• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

senin bat ne zaman canim?:21:ikimiz de guzel haberler veririz insallah:KK68::KK68:

dogumdan sonra usengec olman normal canim
cunku lohusalik donemi karisik bi donem zamanla gecicek emin ol:KK66:
aksam saat kacta uyuyosun?erken yatarsan erken de kalkarsin
onemli olan erken kalkmak degil bence ben de gec kalkiyorum son zamanlarda ama uyandiktan sonra oglene kadar islerimi yapiyorum:KK54:programli yapman lazim islerini canim:KK68:
bizim baska konuarimi da var programlarimizi yazdigimiz onlara bi bak:KK66:

hosgeldin canim:KK19:diger konularimiza da bekleriz :KK54:motive olursunuz:21:

anaaa selinim hosgeldin:KK68::KK68::KK68:senin raporlari ozledim valla:rolleyes:

canim hamilelikte olagan seyler bunlar:KK39:merak etme bizimle birlikte temizlik topiklerimize takilirsan duzelir zamanla:KK36:

herkese günaydınlarrrrrrr :KK73:izne düşündüğümden önce alelacele çıkınca buraya haber veremeden gitmek durumunda kaldım merak eden herkese tesekkur ederim:KK15:
@gben im canım aramıza dönmene çok sevindim özlemişim çok:KK19:topiğin senin enerjine ihtiyacı var:KK71:
@ElifAhsen02 canım bebişin hayırlı olsun çok sevindim:KK46:
@sindy74 aramıza hoşgeldin canım düzenine bayıldım maşallah:nazar: hemen ilk sayfaya ekliyorum linklerini
@areser canım fotolar şahane hemen ekliyorum linkini
I imspecial canım aynen foto şahane ekliyorum linkini
foto koyan elleriniz dert görmesin canlar:KK15:
:KK15::110:

bendimahi bendimahi sen o kadar tatlı o kadar güzel kalpli bir insansın ki burada farketmeden senden çok şey öğrenmişim izindeyken kulaklarını çınlattım seviyorum seni:KK15:

Baronesim hoşgeldin seni çook özledim ben :KK15:
yalnız utandırdın beni ben sana bişey öğretmedim kii sen bize çok şey öğretiyosun bence canımın içi:KK19:
hangi konularda çınlattın acebaa mirak ettim :oops: bu arada sen de çok nazik çok tatlısın sen de seviliyosun çok :KK36:

haydi kızlarr toplanalım artık bu sıcaklarda mıyıştım kaldım birbirimizi toparlayalım hadiii :KK73:

Evet toplanalim bence de :)

Az kaldi cok yakinda ev fotolarimi paylasacagim ama fikre ihtiyacim var.. Evet garip gelecek ama soyle ferah bir wc m olsun istiyorum hani su bi an once cikmak istediklerinden degilde orda keyif aldigin turden o_Obenim evimde banyom ve wc ayri wc icin Tembelgiller Tembelgiller te gordugum tablolar cok sik duruyor bunun gibi olsun istiyorum onerisi olan varmi?

Az kaldi cok yakinda ev fotolarimi paylasacagim ama fikre ihtiyacim var.. Evet garip gelecek ama soyle ferah bir wc m olsun istiyorum hani su bi an once cikmak istediklerinden degilde orda keyif aldigin turden o_Obenim evimde banyom ve wc ayri wc icin Tembelgiller Tembelgiller te gordugum tablolar cok sik duruyor bunun gibi olsun istiyorum onerisi olan varmi?
canımmmmmmmmm çok sevindim beğenmene, misafir gelen herkes çok beğeniyor onları tavsiye ederim , ben consept olarak kral kraliçe tacı seçtiğim için havlularım ve aksesuarlara uysun diye bu tabloları seçmiştim sende bütünlüğü yakalarsan güzel birşey çıkacağına inanıyorum googleda banyoda tablo falan diye görsellerde aratırsan hoşuna giden birşeyler bulabilirsin belki

onlar wc de miydi ben banyo diye hatırladım...
bana garip gelmiyo şekerim ben de wc ye kadar güzelleştirmeyi sevenlerdenim, evini sabırsızlıkla bekliyorum :KK73:

onlar wc de miydi ben banyo diye hatırladım...
bana garip gelmiyo şekerim ben de wc ye kadar güzelleştirmeyi sevenlerdenim, evini sabırsızlıkla bekliyorum :KK73:
yok canım doğru hatırlıyorsun banyoda, klozetin üstünde asılı olduğu için o da klozetin üstüne düşünmüştür, bu arada günaydın tatlımmmmmmm koccaman öptüm:KK15:

yok canım doğru hatırlıyorsun banyoda, klozetin üstünde asılı olduğu için o da klozetin üstüne düşünmüştür, bu arada günaydın tatlımmmmmmm koccaman öptüm:KK15:
günaydın baronesim al sana aynısından :KK15: :KK15::KK15:
nasılsın canım başladın mı sen işe?
tablolar gerçekten çok yakışmış banyona kanvas mı mdf mi nedir onlar, nemden etkilenmiyo mu tatlım?

Gunaydin canlarim:KK73:

Henuz evim yerlesiyor hic bir yer duzenli degil her yer heryerde ama bir kac foto cektim en azindan dun pazar alisverisi yapinca hemen duzenledim cektim bi kismini:-)tam cetvelci degilim ama evi yerlestirince olacagim cok eksik var anca bu kadar oluyor banyo kismini daha sonra makyaj masam gelince oraya aktaracagim

Buzdolabi sebzelik duzenim:KK200:
QlAbbg.jpg

Banyo Kisisel Urunler Duzenleme:KK200:

aD5kkg.jpg

VLV44j.jpg

:nazar:

Back