Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

ben buralardayim canim bende cuma zayiflama yarismasi varya ben 7. takimdayim daha dogrusu listede degilim disardan katiliyorum cok motive edici tavsiye ederim

merhaba cetvelciler ordusu benide aranıza alırsanız çok sevinirim, düzene bayılıyorum düzeni bir ev görünce kıskançlıktan ölüyorum anlıyacağınız tam sizin kafadayım
o zaman aramıza hoşgeldin tatlım
bu arada biz foto görmeye bayılırız seninde düzen fotolarını en kısa zamanda bekliyoruz

yok canim nerdeeee sadece salon ve mutfak birde altkattaki tuvalet felan bizim ev 3 katli hepsini temizlemem nerdeyse 1 gunumu aliyor
ne güzel büyük ve bayılırım temizliği daha rahat oluyor benim evim küçükdü çok zor oluyordu dün yeni eve taşındım diğer evime göre biraz daha büyük ama daha yerleşemedim boya yapılacak bu akşam boş boş oturmuşum bekliyorum ve bi hafta sonra da mutfak dolabı gelecek şuan beklemedeyim ama sonra zorlu bi maraton beni bekliyor

hayırlı olsun canım yeni ev yeni düzen bende taşınalı 9 ay oldu hala tam istediğim düzeni oturtamadım, çok zor ama bir o kadarda zevkli bir süreç

hayirli olsun canim gule gule otur evet buyuk ev benimde hep hayalimdi 3 katli ve bahceli bir ev ama temizligini hic dusunmemistim isim hic bitmiyor tam hersey bitti diyorum oglusum sagolsun aninda yeni is cikariyor :) birde tabi 1,5 yasinda hiper aktif oglusum oldugu icin temizlik yapsamda oglusum uyanana kadar temiz kaliyor :)

selam canlar nasilsiniz kimsecikler gelmiyor artik halbuki ne guzel birbirimizi motive ediyorduk simdi koca ev bastan asagi iyi bir temizlik yapilmasi lazim benimse hic icimden gelmiyor hava kapkaranlik ve sabahtan beri yagiyor bense koltukta oturup tembellik ediyorum resmen yaa ((

canım aynı tembellik bendede var hiçbirşey yapasım gelmiyor
bizim kızlar sanırım hep temizlik topiğindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…