- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.201
canımmmmmmmmmm nasılsın?
sagol canim bende iyiyim cok sukur ben diyet yapiyordum subattan beri 9 kilo vermistimki ramazandan sonra esimde tatil olunca evde kaldi gezmeler yemeler icmeler derken 3 kilo geri geldi malesefiyiyim tatlım buraların eski hali kalmadı belki yaz rehavetindendir ev düzeni kışın yapılıyor anlaşılansen nasılsın?
hosbulduk canim sagol sen nasilsin?
kuzummm dün bakamadım bi daha ay giremiyorum bu aralar ya sıcaktan bayıldım kaldım anca yetiştiriyorum işlerimi sen ne yapıyorsun canım geçen aklıma geldi dekore ettin mi balkonunu sen?canımmmmmmmmmm nasılsın?
iyim hamdolsun mirjam sen nasılsın neler yapıyosun?sagol canim bende iyiyim cok sukur ben diyet yapiyordum subattan beri 9 kilo vermistimki ramazandan sonra esimde tatil olunca evde kaldi gezmeler yemeler icmeler derken 3 kilo geri geldi malesefbugun yeniden basladim spora ve diyete
vallahi bravo hafızana hayran kaldım tatlım nerden aklına geldi, dekore ettimkuzummm dün bakamadım bi daha ay giremiyorum bu aralar ya sıcaktan bayıldım kaldım anca yetiştiriyorum işlerimi sen ne yapıyorsun canım geçen aklıma geldi dekore ettin mi balkonunu sen?
iyim hamdolsun mirjam sen nasılsın neler yapıyosun?
cabuk alınan cabuk veriliyor kısa sürede verirsin canımsagol canim bende iyiyim cok sukur ben diyet yapiyordum subattan beri 9 kilo vermistimki ramazandan sonra esimde tatil olunca evde kaldi gezmeler yemeler icmeler derken 3 kilo geri geldi malesefbugun yeniden basladim spora ve diyete
aaa nasıl unutayım kız takipteyizvallahi bravo hafızana hayran kaldım tatlım nerden aklına geldi, dekore ettim
Insallah canim insallahcabuk alınan cabuk veriliyor kısa sürede verirsin canım
aaa nasıl unutayım kız takipteyizmerak ettim ama bennn
canım ben halımı değiştirmekten vazgeçtim çünkü halım yıkamadan pırıl pırıl geldi, var olan renk dalgalanmaları bi önceki halı yıkamacının hatası daha doğrusu kötü işiymiş demek ki ben de eski halımı kullanmaya devam ediyorummben de senin salonunu merak ettim :) eski konuna bakıyorum dünden beri ben de halı alıcam salonuma koltuklar modern ama country halılara gözüm kayıyor hep :) sen aldın mı nasıl oldu ben de senden esinlenirim belki
canım ben halımı değiştirmekten vazgeçtim çünkü halım yıkamadan pırıl pırıl geldi, var olan renk dalgalanmaları bi önceki halı yıkamacının hatası daha doğrusu kötü işiymiş demek ki ben de eski halımı kullanmaya devam ediyorumm
gunaydin canim nasilsin?günaydın günaydın günaydın
iyiyim tatlım sen naptın diyet nasıl gidiyor?gunaydin canim nasilsin?
iyiyim tatlım sen naptın diyet nasıl gidiyor?
tatlım senin evde merdivenleri inip çıkmaktan kısa sürede verirsin kilolarıBende iyiyim cok sukur iyi diyetime iyi gidiyor cok sukur kacamak yapmadigim halde henuz kayda deger bir kilo veremedim ama diyetten once yaptiklarimin acisi simdi cikiyor malesef
Zaten koca evin temizligi oglumun yaramazliklari derken sporu anca gece yapabiliyorum oda bazen, inan oyle yoruluyorumki bazen koltukta uyuyup kaliyorum burda okul acildi yarin olsede basliyorum bakalim nasil olucak :)tatlım senin evde merdivenleri inip çıkmaktan kısa sürede verirsin kiloları
napayım çalışmaya devamSen neler yapiyon canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?