Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Baronesim hoşgeldin seni çook özledim ben
yalnız utandırdın beni ben sana bişey öğretmedim kii sen bize çok şey öğretiyosun bence canımın içi
hangi konularda çınlattın acebaa mirak ettim bu arada sen de çok nazik çok tatlısın sen de seviliyosun çok

haydi kızlarr toplanalım artık bu sıcaklarda mıyıştım kaldım birbirimizi toparlayalım hadiii

Evet toplanalim bence de :)

Az kaldi cok yakinda ev fotolarimi paylasacagim ama fikre ihtiyacim var.. Evet garip gelecek ama soyle ferah bir wc m olsun istiyorum hani su bi an once cikmak istediklerinden degilde orda keyif aldigin turden benim evimde banyom ve wc ayri wc icin Tembelgiller te gordugum tablolar cok sik duruyor bunun gibi olsun istiyorum onerisi olan varmi?

canımmmmmmmmm çok sevindim beğenmene, misafir gelen herkes çok beğeniyor onları tavsiye ederim , ben consept olarak kral kraliçe tacı seçtiğim için havlularım ve aksesuarlara uysun diye bu tabloları seçmiştim sende bütünlüğü yakalarsan güzel birşey çıkacağına inanıyorum googleda banyoda tablo falan diye görsellerde aratırsan hoşuna giden birşeyler bulabilirsin belki

onlar wc de miydi ben banyo diye hatırladım...
bana garip gelmiyo şekerim ben de wc ye kadar güzelleştirmeyi sevenlerdenim, evini sabırsızlıkla bekliyorum

onlar wc de miydi ben banyo diye hatırladım...
bana garip gelmiyo şekerim ben de wc ye kadar güzelleştirmeyi sevenlerdenim, evini sabırsızlıkla bekliyorum
yok canım doğru hatırlıyorsun banyoda, klozetin üstünde asılı olduğu için o da klozetin üstüne düşünmüştür, bu arada günaydın tatlımmmmmmm koccaman öptüm

yok canım doğru hatırlıyorsun banyoda, klozetin üstünde asılı olduğu için o da klozetin üstüne düşünmüştür, bu arada günaydın tatlımmmmmmm koccaman öptüm
günaydın baronesim al sana aynısından
nasılsın canım başladın mı sen işe?
tablolar gerçekten çok yakışmış banyona kanvas mı mdf mi nedir onlar, nemden etkilenmiyo mu tatlım?

Gunaydin canlarim

Henuz evim yerlesiyor hic bir yer duzenli degil her yer heryerde ama bir kac foto cektim en azindan dun pazar alisverisi yapinca hemen duzenledim cektim bi kisminitam cetvelci degilim ama evi yerlestirince olacagim cok eksik var anca bu kadar oluyor banyo kismini daha sonra makyaj masam gelince oraya aktaracagim

Buzdolabi sebzelik duzenim

Banyo Kisisel Urunler Duzenleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…