Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

elbiseler gerçekten cok pahalı yanına yaklaşılmıyor hangi mağzaya girdiysem aynı aşağı yukarı
ama kredi kartından harcanınca yine başkası ödemiyor ki

Benim 2 tane var kiyafet hic almiyorum nerdeyse arkadaslarim var onlar bana ben onlara idare ediyoruz. Cocuklar cok hizli buyuyor ve kiyafetleri grreksiz pahali.

İş arkadaşların kıyafete senin ayırdığın bütçeden fazla ayırabilecek durumdalarsa bu şekilde oluyordur.İzmirde hangi sektörden mağazaya girsem bayanlar benden bakımlı ve iyi giyiniyor.Bunun nedenlerinden bir tanesi zevkli olmalariysa diğeri gelirlerinin çoğunu kendilerine ayirmalaridir.Soyle düşünün maasiniz 2000 olsun.Bakiciya 600 verip ,kendinize 700 ayırıp 700 de mutfak harcamasına ayiriyorsaniz iyi giyinmemeniz için bir sebep var mı?

Ben evlenmeden önce çok almıştım yığınla bir Sürü şey . Sonra hepsini aldım eledim bazılarını attım bazılarını verdim biryerlere şimdi az ve öz Kıyafet almaya Özen gösteriyorum .
Evliyim ama Çocuğum yok henüz olsa bende belki bu kadar alamam .
Bunu dert etmeyin indirimleri kovalayın şık aksesuarlar kullanın .
Çok ucuz fiyata çok şık şeylerde bulabilirsiniz artık .
Ben bazen öyle Şeyler buluyorum ki ara butiklerden küçük ucuz ama şık Şeyler .

evet özellikle ara butikler çok ucuz oluyor bugün gelirken bir göz gezdirdim bir bluz var o kadar güzel ki 15 tl sadece =) bende hep ucuz uygun almaya çalışırım aslnda ama ne bileyim.

Bende arada sırada alışveriş yaparım. Bekarken daha çok yapıyordum dolabım gerçektende doludur. Kıyafetleri güzel kombinler ve yakıştırırım kendime. Kaç yıllık pantolon, bluz ve elbiselerimi giyerim halen. Çok ucuza aldığım kıyafetlerde oluyo, pahalıya aldığım kıyafetlerde. Hergünde farklı kıyafetler giyerim. Gerçektende her bütçeye kıyafet var. Ayda 2-3 bluz bir pantolon veya etek alsanız belli bir süre bütçeniz aşmayacak şekilde dolabınızdaki kıyafetler artar.Çalışan bayansınız sonuçta mecbur kıyafet almak zorundasınız. Her ay kendinizede belli bir bütçe ayırmalısınız malesef.

elbiseler gerçekten cok pahalı yanına yaklaşılmıyor hangi mağzaya girdiysem aynı aşağı yukarı
ama kredi kartından harcanınca yine başkası ödemiyor ki

Öyle de taksit taksit bir şekilde ödüyorlar işte.. Başka şeylerden kısıp kendilerine bakıyorlar..
En ucuz aldığım elbise 45tl.
Biz de eşimle temkinli davranıyoruz. biliyoruz ki şimdi yediğimiz hurmalar bir kaç ay sonra tırmalar ama alan alıyor işte..
Ben de artık mağazalarda önce çocuk reyonuna gidiyorum. Alacak şey yoksa kendim için.
Eşim de en son 4 tshirt 2 kot aldı. Bütün yaz yeter ona

gecen ay mesela 100 tl ayırabilmiştim. ancak o kadar kalmıştı =)
kendime o para ile 3 bluz ve bir pantolon alabilmiştim.
ara butiklerden bakarım genelde gerçekten cok ucuz ve güzel şeyler bulabiliyorum ama yinede böyle çeşit çeşit giyenecek kıyafetim ve ayakkabım yoktur

benm eşimde 1 ay önce kendine aynı miktarda aldı inanırmsnz
ve bana dedi ki bu bana bütün yaz yeter yetsin zaten ben alacağım artık dedim sen her ay alıyorsun zaten dedi =)

Benim çocuğum yok ama ablamın var. O da sürekli heves edip kıyafet alıyor ama çoğunu bir kere bile giydiremeden küçülmüş oluyor üzerine. Bana israf gibi geliyor.

Ama siz böyle bir durum yok diyorsunuz peki o zaman.

Her ay belli bir bütçe ayırırsanız kendinize çeşit çeşit giyinebileceğiniz kıyafetleriniz olur.

hayır yok . 1 sene sonra elbet küçülüyor zaten ben birazda büyük almaya çalışıyorum daha hiç birini giymeden kaldırmadım ihtiyacı ne ise onu alıyorum

Onlar giyinmek için yaşayan kesim. Temiz, bakımlı ve uyumlu ol bence kafii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…