• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

kızlar bir şey sormak istiyorum dolapları falan düzenlemek için çok güzel sepetler almışsınız ya hani kaç gündür arıyorum bulamıyorum onlardan siz nerelerden aldınız yanlış yerlerde mi arıyorum ki ben :KK43:

canım neredesin öncelikle eğer ankara ise sana hem uygun fiyat hem çeşit bol şahane yerler söyleceğim,

Değilse

Koçtaş, tekzen gibi yapı marketlerde bulabilirsin. Ya da semt pazarları varsa, sosyete pazarı gibi oralarda da oluyor:)

kızlar bir şey sormak istiyorum dolapları falan düzenlemek için çok güzel sepetler almışsınız ya hani kaç gündür arıyorum bulamıyorum onlardan siz nerelerden aldınız yanlış yerlerde mi arıyorum ki ben :KK43:
3,5 çularda tedi lerde a101 şok züccaciye her yerde var onlardan canım

canım neredesin öncelikle eğer ankara ise sana hem uygun fiyat hem çeşit bol şahane yerler söyleceğim,

Değilse

Koçtaş, tekzen gibi yapı marketlerde bulabilirsin. Ya da semt pazarları varsa, sosyete pazarı gibi oralarda da oluyor:)

tekirdağdayım canım tekzene baktım ama bulamadım yani vardı ama benim ölçülere uymadı pazara bakmak aklıma gelmedi yarın gidebilirsem bakarım tabi ben ölçüm yaparken pazarcı beni kovalamazsa :):)

3,5 çularda tedi lerde a101 şok züccaciye her yerde var onlardan canım

japon pazarı tarzı yerlerin hepsine bakamadım oralarda arayışı sürdüreyim ozaman :) tedi aklıma gelmemişti eve de yakın akşama bakarım belki teşekkürler

tekirdağdayım canım tekzene baktım ama bulamadım yani vardı ama benim ölçülere uymadı pazara bakmak aklıma gelmedi yarın gidebilirsem bakarım tabi ben ölçüm yaparken pazarcı beni kovalamazsa :):)

japon pazarı tarzı yerlerin hepsine bakamadım oralarda arayışı sürdüreyim ozaman :) tedi aklıma gelmemişti eve de yakın akşama bakarım belki teşekkürler
Rica edereim canım bgun a101de güzel sepetler vardı :)

kızlar bu markayı biliyor musunuz.
ben yeni gördüm saklama kutularını çok beğendim.
nereden alabiliriz?
Soft Bowl

canım hoşgeldin aramıza eline emeğine sağlık fotolarını ilk sayfaya link olarak ekledim:KK15:

IMAG0683.jpg IMAG0684.jpg IMAG0685.jpg

Evlendiğimde ilk 2 ay kirada oturdum sonra ev alınca halıalrım küçük geldi. Mutfağımdaki halımda böyle kaldı küçük. Mutfak dolaplarım mürdüm beyaz. içinde gül desenleri var. ben buraya ne renk halı almallıyım bana fikir verir misiniz? ve şu dolabın üstüne çarşaf örtmek istemesmde dolabım küçük olduğu için orası ardiye kaldı öyle dolap kapağı düşündüm ama fırsat olmadı başka ne yapılabilir?

selam canlar:KK54: nasilsiniz? cok ozledim sizleri, uzun zaman oldu gelemedim kusuruma bakmayin olurmu? ama artik buralardayim insallah:KK19::KK19::21::21:

Back