- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.181
kızlar bir şey sormak istiyorum dolapları falan düzenlemek için çok güzel sepetler almışsınız ya hani kaç gündür arıyorum bulamıyorum onlardan siz nerelerden aldınız yanlış yerlerde mi arıyorum ki ben
3,5 çularda tedi lerde a101 şok züccaciye her yerde var onlardan canımkızlar bir şey sormak istiyorum dolapları falan düzenlemek için çok güzel sepetler almışsınız ya hani kaç gündür arıyorum bulamıyorum onlardan siz nerelerden aldınız yanlış yerlerde mi arıyorum ki ben
canım neredesin öncelikle eğer ankara ise sana hem uygun fiyat hem çeşit bol şahane yerler söyleceğim,
Değilse
Koçtaş, tekzen gibi yapı marketlerde bulabilirsin. Ya da semt pazarları varsa, sosyete pazarı gibi oralarda da oluyor:)
3,5 çularda tedi lerde a101 şok züccaciye her yerde var onlardan canım
Rica edereim canım bgun a101de güzel sepetler vardı :)tekirdağdayım canım tekzene baktım ama bulamadım yani vardı ama benim ölçülere uymadı pazara bakmak aklıma gelmedi yarın gidebilirsem bakarım tabi ben ölçüm yaparken pazarcı beni kovalamazsa :):)
japon pazarı tarzı yerlerin hepsine bakamadım oralarda arayışı sürdüreyim ozaman :) tedi aklıma gelmemişti eve de yakın akşama bakarım belki teşekkürler
Rica edereim canım bgun a101de güzel sepetler vardı :)
kızlar bu markayı biliyor musunuz.
ben yeni gördüm saklama kutularını çok beğendim.
nereden alabiliriz?
Soft Bowl
kutular var kuru gıdalar için.Buda sanırım tupper ın slikon versiyonu :) silikon hiç sevmem
canım hoşgeldin aramıza eline emeğine sağlık fotolarını ilk sayfaya link olarak ekledimEki Görüntüle 1595979 Eki Görüntüle 1595980 Eki Görüntüle 1595981 Eki Görüntüle 1595982 Eki Görüntüle 1595983 Eki Görüntüle 1595984 Eki Görüntüle 1595985 Eki Görüntüle 1595986 Eki Görüntüle 1595987 Eki Görüntüle 1595988 Eki Görüntüle 1595989
Dün sizden sonra eve gidince baktım düzenime bi banyo dolabı rafını elden geçirdim bide baharat rafımı düzenledim :) Nasılım :)
kutular var kuru gıdalar için.
silikon kalıplarından bahsetmiyorum.
canım hoşgeldin aramıza eline emeğine sağlık fotolarını ilk sayfaya link olarak ekledim
Teşekkür ederim
hoşgeldin canımselam canlarnasilsiniz? cok ozledim sizleri, uzun zaman oldu gelemedim kusuruma bakmayin olurmu? ama artik buralardayim insallah
Sagol canim nasilsin gorusmeyeli?hoşgeldin canım
iyiyim tatlım buraların eski hali kalmadı belki yaz rehavetindendir ev düzeni kışın yapılıyor anlaşılanSagol canim nasilsin gorusmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?