Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

çok güzel her yer canım.
evini merak ettim.genel resimlerini de paylaşırsan sevinirim.

Çok teşekkür ederim sevgili Dağcı;Güzel sözlerin beni hem mutlu, hem motive etti.
Tamamen yerleşince belki paylaşabilirim.Başak burcu olunca,ayrıntıya çok dikkat edince, yerleşmem biraz zaman alıyor,bir de benim küçük afacan.Ancak o uyuduğu zamanlarda yapabiliyorum.

Sevgili ElifAhsen02,
Öncelikle hamileliğini tebrik ederim,şimdiden hayırlı olsun.bebeğini tez zamanda kucağına alman dileğiyle.Ev işleri ,düzen nasıl olsa bir şekilde yürüyor.Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.Ben de uzun yıllar sonu yavruma kavuştum.

Sevgili Girlboymom;
Dopların hiç te dağınık birinin dolapları gibi değil dolapların,bence güzel ve temiz.Sana nacizane bir kaç önerim olacak sadece.Öncelikle 1 kat örtü ve üzerine dantel fazla gibi geldi.Buzdolabına yiyeceklerin altına koymuş olduğun örtü çok desenli gözüktü gözüme ,beyaz renk olsa sanki daha iyi olurmuş gibi geldi.Bir de eviyenin altına sadece deterjan ve bulaşık malzemelerini bir sepet içine koyarak koysan daha düzgün durabilir sanki.

Saol canım beni o kadar mutlu ettiniz ki sizin gibi hatunlardan bunları duyunca daha çok motive oldum bugün makyaj aynami duzenleyim foto atarım
Tavsiyelerinev uyup ilk isim ev ye altı kap almak

merhaba canım.
hoşgeldin,nasılsın?
büyüdü mü ufaklığın?

Saol canım beni o kadar mutlu ettiniz ki sizin gibi hatunlardan bunları duyunca daha çok motive oldum bugün makyaj aynami duzenleyim foto atarım
Tavsiyelerinev uyup ilk isim ev ye altı kap almak
canım gayet düzenli ve temiz evin.
sadee bir kaç dolap içindeki şeylerin farklı gruplar olması dikkatimi çekti.
mesela kavanoz var arkada bir kaç tane,önünde tabak,çanak gibi şeyler vardı.

saklama kablarını,kavanozları,baharatları ayrı ayrı dolaplara koyman daha kolay düzenlemen ve kullanmanı sağlar.

Saol canım dediğini yapmaya calisayim dolaplarm çok az sigdiramiyorum bi türlü yapınca atarım foto çok tesekkurler

Herkese iyi akşamlar;
Nihayet mutfağı ve banyoyu tamamlayabildim.Biraz da fotoğraf çektim tabi.

Eklentiler

• DSC04433.JPG
    74,1 KB · Görüntüleme: 561
  • DSC04434.JPG
    77,9 KB · Görüntüleme: 532
  • DSC04435.JPG
    111,4 KB · Görüntüleme: 511
  • DSC04436.JPG
    54 KB · Görüntüleme: 583
  • DSC04478.JPG
    72,9 KB · Görüntüleme: 513
  • DSC04475.JPG
    86,9 KB · Görüntüleme: 501
Herkese iyi geceler ;
Bugün biraz daha düzenleme yaptım.Yerleştirdiğim yerleri yine sizlerle paylaşmak istedim.Önerilerinize de açığım.
Maaşallah ne kadar da nizami her şeyyy Baronesss gelsin büyük bir zevkle senin linklerini de ilk sayfaya ekleyecektir
Amiinn insaallah canim Rabbim.isteyen herkese nasip etsin insaallah .. Orasi oyle canimda bi ara giremedim iste oyle sen neler yapiyosun nasilsin ama topik sessizlesmis gibi kimsecikler yok ki zaten
Evet kendimi suçlu hissediyorum ben de Kızları yalnız bıraktık onlar da bizi terk edip gittiler mi naptılar

çok güzel her yer canım.
evini merak ettim.genel resimlerini de paylaşırsan sevinirim.
dagciiim a katılıyorum zevkle bakarız sindy74 arkadaşıım
Herkese selaaaaaaam
Evi sildim supurdum.Yemekleri alıp anneme gidicem iftara.Su ismarladim onu bekliyorum .durumumda bu
benlaciveert hâlâ yemek hâlâ yemek maaşallahhh Ne mikemmellikler döktürdün yine
Herkese iyi akşamlar;
Nihayet mutfağı ve banyoyu tamamlayabildim.Biraz da fotoğraf çektim tabi.
sindy74 neler ekledi acaba bugün diye düşünerek geldim hepsi birbirinden güzel fotoğraflarla karşılaştım ihihi Ellerine sağlıkkk bize de motive oluuyooor

Yok yok siz aşmışısınız benden öğreneceğiniz bir şey yoktur:) yavaş yavaş dolap içlerini yine düzenlemeye başladım bana da sepetler kutular lazım, benim eşim ne gerek varcılardan en alsam ne gerek var dediği için bende ayakkabı kutularını yapışkanlı folyoyla kaplayıp kullanıyorum, ilaç ıvır zıvır koymak için ama çok fazla kutu lazım bana:)
merhaba canım.
hoşgeldin,nasılsın?
büyüdü mü ufaklığın?

hoşbuldum canım, hamdolsun idare ediyorum minik büyüyor, bu aralar hem hastayım hem ruhen yorgunum büyük oğlum çok değişti çok yıpratıyor beni, sen neler yapıyorsun, senin ev fotoları var mı burda:)

Selamlar, bugün yatak odamda ki dolabın içini düzenledim:) bir gün önce mutfakta ki ilaç kutularımı buzdolabını düzenledim:)

Eksik listesi yaptım sepetler, raf örtüleri, bakliyatlarımı yoğurt kaplarını kaplayıp onlara koyuyordum ama plastik zararlı bir türlü içine bez torba dikemedim o yüzden büyük cam kavanozlar alıcam onlara, inşallah tabi:)

Maalesef benim düzenim kalıcı olmuyor en başta eşim sonra oğlum dağıtıyor:)

Ellerine sağlık eflalim eminim çok güzel olmuştur
Aaa bende plastik kapları hiç sevmem sağlıksız bulduğumdan ama hiç içine bez torba dikmek aklıma gelmezdii. Evet o şekilde kullanılabilir bence dee
Baak gördün mü öğrendim bir şeey

yok canım yeni foto.
cam büyük kavanızlar çok iyi oluyor bakliyat için.
ben kiler dolabımda onlardan kullanıyorum.

pasta malzemeleri için dantelli kutulardan almak istiyorum kiler dolabı için.
hem şık,hem derli toplu olur.

büyük oğlun zor bir çocuktu.
kardeş de körüklemiştir.
evde hem sıkılıyordur,hem kıskançlıktan kendini yiyordur.

zor bir süreç ama geçici canım.
bu yıl ana okuluna başlayacak mı?

İnşallah bende alıcam yavaş yavaş eksikleri, a101 e bim e çok geliyor o tarz sepetler,, hatta geçen gün soğan patates koymak için almayı düşündüğüm sepetlerden gelmiş kaldıysa alıcam

bu sene göndericez canım eşimi çenemle bıktırdım en son resti çektim sen kayıt yaptırmazsan ben götürür yaptırırım diye:) inşallah işe yarar:)

a101den ben de aldım soğan,patates için.
epey işe yarıyor gerçekten.

bence bıksın eşin,gönder çocuğu.
ona da sana da yazık.

az kaldı kızlarr, şimdi ilgilenemiyorum emme Ramazandan sonra bomba kibin gelecem inşallah
gben im şekerim sakın kaçma ona göre şincik buralar sessiz herkes Ramazan ve bayram telaşesinde

herkese günaydınlarrrrrrr izne düşündüğümden önce alelacele çıkınca buraya haber veremeden gitmek durumunda kaldım merak eden herkese tesekkur ederim
gben im canım aramıza dönmene çok sevindim özlemişim çoktopiğin senin enerjine ihtiyacı var
ElifAhsen02 canım bebişin hayırlı olsun çok sevindim
S sindy74 aramıza hoşgeldin canım düzenine bayıldım maşallah hemen ilk sayfaya ekliyorum linklerini
areser canım fotolar şahane hemen ekliyorum linkini
I imspecial canım aynen foto şahane ekliyorum linkini
foto koyan elleriniz dert görmesin canlar

bendimahi sen o kadar tatlı o kadar güzel kalpli bir insansın ki burada farketmeden senden çok şey öğrenmişim izindeyken kulaklarını çınlattım seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…