Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

Dolap gardrops modacruz gibi sitelerde h&m zara bershka gibi markaların kıyafetleri ikinci el 10-20 tlden başlayan komik fiyatlarda satılıyor ayakkabı çanta takı ne ararsan var buralardan bakabilirsin çoğu ürün hiç giyilmemiş sıfır etiketli

Canım özellikle ince yapıli olduğum dönem (iki yıl öncesine denk gelir bu) 45/50 TL ye sosyal ortamda da giysem çok şık duran elbiseler alırdım.Su an kilo verme sürecindeyim alış veriş yapmıyorum.Ama alırken kafanda ne ne ile kombinlenir diye düşünerek al.Bir bluz alıyorsam dolabımda ki iki parça ürünle kesinlikle uyumludur.Altina uygun ayakkabım yoksa alacağım ayakkabı bir kaç kiyafetime uyabilen bir şey olmalı.Eskimeden alışverişe çıktığım için de dolabim zenginleşir.(Tabi şu an hiçbirine giremiyorum)

Şu takı olayını beceremiyorum bi türlü

benm eşimde 1 ay önce kendine aynı miktarda aldı inanırmsnz
ve bana dedi ki bu bana bütün yaz yeter yetsin zaten ben alacağım artık dedim sen her ay alıyorsun zaten dedi =)

Hatta düşündüm de kışın da o pantolonlar yeter ona. Benim eşim de hep der zaten kendimi unuttum sizin için diye. Sanki ben çok alıyorum.

Ama nasıl oluyorsa her yaz kış başı dolap düzenlerken kıyafet ayırıyorum vermek için..

Bir sene öncesine kadar dehşet bir dolabım vardı
Normal yatak odası takımlarının dolabı artı iki kapaklı bir dolap daha
20 kadar çanta ondan daha fazla ayakkabı
Bir süre sonra kıyafetlerin bana değil benim onlara hizmet ettiğimi fark ettim yavaş yavaş azaltmaya başladım
İhtiyacı olanlara belediylere vs bağışladım
Verdikçe dahada mutlu oluyorum artık
Başlangıç zorluyor ama sonrasındaki huzura değiyor
Şimdi yatak odası dolabının yarısından az
5 çanta 7 ayakkabım var
Fazla kıyafet maddi manevi zarar bence
Zamandan dahi zarar
Minimal kaliteli bir dolap çok daha doyurucu oluyor

Yani ben bekarım o yüzden her gün farklı giyiyorum her kıyafete farklı ayakkabı farklı ipek şallar falan ama evli olsam nasıl olur bilemiyorum tabi.

çok şaşırdım gerçekten 20 tane çantayı biran hayal ettim de peki siz çalışıyormsnz şu anda

Herkesin butcesi farklidir , is arkadaslarinizla kiyaslamayin kendinizi belki onlarin esinin kazanci sizinkinden fazladir , bakicilqri yoktur anneleri bakiyodur vs vs
Ben bekarken cok alisveris yapardim , 1 sene boyunca ise giderken hergun farkli kiyafet kombini yapardim o kadar diyim
Ama evlenip cocuk sayisi ikiye cikinca aylardir kendime kiyafet almadim
Simdi cok sacma geliyor kiyafete o kadar para vermis olmam , 3 gardrop kiyafetimi bire indirdim , cogunu sattim dagittim vs..
Bence minimal takilin cok daha iyi , yer kaplamaktan baska ise yaramiyor o kadar kiyafet

çok şaşırdım gerçekten 20 tane çantayı biran hayal ettim de peki siz çalışıyormsnz şu anda
Şuanda çalışmıyorum oğlum henüz 7 aylık
Bu arada dün oğluma alışveriş yaptım bende 400 tl tuttu
İhtiyaç dışı tek bir parça yok
Çok diyenlerin etrafında verenler vardır
İmece usulü kullanıyorlardır
Keşke bizim etrafımızdada olsa :)

aslında hiç bu açıdan bakmamıştım peki çeşit çeşit giyinnce kendinizi neden daha iyi hissetmiyordunuz bir süre sonra gereksiz mi geliyor insana

Zamansız parçalar alırsan kombinlemen kolay olur
Ben minimalist olmaya çalışan biriyim
Sınırlı sayıda eşyam var
İnsanlar bence ne giydiğine çok da dikkat etmiyor gibi geliyor bana
Beni aura çeker mesela
Çeşit çeşitmi
Renk model marka vs den ziyade üzerinde kaliteli durup durmadığı önemli

Evliyken benim de kıyafetim olmazdı doğru dürüst, bi tişört pantolon almak bile bütçemi aşardı..
Ama boşandıktan sonra bir almaya başladım ki
Evlilik insanı fakirleştiriyo valla.. Ev borcu, kredi borcu, ara ara çıkan fuzuli masraflar derken para kalmıyodu..
Şimdi öğrenciyim öğrenim kredisiyle bile güzel alışveriş yapıyorum Püf noktası uygun şeyler alıyorum genellikle.. Takıları milyonculardan, AliExpress’ten falan alıyorum güzel şeyler oluyor :)

aynen .. toplu yaptım canm bende.. zıbındı çorapdı ayakkabıydı şortlu takımdı dışarısı için kot şort bir kaç gömlekti derken
inan daha ihtyacı var yani.. ve hiç kimseden gelmiyor kıyafet
3 5 kıyafette asla bir cocuga yetmez
yeri geliyor 2 kıyafet değiştirdiğimiz gün oluyor.. şimdi haziranda alacağım tekrar eksiklerini bayramlıgı ile birlikte yanı bir 200 tl felan daha rahat gider. ama fuzuli hiç birşeyi yok canları sagolsun

Ayy valla aynisini istiyorum. Keske ogretmene forma gelse de rahat nefes alsam. Her sabah eziyet gibi dolabin basinda dakikalarca beklemek. Asla aksamdan ayarlama huyum da yok

aynen geçim çok zor ve o her ay çıkan esktra şeyler hiç bitmiyor nedense. bende bunu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…