• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Gunaydin canlarim:KK73:

Henuz evim yerlesiyor hic bir yer duzenli degil her yer heryerde ama bir kac foto cektim en azindan dun pazar alisverisi yapinca hemen duzenledim cektim bi kismini:-)tam cetvelci degilim ama evi yerlestirince olacagim cok eksik var anca bu kadar oluyor banyo kismini daha sonra makyaj masam gelince oraya aktaracagim

Buzdolabi sebzelik duzenim:KK200:
QlAbbg.jpg

Banyo Kisisel Urunler Duzenleme:KK200:

aD5kkg.jpg

VLV44j.jpg

:nazar:
Allah kolaylık versin.güle güle otur canım.
banyo üzerindeki kutuları nerden aldın?
şeffaf ve sadeler.çok da güzel olmuş.

Allah kolaylık versin.güle güle otur canım.
banyo üzerindeki kutuları nerden aldın?
şeffaf ve sadeler.çok da güzel olmuş.

Tesekkur ederim cnm :KK60:Banyodaki Seffaf kutulari Ikeadan aldim cnm bence de cok kullanisli ve siklar kendileriyle ask yasiyorum:KK37:

Günaydın sizi yeni keşfettim :) güzel bir sayfa ama herşeye bakamadım chilekciko chilekciko arkadaş yönlendirdi neler yapıyoruz :)

Holgeldin cnm ilk sayfada linkler var evlerimizin duzen fotolarini paylasiyoruz hos ben daha cok yeniyim mutfak dolabi duzenleme, buzdolabi duzeni vs yanlisim varsa duzeltin kizlar Tembelgiller Tembelgiller gben gben bendimahi bendimahi dagci dagci

Tesekkur ederim cnm :KK60:Banyodaki Seffaf kutulari Ikeadan aldim cnm bence de cok kullanisli ve siklar kendileriyle ask yasiyorum:KK37:

Holgeldin cnm ilk sayfada linkler var evlerimizin duzen fotolarini paylasiyoruz hos ben daha cok yeniyim mutfak dolabi duzenleme, buzdolabi duzeni vs yanlisim varsa duzeltin kizlar Tembelgiller Tembelgiller gben gben bendimahi bendimahi dagci dagci
sade ve şıklar.
çocukların oyuncaklarını sınıflandırmak için düşünüyorum.
oyuncak standı düşünmüştüm ama hayata geçmedi.
ikeaya gitmişken o da olabilir tabi.:)

sade ve şıklar.
çocukların oyuncaklarını sınıflandırmak için düşünüyorum.
oyuncak standı düşünmüştüm ama hayata geçmedi.
ikeaya gitmişken o da olabilir tabi.:)

Oyuncaklar icin biraz kucukler sanki cnm ama sen daha iyi bilirsin..Hoppa daha guzel saklama kutulari var cocuk bolumunde

hoş buldum :) eğer düzenli hal bulursam eklerim yakın zamandı :)

işteyim tatlım:cry:
pişt pişt günaydın cano ;)

günaydın chilekcim merhabaaa:KK25:

Henuz evim yerlesiyor hic bir yer duzenli degil her yer heryerde ama bir kac foto cektim en azindan dun pazar alisverisi yapinca hemen duzenledim cektim bi kismini:-)tam cetvelci degilim ama evi yerlestirince olacagim cok eksik var anca bu kadar oluyor banyo kismini daha sonra makyaj masam gelince oraya aktaracagim

QlAbbg.jpg

aD5kkg.jpg

VLV44j.jpg

ooo ikisi de çok hoş gözüküyor tatlımm,
sebzeliği ben hiç böyle kullanmıyorum sebzeleri poşetlerde saklıyorum ağzı bağlı üstünde bi kaç delik,
bu şekilde yıkayıp öyle mi koyuyorsun canım daha kolay bozulmaz mı, benim yaptığım şekilde öneriyor uzmanlar

ahhh şu ikeaaa :-)

aynen fıstığım çok doğrusun:KK15:

hoş buldum :) eğer düzenli hal bulursam eklerim yakın zamandı :)
hoşgeldin zeyzeycim, bizler düzene bayılan çeşitli düzen fikirleri geliştiren hatunlarız :KK54:
resimlerimizi paylaşıp fikir alışverişinde bulunuyoruz ramazan, tatil, sıcaklar derken dağıldık biraz ama ziyanı yok yine toparlanırız :KK15:

pişt pişt günaydın cano :KK66:

ooo ikisi de çok hoş gözüküyor tatlımm,
sebzeliği ben hiç böyle kullanmıyorum sebzeleri poşetlerde saklıyorum ağzı bağlı üstünde bi kaç delik,
bu şekilde yıkayıp öyle mi koyuyorsun canım daha kolay bozulmaz mı, benim yaptığım şekilde öneriyor uzmanlar

aynen fıstığım çok doğrusun:KK15:

Benim dolapta cok urun kalmiyor persembeden persembeye bosaliyor ben hepsini yikayip kurulayip oyle koyuyorum dolaba kullanirken de direk dolaptan alip kullaniyorum.. daha kolay gelio bana.. zarari varmi bilmem bana kalsa yumurtalari da yikayacagim ama o_O

hoşgeldin zeyzeycim, bizler düzene bayılan çeşitli düzen fikirleri geliştiren hatunlarız :KK54:
resimlerimizi paylaşıp fikir alışverişinde bulunuyoruz ramazan, tatil, sıcaklar derken dağıldık biraz ama ziyanı yok yine toparlanırız :KK15:

hoşbuldum :) bende ekleniyim ozaman :) hoş düzenim var ama hemen dağılan düzenlerden benim için mutfak önemli:) mutfağım küçük olduğu için benim aparatif bisküvi vs ortada kaldı buzdolabımın üstünde duruyolar napsam onları nasıl sklasam bilemedim. dün a101 e şeffaf büyük kaplar gelmişti onlardanmı alsam acaba sizin öneriniz varmı ?

kurabiye bisküvi vs saklama kaplarından alabilirsin canım dekoratif bile olanlar var
Paketteler ya şeffaf olarak almak daha iyi olr ya benim bi tane 3 yaşında yiğenim var. evim bahçe katı mutfağın camından bakınca dolabın üstü gözüküyor oda bunu biliyo her geldiğinde ve giderken cama vuruyo teyze çikolata unuttum diyip ordan bişeyler isteyip gidiyo onada ayrı kutu yaparım :)

hoşbuldum :) bende ekleniyim ozaman :) hoş düzenim var ama hemen dağılan düzenlerden benim için mutfak önemli:) mutfağım küçük olduğu için benim aparatif bisküvi vs ortada kaldı buzdolabımın üstünde duruyolar napsam onları nasıl sklasam bilemedim. dün a101 e şeffaf büyük kaplar gelmişti onlardanmı alsam acaba sizin öneriniz varmı ?
Kendi evim olunca ardiyelik yapacagim. Biskuvi ivir ziviri atacagim. Simdi kiradayim. O yüzden gecici plastik beyaz cekmeceli dolap aldim. Baharatlar , pasta malzemeleri , hazir corba , makarna vs...yani paketli seyleri koyuyorum. Baya bi topladi. :))

Benim dolapta cok urun kalmiyor persembeden persembeye bosaliyor ben hepsini yikayip kurulayip oyle koyuyorum dolaba kullanirken de direk dolaptan alip kullaniyorum.. daha kolay gelio bana.. zarari varmi bilmem bana kalsa yumurtalari da yikayacagim ama o_O
yumurtayı sakın yıkama canım yumurta pek yıkanmaz yıkadığında kabuğunda ki özel bi tabakayı götürmüş oluyorsun ki bu
tabaka mikropların yumurta içine girmesini engelliyor ;) kullanırken az bi sudan geçirirsin yeter dolapta kolisi içinde sakla canım üstü kapalı...

Paketteler ya şeffaf olarak almak daha iyi olr ya benim bi tane 3 yaşında yiğenim var. evim bahçe katı mutfağın camından bakınca dolabın üstü gözüküyor oda bunu biliyo her geldiğinde ve giderken cama vuruyo teyze çikolata unuttum diyip ordan bişeyler isteyip gidiyo onada ayrı kutu yaparım :)
olur tatlım öyle de olur...

Kendi evim olunca ardiyelik yapacagim. Biskuvi ivir ziviri atacagim. Simdi kiradayim. O yüzden gecici plastik beyaz cekmeceli dolap aldim. Baharatlar , pasta malzemeleri , hazir corba , makarna vs...yani paketli seyleri koyuyorum. Baya bi topladi. :))
mutfağmı o kadar küçükki ama kullanışlı bi tane öyle ekmeklik gibi dolabım var çekemcelerinde bkliyatlar var çikolatalar üst kapaklı yerde ama bisküviler sığmadı dolabın üstünde istifli hepsi işte ne bilim bu cevizdi incirdi paketleri vs hep orda :) en iyisi kapaklı plastik galiba

QlAbbg.jpg

aD5kkg.jpg

VLV44j.jpg

Maşallahh... benim buzdolabı savaş alanı gibi.... Bu akşam ilk işim buzdolabını adam etmek olucak....

kızlar bir şey sormak istiyorum dolapları falan düzenlemek için çok güzel sepetler almışsınız ya hani kaç gündür arıyorum bulamıyorum onlardan siz nerelerden aldınız yanlış yerlerde mi arıyorum ki ben :KK43:

Back