- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Bikaç resim daha benden
Vaaay hatunlara baaakbunlarda benden şimdilik çalışmalarım sürüyor hala
O zaman olur .İyibişey alırsın yerinide ölçtünmü cetvellegüzel olur.
Gaza gelince bizim eve de uğra bir.Dün akşama kadar derleyip topladım sabah top atılmış gibi oldu.
Canım sen çok çalışma dinlen biraz yahu bebek bi kanepe görsünResim paylaşan arkadaşlar Süpersiniz ya valla böyle bana bi enerji gelio nereyi düzeltsemki napsamki diye kendimi alıkoyamiyorum.hemen bseyler yapasm geliyor :)
yagmulukum arkadaşım şu paketli bakliyatlarını sığdıracağın boyda bir kapaklı sepet veya plastik kutulardan alsan, onları üst raftaki mavi kapaklı kısa boylu baharatlıkların altına koyabilirsen alt rafta sana yer açılır, veya olduğu rafta kalsalar da kutuda olsalar üstünü de kullanabilirsin onlarınEki Görüntüle 1486452 burasida baharat dolabim...Eki Görüntüle 1486452
Hatun 3 katlı ev dedik aman kim temizleyecek dedik yalnız bu kısmını hiç düşünmemiştimNeyse ben burya yinede paylasayim bu arada fikirlerinize acigim arkadaslar Eki Görüntüle 1486563 Eki Görüntüle 1486564 Eki Görüntüle 1486566 Eki Görüntüle 1486569
Bu benim merdiven altim buraya raflar yaptirdim butun erzagimi burya koyuyorum bugun biraz yerlertirmeye calistim ama pek icime sinmedi oyuzden fikir verirseniz daha duzenli nasil olur diye cok sevinirim
haklisin ortu isini bende dusundum ama burda oyle turkiyedeki gibi guzel ortuler yokHatun 3 katlı ev dedik aman kim temizleyecek dedik yalnız bu kısmını hiç düşünmemiştimFıstık gibi ya şu merdiven altı kileriii.
Bence öncelikle raflara örtüSonra şu alt kısımdaki kapakların renkleri birbirinden farklı görünmesin diye onlara şu ev tipi reçellere yapılan kavanoz başı örtülerinden. Sonra o kutulu şeyler kutulu kalacaksa görünmesin diye sepetlerin içine konabilir, bayatlamayacak şeylerse onları da bakliyat kavanozlarına veya plastik kaplara koyabilirsin
Senedede fikir çok nolur benim eve bir uğra şu eve bir el at gben cimHatun 3 katlı ev dedik aman kim temizleyecek dedik yalnız bu kısmını hiç düşünmemiştimFıstık gibi ya şu merdiven altı kileriii.
Bence öncelikle raflara örtüSonra şu alt kısımdaki kapakların renkleri birbirinden farklı görünmesin diye onlara şu ev tipi reçellere yapılan kavanoz başı örtülerinden. Sonra o kutulu şeyler kutulu kalacaksa görünmesin diye sepetlerin içine konabilir, bayatlamayacak şeylerse onları da bakliyat kavanozlarına veya plastik kaplara koyabilirsin
Aaa sen yurtdışında mısıın hangi ülkedesiniz? Asıl sizde var güzel şeylerhaklisin ortu isini bende dusundum ama burda oyle turkiyedeki gibi guzel ortuler yokama fikirlerini degerlenrecem mutlaka canim
Uğrayım ayıpsın mavili38imSenedede fikir çok nolur benim eve bir uğra şu eve bir el at gben cim
canım ne kadarlık evli sin maşallah senin eşin yaşadı hiç iş bırakmıyor sundur eşine
canim hicte oyle disardan gorundugu gibi degil ne varsa turkiyede var ben hollandada oturuyorum almanya olsa tamam orasida Turkiye gibi ama bizim bu hollanda cok ruhsuzAaa sen yurtdışında mısıın hangi ülkedesiniz? Asıl sizde var güzel şeylerKimse de kendindekini beğenmiyor ha
Uğrayım ayıpsın mavili38imSen beğenmediğin yerlerin fotoğraflarını bir çek fikir bitmez Konuda bir sürü arkadaşımız da var hepsi birbirinden mikemmel fikirli
Bizim daha 2 sene olmadı.Yoo asıl çoğu işte sağolsun en büyük yardımcım. Zaten o sayede benim böyle gereksiz (!) şeyleri düşünmeye vaktim çok oluyor
Doğrudur mirjamım gitmedim hiç bilmiyorum kicanim hicte oyle disardan gorundugu gibi degil ne varsa turkiyede var ben hollandada oturuyorum almanya olsa tamam orasida Turkiye gibi ama bizim bu hollanda cok ruhsuz
insallah canim su hurc yapilan kumaslardan burda bulamadim malesefDoğrudur mirjamım gitmedim hiç bilmiyorum kiKumaş alıp kendin dikebilirsin belki.
Hadi ya, ben de alacaktım kalmamış, üzülmeyim o halde.canım ilk sayfaya link i ekledim hemen
bu arada ben a 101 den aldığımız bu düzenleyicileri hiç sevmedim canım ya çok titreklerşöyle bi sabit durmuyo sinir etti beni
yagmulukum arkadaşım şu paketli bakliyatlarını sığdıracağın boyda bir kapaklı sepet veya plastik kutulardan alsan, onları üst raftaki mavi kapaklı kısa boylu baharatlıkların altına koyabilirsen alt rafta sana yer açılır, veya olduğu rafta kalsalar da kutuda olsalar üstünü de kullanabilirsin onların
Vasiyete bak.....dolap içleri olarak bir düzenli mutfağım bir de banyomdur.gerisi ben ölürsem kimseye haber verilmeden düzelenmesi gereken şeyler
Kız bende var oçekince cırt diye giden metreden ama benimki mezura gibi eşimin hediyesi cetvelciymißimde haberim yokmuş benliğimi buldum..Hoşgeldiniz Cetvelciler ekibinee,
Gülün şimdi bir zaman sonra bizim gibi olursunuz o zaman ben size gülerim
Çantamda her zaman olan beş şey:
*anahtar
*cüzdan
*selpak
*telefon
*içine otomatik çekimli 2 metrelik marangoz metresi
cnm ya haklısın bana kalsa öyle yapacağım o raflata ama kızın kullanımı açısından böyle işte..yoksa alttakini alıcam derken dağıtıyor..çok müdahale de istemiyor hanım..taşındığımızda ben yerleştiricem odamı dedi vee kıyafet dolabına kitaplarını yerleştirmiş onları aldım diye bi surat bi suratVaaay hatunlara baaakAkşam tutuşturmuşlar beylerin eline çayları, işe girişmişler belliii
kba canım sen şu alt rafta görünen kitapları defterleri üst rafta sepetlerin altına tamamen sığacak şekilde yerleştirirsen sana bayağı yer kalır diye düşünüyorum hatta alt raf komple açılabilir Çünkü raf aralığın çok yüksek
ElifAhsen02 yavrum senin o bazanın sol tarafındakilerin hepsi yorgan mııı Gardolap içi örtüler
valla süper hemen düşünüyorum evin neresine böyle bir kiler yaptırabilirim diye :) çok kullanışlı olmuş bence..Neyse ben burya yinede paylasayim bu arada fikirlerinize acigim arkadaslar Eki Görüntüle 1486563 Eki Görüntüle 1486564 Eki Görüntüle 1486566 Eki Görüntüle 1486569
Bu benim merdiven altim buraya raflar yaptirdim butun erzagimi burya koyuyorum bugun biraz yerlertirmeye calistim ama pek icime sinmedi oyuzden fikir verirseniz daha duzenli nasil olur diye cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?