- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.161
Allah kolaylık versin.güle güle otur canım.Gunaydin canlarim
Henuz evim yerlesiyor hic bir yer duzenli degil her yer heryerde ama bir kac foto cektim en azindan dun pazar alisverisi yapinca hemen duzenledim cektim bi kisminitam cetvelci degilim ama evi yerlestirince olacagim cok eksik var anca bu kadar oluyor banyo kismini daha sonra makyaj masam gelince oraya aktaracagim
Buzdolabi sebzelik duzenim
Banyo Kisisel Urunler Duzenleme
Allah kolaylık versin.güle güle otur canım.
banyo üzerindeki kutuları nerden aldın?
şeffaf ve sadeler.çok da güzel olmuş.
Günaydın sizi yeni keşfettim :) güzel bir sayfa ama herşeye bakamadımchilekciko arkadaş yönlendirdi neler yapıyoruz :)
sade ve şıklar.Tesekkur ederim cnmBanyodaki Seffaf kutulari Ikeadan aldim cnm bence de cok kullanisli ve siklar kendileriyle ask yasiyorum
Holgeldin cnm ilk sayfada linkler var evlerimizin duzen fotolarini paylasiyoruz hos ben daha cok yeniyim mutfak dolabi duzenleme, buzdolabi duzeni vs yanlisim varsa duzeltin kizlarTembelgiller gben bendimahi dagci
sade ve şıklar.
çocukların oyuncaklarını sınıflandırmak için düşünüyorum.
oyuncak standı düşünmüştüm ama hayata geçmedi.
ikeaya gitmişken o da olabilir tabi.:)
hoş buldum :) eğer düzenli hal bulursam eklerim yakın zamandı :)Tesekkur ederim cnmBanyodaki Seffaf kutulari Ikeadan aldim cnm bence de cok kullanisli ve siklar kendileriyle ask yasiyorum
Holgeldin cnm ilk sayfada linkler var evlerimizin duzen fotolarini paylasiyoruz hos ben daha cok yeniyim mutfak dolabi duzenleme, buzdolabi duzeni vs yanlisim varsa duzeltin kizlarTembelgiller gben bendimahi dagci
canım ahşap küçük zeka oyuncakları var.Oyuncaklar icin biraz kucukler sanki cnm ama sen daha iyi bilirsin..daha guzel saklama kutulari var cocuk bolumunde
pişt pişt günaydın canoişteyim tatlım
ooo ikisi de çok hoş gözüküyor tatlımm,Gunaydin canlarim
günaydın chilekcim merhabaaa
Henuz evim yerlesiyor hic bir yer duzenli degil her yer heryerde ama bir kac foto cektim en azindan dun pazar alisverisi yapinca hemen duzenledim cektim bi kisminitam cetvelci degilim ama evi yerlestirince olacagim cok eksik var anca bu kadar oluyor banyo kismini daha sonra makyaj masam gelince oraya aktaracagim
aynen fıstığım çok doğrusunTesekkur ederim cnmBanyodaki Seffaf kutulari Ikeadan aldim cnm bence de cok kullanisli ve siklar kendileriyle ask yasiyorum
ahhh şu ikeaaa
hoşgeldin zeyzeycim, bizler düzene bayılan çeşitli düzen fikirleri geliştiren hatunlarızhoş buldum :) eğer düzenli hal bulursam eklerim yakın zamandı :)
pişt pişt günaydın cano
ooo ikisi de çok hoş gözüküyor tatlımm,
sebzeliği ben hiç böyle kullanmıyorum sebzeleri poşetlerde saklıyorum ağzı bağlı üstünde bi kaç delik,
bu şekilde yıkayıp öyle mi koyuyorsun canım daha kolay bozulmaz mı, benim yaptığım şekilde öneriyor uzmanlar
aynen fıstığım çok doğrusun
hoşgeldin zeyzeycim, bizler düzene bayılan çeşitli düzen fikirleri geliştiren hatunlarız
resimlerimizi paylaşıp fikir alışverişinde bulunuyoruz ramazan, tatil, sıcaklar derken dağıldık biraz ama ziyanı yok yine toparlanırız
Bakliyalarin oraya benimde bi sepet almam lazim sanirim. Biraz daha foto gelsin dedim
Paketteler ya şeffaf olarak almak daha iyi olr ya benim bi tane 3 yaşında yiğenim var. evim bahçe katı mutfağın camından bakınca dolabın üstü gözüküyor oda bunu biliyo her geldiğinde ve giderken cama vuruyo teyze çikolata unuttum diyip ordan bişeyler isteyip gidiyo onada ayrı kutu yaparım :)kurabiye bisküvi vs saklama kaplarından alabilirsin canım dekoratif bile olanlar var
Kendi evim olunca ardiyelik yapacagim. Biskuvi ivir ziviri atacagim. Simdi kiradayim. O yüzden gecici plastik beyaz cekmeceli dolap aldim. Baharatlar , pasta malzemeleri , hazir corba , makarna vs...yani paketli seyleri koyuyorum. Baya bi topladi. :))hoşbuldum :) bende ekleniyim ozaman :) hoş düzenim var ama hemen dağılan düzenlerden benim için mutfak önemli:) mutfağım küçük olduğu için benim aparatif bisküvi vs ortada kaldı buzdolabımın üstünde duruyolar napsam onları nasıl sklasam bilemedim. dün a101 e şeffaf büyük kaplar gelmişti onlardanmı alsam acaba sizin öneriniz varmı ?
yumurtayı sakın yıkama canım yumurta pek yıkanmaz yıkadığında kabuğunda ki özel bi tabakayı götürmüş oluyorsun ki buBenim dolapta cok urun kalmiyor persembeden persembeye bosaliyor ben hepsini yikayip kurulayip oyle koyuyorum dolaba kullanirken de direk dolaptan alip kullaniyorum.. daha kolay gelio bana.. zarari varmi bilmem bana kalsa yumurtalari da yikayacagim ama
olur tatlım öyle de olur...Paketteler ya şeffaf olarak almak daha iyi olr ya benim bi tane 3 yaşında yiğenim var. evim bahçe katı mutfağın camından bakınca dolabın üstü gözüküyor oda bunu biliyo her geldiğinde ve giderken cama vuruyo teyze çikolata unuttum diyip ordan bişeyler isteyip gidiyo onada ayrı kutu yaparım :)
mutfağmı o kadar küçükki ama kullanışlı bi tane öyle ekmeklik gibi dolabım var çekemcelerinde bkliyatlar var çikolatalar üst kapaklı yerde ama bisküviler sığmadı dolabın üstünde istifli hepsi işte ne bilim bu cevizdi incirdi paketleri vs hep orda :) en iyisi kapaklı plastik galibaKendi evim olunca ardiyelik yapacagim. Biskuvi ivir ziviri atacagim. Simdi kiradayim. O yüzden gecici plastik beyaz cekmeceli dolap aldim. Baharatlar , pasta malzemeleri , hazir corba , makarna vs...yani paketli seyleri koyuyorum. Baya bi topladi. :))
Gunaydin canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?