Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Her mesajın fotoğraflı ya bayılıyorum sindy74 ihihi Çok güzel ve düzenli yine her şey ellerine sağlık Dolabın üstündeki biblolar da pek şeker
Sadece bakliyat dolabında sanırım temizlik deterjanları dikkatimi çekti. Ben olsam yiyeceklerle bir arada olacakları bir dolaba koymazdım sanırım onları, ne olsa da kimyasal Naçizane fikrim

Teşekkürler sevgili gülben ;
Ben de bibloları pek severim.Önce kızıma alıyorum,oynayıp hevesi geçince ben de bir yerlere yerleştiriyorum. Canım o bakliyat dolabı değil,banyo dolabı.Net çekememişim herhalde.Çamaşır deterjanlarını kolaylık olsun diye büyük saklama kutularına yerleştirdim.Temizlik bezim yeşil olunca onlarıda yeşil kapaklı aldım.Ben de evde küçük bir afacan olunca senin de dediğin gibi böyle şeylere çok dikkat ediyorum.Yine de ilgin için çok teşekkür ederim.Bu arada ben de senin fotoğraflarını çok beğendim.Özelliklede deterjan kavanozların çok şık,tabi birde o muntazam buzdolabı düzenin.Ayrıca ayakkabı kutularını kendin yapmanda çok hoş.

Sağol canim ya gerçekten tavsiyeye ihtiyacim vardı yoksa bn çok lüzumsuzum perdeyide avizeyide degstrcektm oda zaten suan bomboş yatağını koycam artık ona uygun dolap hali bde sepet alaym diorm
Yok yagmulukum neden lüzumsuzluk olsun ama zaten yenilermiş onlara vereceğin parayı daha iyi bir dolap ve halı almak için kullanabilirsin böylece
Yatağı koycam derken "Koydurtcam" diyelim biz ona

Yaaa demek banyo dolabı mı orasıı? Ben algılamamışım sindy74 Ama aklıma gelmezdi o kutuları deterjanlar için kullanmak, iyi fikir
Senin örtülü dolaplarınla yarışamaz ama bende yapıyorum kendimce bir şeyler, teşekkür ederiiim Ayakkabı kutularını hiç sorma, yeni ayakkabı aldım öbürlerinin yanına koyamıyorum kutusunu, görüntüyü bozuyor diye Kutudakilerden birinden vazgeçmem gerekecek anlaşılan

Biraz ara verdim bu aralar küçük afacandan pek vakit kalmıyor.Ben düzenliyorum o dağıtıyor sağolsun.2.banyo dolabına da çamaşır kutularının aynısından alıp içine eşimin tornavida vs.gibi eşyalarını koydum.Yanınada küçük çamaşır sepetimi koydum.

Eklentiler

• image.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 764
  • image.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 861

Saol cnm ne guzel yazmisin bugun bakalim pazar alisverisine cikacagim onumuzdeki hafta neler yapacaksam ne yiyeceksek dun nisanlimla markete gittik de geri donduk saat 9 ceyrekte yerel marketi kapatmislardi hafta sonuna kaldi alisveris

Kızlar selam sızı takıp ediyorum sıze katılmak ıstıyorum da bebegım 6 aylık kızımda 3,5 yaşında habıre düzenliyorum ama kafam dağınık

Kızlar mutfak dolaplarımn ıcı ve buz dolabım sızce dagınık mıyım kendımı bı mısafır gelecegı zaman pis hissediyorm sız çok duzenlısınz bana gercekten ıyısın deesenız yada fıkır verırsenız ona göre toplarım teşekkürler

Eklentiler

• P_20150702_120810.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 896
  • P_20150702_121405.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 703
  • P_20150702_121425.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 735
  • P_20150702_121536.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 715
  • P_20150702_122644.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 744
  • P_20150702_122851.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 723
  • P_20150702_123654.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 727
  • CAM00160.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 802
En rahatsız oldugum evye altı

Eklentiler

• P_20150702_124800.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 712
Canım dağınık görmemişsin sen gayet düzenli bence iki çocuğa göre:)

Hanımlar maşallah hepinize nasıl bir düzen böyle bayıldım ve kendi adıma üzüldüm iki çocukla perişanım bu aralar ve bu konu düzen takıntımı hortlattı

Düzenden kaçılmaz eskiye dönme zamanı

Böyle dar banyo dolabı benim de ebeveyn banyomda var hiç bir şey sığmıyor Halbuki ebeveyn banyosunun asıl geniş olması lazım. Makyajımız var saçımız var isteklerimiz arzularımız var
Saol cnm ne guzel yazmisin bugun bakalim pazar alisverisine cikacagim onumuzdeki hafta neler yapacaksam ne yiyeceksek dun nisanlimla markete gittik de geri donduk saat 9 ceyrekte yerel marketi kapatmislardi hafta sonuna kaldi alisveris
Yazarım yeter ki işine yarasın chilekcikooo sen o tüm alınacakların nerden alınacağı başlığına göre sıraladın mı bir de ooh hemen biter alışveriş
Kızlar selam sızı takıp ediyorum sıze katılmak ıstıyorum da bebegım 6 aylık kızımda 3,5 yaşında habıre düzenliyorum ama kafam dağınık
Merhaba Girlboymom aramıza hoşgeldiin
Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı maaşallah
Heey maaşallah ellerine sağlıkk Daha ne olsun Girlboymommm hele örtüler Zaten her şeyde başlı başına favorim. İki minik yavruyla sen daha napacaksın arkadaşım
En rahatsız oldugum evye altı
Biraz karışık duruyor sahiden. En azından deterjanları içine koyabileceğin bir kutu ayarlayabilirsin sol taraf için. Ama dar biraz da dolap, bilmiyorum sığar mı
Merhaba eflalim hoşgeldiin
Arkadaşlarım adına da kabul edeyim güzel iltifatını Ve tabii ki üzülmek yok birbirimizden ilham almak varBizim de senden öğreneceğimiz görüp uygulayacağımız nice şeyler vardır kesin
Bekliyoruz dört gözle fotoğraflarınııı

Hu huuuu!!
@2KediAnnesi @benlacivert @damlacikolata @mirjam @mavili38 ElifAhsen02 hatunlar ses verin banaa özledim hepinizii Nasılsınız iyi misiniz ne var ne yoook?
Eeey konu sahibeemiz Tembelgiller bizi başsız mı bıraktın izne mi çıktın naptıııın arkadaşııım?
bendimahi bergüzaar beni affetmedin mi daha kaçıp gidiyorum diye? Geldim amaa
kba yavrum ne zamandır sesin soluğun çıkmıyor kayıplara karıştın

Canim ben saldim cayira mevlam.kayira duzen topigine girmeye utaniyorum ev aldi basini gidiyor derece cunkuuuu gectigimiz ay asilamam yapildi veee 5 haftalik hamileyimmm yatmaca bol bol dinlenmece modundayim . Ondan oncede bi ara bunalim takiliyordum sizi uzaktan izledim kizmadiniz degil mi

Yaaa hayırlı olsuuuuun ElifAhsen02 hadi gözünüz aydııınnn Rabbim sağlıkla kucağına versin inşaallahh
Yavrum nolcak sohbetimizi geyiğimizi de ederiz burda tekmil vermiyoruz ki illa her gün düzenle ilgilii
Kizamam ben arada kendim de uzakta kaldımKızlar ne der onu bilmem

Herkese iyi geceler ;
Bugün biraz daha düzenleme yaptım.Yerleştirdiğim yerleri yine sizlerle paylaşmak istedim.Önerilerinize de açığım.

Eklentiler

• DSC04421.JPG
    127,8 KB · Görüntüleme: 491
  • DSC04423.JPG
    114,8 KB · Görüntüleme: 484
  • DSC04425.JPG
    78,3 KB · Görüntüleme: 469
  • DSC04427.JPG
    85,8 KB · Görüntüleme: 434
  • DSC04429.JPG
    104,3 KB · Görüntüleme: 476
  • DSC04430.JPG
    103,6 KB · Görüntüleme: 444
  • DSC04431.JPG
    88,9 KB · Görüntüleme: 472
  • DSC04432.JPG
    84,8 KB · Görüntüleme: 456
Amiinn insaallah canim Rabbim.isteyen herkese nasip etsin insaallah .. Orasi oyle canimda bi ara giremedim iste oyle sen neler yapiyosun nasilsin ama topik sessizlesmis gibi kimsecikler yok ki zaten

gözün aydın sağlıkla kucağına alman dilegiyle herşey olur bebegin doğsun da

gben hosbuldum teşekkür ederm evye altına kap alınacak teşekürler öneri için
S sindy74 bence çok hoş olmuşlar

İnsaallah canim tesekkur ederim tek temennim saglikli sihhatli dogmasi zaten suan bu zamana kadar cok yaptik.is guc yine yapariz ywter ki iyi oksunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…