• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

çok güzel her yer canım.
evini merak ettim.genel resimlerini de paylaşırsan sevinirim.

Çok teşekkür ederim sevgili Dağcı;Güzel sözlerin beni hem mutlu, hem motive etti.
Tamamen yerleşince belki paylaşabilirim.Başak burcu olunca,ayrıntıya çok dikkat edince, yerleşmem biraz zaman alıyor,bir de benim küçük afacan.Ancak o uyuduğu zamanlarda yapabiliyorum.

Canim ben saldim cayira mevlam.kayira duzen topigine girmeye utaniyorum ev aldi basini gidiyor derece cunkuuuu gectigimiz ay asilamam yapildi veee 5 haftalik hamileyimmm yatmaca bol bol dinlenmece modundayim . Ondan oncede bi ara bunalim takiliyordum sizi uzaktan izledim kizmadiniz degil mi :-)

Sevgili ElifAhsen02,
Öncelikle hamileliğini tebrik ederim,şimdiden hayırlı olsun.bebeğini tez zamanda kucağına alman dileğiyle.Ev işleri ,düzen nasıl olsa bir şekilde yürüyor.Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.Ben de uzun yıllar sonu yavruma kavuştum.

Kızlar mutfak dolaplarımn ıcı ve buz dolabım sızceEki Görüntüle 1571263 dagınık mıyım kendımı bı mısafır gelecegı zaman pis hissediyorm sız çok duzenlısınz bana gercekten ıyısın deesenız yada fıkır verırsenız ona göre toplarım teşekkürler

Sevgili Girlboymom;
Dopların hiç te dağınık birinin dolapları gibi değil dolapların,bence güzel ve temiz.Sana nacizane bir kaç önerim olacak sadece.Öncelikle 1 kat örtü ve üzerine dantel fazla gibi geldi.Buzdolabına yiyeceklerin altına koymuş olduğun örtü çok desenli gözüktü gözüme ,beyaz renk olsa sanki daha iyi olurmuş gibi geldi.Bir de eviyenin altına sadece deterjan ve bulaşık malzemelerini bir sepet içine koyarak koysan daha düzgün durabilir sanki.

Sevgili Girlboymom;
Dopların hiç te dağınık birinin dolapları gibi değil dolapların,bence güzel ve temiz.Sana nacizane bir kaç önerim olacak sadece.Öncelikle 1 kat örtü ve üzerine dantel fazla gibi geldi.Buzdolabına yiyeceklerin altına koymuş olduğun örtü çok desenli gözüktü gözüme ,beyaz renk olsa sanki daha iyi olurmuş gibi geldi.Bir de eviyenin altına sadece deterjan ve bulaşık malzemelerini bir sepet içine koyarak koysan daha düzgün durabilir sanki.
Saol canım beni o kadar mutlu ettiniz ki sizin gibi hatunlardan bunları duyunca daha çok motive oldum bugün makyaj aynami duzenleyim foto atarım :KK19:
Tavsiyelerinev uyup ilk isim ev ye altı kap almak:KK9:

Hanımlar maşallah hepinize nasıl bir düzen böyle bayıldım ve kendi adıma üzüldüm :KK61: iki çocukla perişanım bu aralar ve bu konu düzen takıntımı hortlattı:KK45::KK45:

Düzenden kaçılmaz eskiye dönme zamanı:KK48:
merhaba canım.
hoşgeldin,nasılsın?
büyüdü mü ufaklığın?

Saol canım beni o kadar mutlu ettiniz ki sizin gibi hatunlardan bunları duyunca daha çok motive oldum bugün makyaj aynami duzenleyim foto atarım :KK19:
Tavsiyelerinev uyup ilk isim ev ye altı kap almak:KK9:
canım gayet düzenli ve temiz evin.
sadee bir kaç dolap içindeki şeylerin farklı gruplar olması dikkatimi çekti.
mesela kavanoz var arkada bir kaç tane,önünde tabak,çanak gibi şeyler vardı.

saklama kablarını,kavanozları,baharatları ayrı ayrı dolaplara koyman daha kolay düzenlemen ve kullanmanı sağlar.

canım gayet düzenli ve temiz evin.
sadee bir kaç dolap içindeki şeylerin farklı gruplar olması dikkatimi çekti.
mesela kavanoz var arkada bir kaç tane,önünde tabak,çanak gibi şeyler vardı.

saklama kablarını,kavanozları,baharatları ayrı ayrı dolaplara koyman daha kolay düzenlemen ve kullanmanı sağlar.
Saol canım dediğini yapmaya calisayim dolaplarm çok az sigdiramiyorum bi türlü :110: yapınca atarım foto çok tesekkurler

Herkese iyi akşamlar;
Nihayet mutfağı ve banyoyu tamamlayabildim.Biraz da fotoğraf çektim tabi.

Eklentiler

• DSC04433.JPG
    DSC04433.JPG
    74,1 KB · Görüntüleme: 561
  • DSC04434.JPG
    DSC04434.JPG
    77,9 KB · Görüntüleme: 532
  • DSC04435.JPG
    DSC04435.JPG
    111,4 KB · Görüntüleme: 511
  • DSC04436.JPG
    DSC04436.JPG
    54 KB · Görüntüleme: 583
  • DSC04478.JPG
    DSC04478.JPG
    72,9 KB · Görüntüleme: 513
  • DSC04475.JPG
    DSC04475.JPG
    86,9 KB · Görüntüleme: 501
Herkese iyi geceler ;
Bugün biraz daha düzenleme yaptım.Yerleştirdiğim yerleri yine sizlerle paylaşmak istedim.Önerilerinize de açığım.
Maaşallah ne kadar da nizami her şeyyy:nazar::nazar::nazar::KK9: Baronesss gelsin büyük bir zevkle senin linklerini de ilk sayfaya ekleyecektir :KK73:
Amiinn insaallah canim Rabbim.isteyen herkese nasip etsin insaallah .. Orasi oyle canimda bi ara giremedim iste oyle sen neler yapiyosun nasilsin ama topik sessizlesmis gibi kimsecikler yok ki zaten :KK43:
Evet kendimi suçlu hissediyorum ben de:KK61: Kızları yalnız bıraktık onlar da bizi terk edip gittiler mi naptılar:110:

çok güzel her yer canım.
evini merak ettim.genel resimlerini de paylaşırsan sevinirim.
dagciiim :KK200:a katılıyorum:KK56: zevkle bakarız sindy74 arkadaşıım:KK9:
Herkese selaaaaaaam:KK52:
Evi sildim supurdum.Yemekleri alıp anneme gidicem iftara.Su ismarladim onu bekliyorum .:confused:durumumda bu:confused::KK70:
benlaciveert :KK3:hâlâ yemek hâlâ yemek maaşallahhh:nazar::nazar: Ne mikemmellikler döktürdün yine:rolleyes:
Herkese iyi akşamlar;
Nihayet mutfağı ve banyoyu tamamlayabildim.Biraz da fotoğraf çektim tabi.
sindy74 neler ekledi acaba bugün diye düşünerek geldim hepsi birbirinden güzel fotoğraflarla karşılaştım ihihi:KK19: Ellerine sağlıkkk bize de motive oluuyooor:KK31:

Böyle dar banyo dolabı benim de ebeveyn banyomda var hiç bir şey sığmıyor :KK12: Halbuki ebeveyn banyosunun asıl geniş olması lazım. Makyajımız var saçımız var isteklerimiz arzularımız var :KK53:

Yazarım yeter ki işine yarasın chilekcikooo :KK15:sen o tüm alınacakların nerden alınacağı başlığına göre sıraladın mı bir de ooh hemen biter alışveriş:KK76:

Merhaba Girlboymom aramıza hoşgeldiin:KK3:
Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı maaşallah:KK15:

Heey maaşallah ellerine sağlıkk:KK9::KK9: Daha ne olsun Girlboymommm hele örtüler :KK36: Zaten her şeyde başlı başına favorim. İki minik yavruyla sen daha napacaksın arkadaşım:KK25:

Biraz karışık duruyor sahiden. En azından deterjanları içine koyabileceğin bir kutu ayarlayabilirsin sol taraf için. Ama dar biraz da dolap, bilmiyorum sığar mıo_O

Merhaba eflalim hoşgeldiin:KK3:
Arkadaşlarım adına da kabul edeyim güzel iltifatını:KK19: Ve tabii ki üzülmek yok birbirimizden ilham almak var:KK31:Bizim de senden öğreneceğimiz görüp uygulayacağımız nice şeyler vardır kesinHoppa
Bekliyoruz dört gözle fotoğraflarınııı:KK8:
Yok yok siz aşmışısınız benden öğreneceğiniz bir şey yoktur:) yavaş yavaş dolap içlerini yine düzenlemeye başladım bana da sepetler kutular lazım, benim eşim ne gerek varcılardan en alsam ne gerek var dediği için bende ayakkabı kutularını yapışkanlı folyoyla kaplayıp kullanıyorum, ilaç ıvır zıvır koymak için ama çok fazla kutu lazım bana:)
merhaba canım.
hoşgeldin,nasılsın?
büyüdü mü ufaklığın?

hoşbuldum canım, hamdolsun idare ediyorum minik büyüyor, bu aralar hem hastayım hem ruhen yorgunum büyük oğlum çok değişti çok yıpratıyor beni, sen neler yapıyorsun, senin ev fotoları var mı burda:)

Selamlar, bugün yatak odamda ki dolabın içini düzenledim:) bir gün önce mutfakta ki ilaç kutularımı buzdolabını düzenledim:)

Eksik listesi yaptım sepetler, raf örtüleri, bakliyatlarımı yoğurt kaplarını kaplayıp onlara koyuyordum ama plastik zararlı bir türlü içine bez torba dikemedim o yüzden büyük cam kavanozlar alıcam onlara, inşallah tabi:)

Maalesef benim düzenim kalıcı olmuyor en başta eşim sonra oğlum dağıtıyor:)

Selamlar, bugün yatak odamda ki dolabın içini düzenledim:) bir gün önce mutfakta ki ilaç kutularımı buzdolabını düzenledim:)

Eksik listesi yaptım sepetler, raf örtüleri, bakliyatlarımı yoğurt kaplarını kaplayıp onlara koyuyordum ama plastik zararlı bir türlü içine bez torba dikemedim o yüzden büyük cam kavanozlar alıcam onlara, inşallah tabi:)

Maalesef benim düzenim kalıcı olmuyor en başta eşim sonra oğlum dağıtıyor:)
Ellerine sağlık eflalim eminim çok güzel olmuştur:KK9:
Aaa bende plastik kapları hiç sevmem sağlıksız bulduğumdan ama hiç içine bez torba dikmek aklıma gelmezdii. Evet o şekilde kullanılabilir bence dee:KK58:
Baak gördün mü öğrendim bir şeey:rolleyes:

Yok yok siz aşmışısınız benden öğreneceğiniz bir şey yoktur:) yavaş yavaş dolap içlerini yine düzenlemeye başladım bana da sepetler kutular lazım, benim eşim ne gerek varcılardan en alsam ne gerek var dediği için bende ayakkabı kutularını yapışkanlı folyoyla kaplayıp kullanıyorum, ilaç ıvır zıvır koymak için ama çok fazla kutu lazım bana:)

hoşbuldum canım, hamdolsun idare ediyorum minik büyüyor, bu aralar hem hastayım hem ruhen yorgunum büyük oğlum çok değişti çok yıpratıyor beni, sen neler yapıyorsun, senin ev fotoları var mı burda:)

yok canım yeni foto.
cam büyük kavanızlar çok iyi oluyor bakliyat için.
ben kiler dolabımda onlardan kullanıyorum.

pasta malzemeleri için dantelli kutulardan almak istiyorum kiler dolabı için.
hem şık,hem derli toplu olur.

büyük oğlun zor bir çocuktu.
kardeş de körüklemiştir.
evde hem sıkılıyordur,hem kıskançlıktan kendini yiyordur.

zor bir süreç ama geçici canım.
bu yıl ana okuluna başlayacak mı?

yok canım yeni foto.
cam büyük kavanızlar çok iyi oluyor bakliyat için.
ben kiler dolabımda onlardan kullanıyorum.

pasta malzemeleri için dantelli kutulardan almak istiyorum kiler dolabı için.
hem şık,hem derli toplu olur.

büyük oğlun zor bir çocuktu.
kardeş de körüklemiştir.
evde hem sıkılıyordur,hem kıskançlıktan kendini yiyordur.

zor bir süreç ama geçici canım.
bu yıl ana okuluna başlayacak mı?
İnşallah bende alıcam yavaş yavaş eksikleri, a101 e bim e çok geliyor o tarz sepetler,, hatta geçen gün soğan patates koymak için almayı düşündüğüm sepetlerden gelmiş kaldıysa alıcam

bu sene göndericez canım eşimi çenemle bıktırdım en son resti çektim sen kayıt yaptırmazsan ben götürür yaptırırım diye:) inşallah işe yarar:)

İnşallah bende alıcam yavaş yavaş eksikleri, a101 e bim e çok geliyor o tarz sepetler,, hatta geçen gün soğan patates koymak için almayı düşündüğüm sepetlerden gelmiş kaldıysa alıcam

bu sene göndericez canım eşimi çenemle bıktırdım en son resti çektim sen kayıt yaptırmazsan ben götürür yaptırırım diye:) inşallah işe yarar:)
a101den ben de aldım soğan,patates için.
epey işe yarıyor gerçekten.

bence bıksın eşin,gönder çocuğu.
ona da sana da yazık.

az kaldı kızlarr, şimdi ilgilenemiyorum emme Ramazandan sonra bomba kibin gelecem inşallah Hoppa
gben gben im şekerim sakın kaçma ona göre şincik buralar sessiz herkes Ramazan ve bayram telaşesinde ;)

Bergüzaaar özledim yavrum napıyorsunn?:KK19:
Bir bankanın genel müdürlük ofisinde yetkili olarak başladımHoppa Daha önce de başka bir bankada çalışıyordum şubedeydim ama ayrılmıştım işte:KK53:

Baronesssim çingenem:KK19: Katılmasaydım iyiymiş canım yaaa evle baş edemiyoruum :KK12:ay nasıl da yapıyormuşsunuz siz her şeycikleri çalıştığınız hâlde yaa maaşallahhh:KK36:

Teşekkürler mirjamıım:KK15:

canım aramıza dönmene çok sevindim çok özlemişim :KK19:topikte senin enerjine ihtiyacımız var:KK15:

herkese günaydınlarrrrrrr :KK73:izne düşündüğümden önce alelacele çıkınca buraya haber veremeden gitmek durumunda kaldım merak eden herkese tesekkur ederim:KK15:
gben gben im canım aramıza dönmene çok sevindim özlemişim çok:KK19:topiğin senin enerjine ihtiyacı var:KK71:
ElifAhsen02 ElifAhsen02 canım bebişin hayırlı olsun çok sevindim:KK46:
S sindy74 aramıza hoşgeldin canım düzenine bayıldım maşallah:nazar: hemen ilk sayfaya ekliyorum linklerini
areser areser canım fotolar şahane hemen ekliyorum linkini
I imspecial canım aynen foto şahane ekliyorum linkini
foto koyan elleriniz dert görmesin canlar:KK15:
:KK15::110:

bendimahi bendimahi sen o kadar tatlı o kadar güzel kalpli bir insansın ki burada farketmeden senden çok şey öğrenmişim izindeyken kulaklarını çınlattım seviyorum seni:KK15:

Back