o bazanın sol tarafındakilerin hepsi yorgan mııı Gardolap içi örtüler

O zaman olur .İyibişey alırsın yerinide ölçtünmü cetvelle güzel olur.
Gaza gelince bizim eve de uğra bir. Dün akşama kadar derleyip topladım sabah top atılmış gibi oldu.

Hoşgeldiniz Cetvelciler ekibinee,
Gülün şimdi bir zaman sonra bizim gibi olursunuz o zaman ben size gülerim
Çantamda her zaman olan beş şey:
*anahtar
*cüzdan
*selpak
*telefon
*içine otomatik çekimli 2 metrelik marangoz metresi

Hatun 3 katlı ev dedik aman kim temizleyecek dedik yalnız bu kısmını hiç düşünmemiştim Fıstık gibi ya şu merdiven altı kileriii.
Bence öncelikle raflara örtü Sonra şu alt kısımdaki kapakların renkleri birbirinden farklı görünmesin diye onlara şu ev tipi reçellere yapılan kavanoz başı örtülerinden. Sonra o kutulu şeyler kutulu kalacaksa görünmesin diye sepetlerin içine konabilir, bayatlamayacak şeylerse onları da bakliyat kavanozlarına veya plastik kaplara koyabilirsin

haklisin ortu isini bende dusundum ama burda oyle turkiyedeki gibi guzel ortuler yok ama fikirlerini degerlenrecem mutlaka canim

Senedede fikir çok nolur benim eve bir uğra şu eve bir el at gben cim
canım ne kadarlık evli sin maşallah senin eşin yaşadı hiç iş bırakmıyor sundur eşine

haklisin ortu isini bende dusundum ama burda oyle turkiyedeki gibi guzel ortuler yok ama fikirlerini degerlenrecem mutlaka canim
Aaa sen yurtdışında mısıın hangi ülkedesiniz? Asıl sizde var güzel şeyler Kimse de kendindekini beğenmiyor ha

Senedede fikir çok nolur benim eve bir uğra şu eve bir el at gben cim
canım ne kadarlık evli sin maşallah senin eşin yaşadı hiç iş bırakmıyor sundur eşine
Uğrayım ayıpsın mavili38imSen beğenmediğin yerlerin fotoğraflarını bir çek fikir bitmez Konuda bir sürü arkadaşımız da var hepsi birbirinden mikemmel fikirli
Bizim daha 2 sene olmadı. Yoo asıl çoğu işte sağolsun en büyük yardımcım. Zaten o sayede benim böyle gereksiz (!) şeyleri düşünmeye vaktim çok oluyor

canim hicte oyle disardan gorundugu gibi degil ne varsa turkiyede var ben hollandada oturuyorum almanya olsa tamam orasida Turkiye gibi ama bizim bu hollanda cok ruhsuz

canim hicte oyle disardan gorundugu gibi degil ne varsa turkiyede var ben hollandada oturuyorum almanya olsa tamam orasida Turkiye gibi ama bizim bu hollanda cok ruhsuz
Doğrudur mirjamım gitmedim hiç bilmiyorum kiKumaş alıp kendin dikebilirsin belki.

Doğrudur mirjamım gitmedim hiç bilmiyorum kiKumaş alıp kendin dikebilirsin belki.
insallah canim su hurc yapilan kumaslardan burda bulamadim malesef insallah pazara cikip bakicam onada guzel bisey bulursam alicam burdada paylasirim

O kısa dediklerinin arkasında da baharatlıklar var ve yer dar sepet sığmaz alt taraf desen evet bi nevi olur hatta daha düzenli durur ama sigarmiki bilemedim eşime soruyom sığmaz dedi ora bnim çok gözüme batio aslinda o plastik sepetlerden bakayım bi ben oraya göre

dolap içleri olarak bir düzenli mutfağım bir de banyomdur.gerisi ben ölürsem kimseye haber verilmeden düzelenmesi gereken şeyler
Vasiyete bak.....
Kız bende var oçekince cırt diye giden metreden ama benimki mezura gibi eşimin hediyesi cetvelciymißimde haberim yokmuş benliğimi buldum..

cnm ya haklısın bana kalsa öyle yapacağım o raflata ama kızın kullanımı açısından böyle işte..yoksa alttakini alıcam derken dağıtıyor..çok müdahale de istemiyor hanım..taşındığımızda ben yerleştiricem odamı dedi vee kıyafet dolabına kitaplarını yerleştirmiş onları aldım diye bi surat bi surat

valla süper hemen düşünüyorum evin neresine böyle bir kiler yaptırabilirim diye :) çok kullanışlı olmuş bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…