- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.221
ben buralardayim canim bende cuma zayiflama yarismasi varya ben 7. takimdayim daha dogrusu listede degilim disardan katiliyorum cok motive edici tavsiye ederimnapayım çalışmaya devambende kilomdan şikayetçiyim ama hiçbirşeyde yapmıyorum malesef motivasyona ihtiyacım var sanırım, burayada kimse uğramaz oldu kendi kendime takılıyormusum gibi geliyor seni gördüm mutlu oldum
o zaman aramıza hoşgeldin tatlımmerhaba cetvelciler ordusubenide aranıza alırsanız çok sevinirim, düzene bayılıyorum düzeni bir ev görünce kıskançlıktan ölüyorum anlıyacağınız tam sizin kafadayım
kolay gelsin canım keşke bende şimdi evde olsaydımselam canlar nasilsiniz? suan evim berbat ben sabah cikip eve yeni geldim ve simdide oglumu uyuttum ise girismem gerekirken ps basina gectim((( neyse tembellik biz cetfelcilere gore degil ben su kocaman evi temizleyip geliyorum :))
Sagol canim tesekurlerkolay gelsin canım keşke bende şimdi evde olsaydım
hoşbuldum canım sizi diğer konudan beri takip ediyorum fotolara gelince inşallah bi gün paylaşırım canımo zaman aramıza hoşgeldin tatlım
bu arada biz foto görmeye bayılırız seninde düzen fotolarını en kısa zamanda bekliyoruz
hosgeldin canim sabirsizlikla seninde fotolar bekliyoz :) yeni resimler beni daha cok gaza getiriyor :)hoşbuldum canım sizi diğer konudan beri takip ediyorum fotolara gelince inşallah bi gün paylaşırım canım
hoşbuldum cnm temizledin mi evihosgeldin canim sabirsizlikla seninde fotolar bekliyoz :) yeni resimler beni daha cok gaza getiriyor :)
yok canim nerdeeee sadece salon ve mutfak birde altkattaki tuvalet felan bizim ev 3 katli hepsini temizlemem nerdeyse 1 gunumu aliyorhoşbuldum cnm temizledin mi evi
ne güzel büyük ve bayılırım temizliği daha rahat oluyor benim evim küçükdü çok zor oluyordu dün yeni eve taşındım diğer evime göre biraz daha büyük ama daha yerleşemedim boya yapılacak bu akşam boş boş oturmuşum bekliyorum ve bi hafta sonra da mutfak dolabı gelecek şuan beklemedeyim ama sonra zorlu bi maraton beni bekliyoryok canim nerdeeee sadece salon ve mutfak birde altkattaki tuvalet felan bizim ev 3 katli hepsini temizlemem nerdeyse 1 gunumu aliyor
hayırlı olsun canım yeni ev yeni düzenne güzel büyük ve bayılırım temizliği daha rahat oluyor benim evim küçükdü çok zor oluyordu dün yeni eve taşındım diğer evime göre biraz daha büyük ama daha yerleşemedim boya yapılacak bu akşam boş boş oturmuşum bekliyorum ve bi hafta sonra da mutfak dolabı gelecek şuan beklemedeyim ama sonra zorlu bi maraton beni bekliyor
sağol canım benimde yerleşmem bi 9 ay sürer .burdan sizi takip edip dizecem evimihayırlı olsun canım yeni ev yeni düzenbende taşınalı 9 ay oldu hala tam istediğim düzeni oturtamadım, çok zor ama bir o kadarda zevkli bir süreç
hayirli olsun canim gule gule otur evet buyuk ev benimde hep hayalimdi 3 katli ve bahceli bir ev ama temizligini hic dusunmemistimne güzel büyük ve bayılırım temizliği daha rahat oluyor benim evim küçükdü çok zor oluyordu dün yeni eve taşındım diğer evime göre biraz daha büyük ama daha yerleşemedim boya yapılacak bu akşam boş boş oturmuşum bekliyorum ve bi hafta sonra da mutfak dolabı gelecek şuan beklemedeyim ama sonra zorlu bi maraton beni bekliyor
canım aynı tembellik bendede var hiçbirşey yapasım gelmiyorselam canlar nasilsiniz kimsecikler gelmiyor artikhalbuki ne guzel birbirimizi motive ediyorduk simdi koca ev bastan asagi iyi bir temizlik yapilmasi lazim benimse hic icimden gelmiyor hava kapkaranlik ve sabahtan beri yagiyor bense koltukta oturup tembellik ediyorum resmen yaa ((
canım aynı tembellik bendede var hiçbirşey yapasım gelmiyor
bizim kızlar sanırım hep temizlik topiğindeler
hangi topiktesiniz bende orya geleyim bari kendimi motive etmem lazimTembelgiller sen de gelsene diğer tarafa. Senden öğrenecek çok şeyimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?