• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

iyiyim tatlım buraların eski hali kalmadı belki yaz rehavetindendir ev düzeni kışın yapılıyor anlaşılan:KK17: sen nasılsın?
sagol canim bende iyiyim cok sukur ben diyet yapiyordum subattan beri 9 kilo vermistimki ramazandan sonra esimde tatil olunca evde kaldi gezmeler yemeler icmeler derken 3 kilo geri geldi malesef :KK43: bugun yeniden basladim spora ve diyete
hosbulduk canim sagol sen nasilsin?

canımmmmmmmmmm nasılsın?
kuzummm dün bakamadım bi daha ay giremiyorum bu aralar ya sıcaktan bayıldım kaldım anca yetiştiriyorum işlerimi sen ne yapıyorsun canım geçen aklıma geldi dekore ettin mi balkonunu sen?

sagol canim bende iyiyim cok sukur ben diyet yapiyordum subattan beri 9 kilo vermistimki ramazandan sonra esimde tatil olunca evde kaldi gezmeler yemeler icmeler derken 3 kilo geri geldi malesef :KK43: bugun yeniden basladim spora ve diyete

iyim hamdolsun mirjam sen nasılsın neler yapıyosun?

kuzummm dün bakamadım bi daha ay giremiyorum bu aralar ya sıcaktan bayıldım kaldım anca yetiştiriyorum işlerimi sen ne yapıyorsun canım geçen aklıma geldi dekore ettin mi balkonunu sen?

iyim hamdolsun mirjam sen nasılsın neler yapıyosun?
vallahi bravo hafızana hayran kaldım tatlım nerden aklına geldi, dekore ettim

cabuk alınan cabuk veriliyor kısa sürede verirsin canım

aaa nasıl unutayım kız takipteyiz :KK66: merak ettim ama bennn:p

ben de senin salonunu merak ettim :) eski konuna bakıyorum dünden beri ben de halı alıcam salonuma koltuklar modern ama country halılara gözüm kayıyor hep :) sen aldın mı nasıl oldu ben de senden esinlenirim belki ;)

ben de senin salonunu merak ettim :) eski konuna bakıyorum dünden beri ben de halı alıcam salonuma koltuklar modern ama country halılara gözüm kayıyor hep :) sen aldın mı nasıl oldu ben de senden esinlenirim belki :KK66:
canım ben halımı değiştirmekten vazgeçtim çünkü halım yıkamadan pırıl pırıl geldi, var olan renk dalgalanmaları bi önceki halı yıkamacının hatası daha doğrusu kötü işiymiş demek ki ben de eski halımı kullanmaya devam ediyorumm

canım ben halımı değiştirmekten vazgeçtim çünkü halım yıkamadan pırıl pırıl geldi, var olan renk dalgalanmaları bi önceki halı yıkamacının hatası daha doğrusu kötü işiymiş demek ki ben de eski halımı kullanmaya devam ediyorumm

Hmm anladım canım ben de meraktayim alsam nasıl durur diye.. sen bana ışık olmuştun :) sanırım ben modern bir halı alacağım kardeşimle de konuştum olmaz diyor en iyisi modern alıp olur mu olmaz mı stresine girmemek sanırım. Ama o canım halılar da aklımın bir köşesinde takılı kalacaklar :(

tatlım senin evde merdivenleri inip çıkmaktan kısa sürede verirsin kiloları
Zaten koca evin temizligi oglumun yaramazliklari derken sporu anca gece yapabiliyorum oda bazen, inan oyle yoruluyorumki bazen koltukta uyuyup kaliyorum burda okul acildi yarin olsede basliyorum bakalim nasil olucak :)

Back