- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
-
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Bende ikinci bir alışveriş yapıcam hala eksiklerimiz varaynen .. toplu yaptım canm bende.. zıbındı çorapdı ayakkabıydı şortlu takımdı dışarısı için kot şort bir kaç gömlekti derken
inan daha ihtyacı var yani.. ve hiç kimseden gelmiyor kıyafet
3 5 kıyafette asla bir cocuga yetmez
yeri geliyor 2 kıyafet değiştirdiğimiz gün oluyor.. şimdi haziranda alacağım tekrar eksiklerini bayramlıgı ile birlikte yanı bir 200 tl felan daha rahat gider. ama fuzuli hiç birşeyi yok canları sagolsun
ben bi okuyum =) belki rahatlarım eşimin yazık 1 tane spor ayakkabısı var hep onu giyerBende ikinci bir alışveriş yapıcam hala eksiklerimiz var
Bence minimal yaşam ile ilgili yazılar oku
Yada direk minimal dolaplar ile ilgili
Bir süre sonra ne kadar fuzuli olduğunu daha az öz eşya ile nasıl mutlu olduğunu hatta doğru alışveriş yapmayı yeni öğrendiğini fark edeceksin
Hayir o zaman iyi hissediyordum tabi ki :)aslında hiç bu açıdan bakmamıştım peki çeşit çeşit giyinnce kendinizi neden daha iyi hissetmiyordunuz bir süre sonra gereksiz mi geliyor insana
150 taneye yakın ayakkabı mı of oofHayir o zaman iyi hissediyordum tabi ki :)
Her kiyafete ayri canta ayakkabi yapacak kadar manyaktim diyim siz anlayin
Ama zamanla bunun sacma oldugunu gordum
Cunku kiyafetin coklugundan ziyade şıklıgı onemli , dolabimi dagittiktan sonra elime cok saglam her daim şıķ seyler kaldi
Onlari giyince daha mutlu oluyorum
Ya benim 150 yltane ayakkabim vardi , evlenmeden once esimden nerdeyse ayrilacaktim ayakkabilar yuzunden cunku evde koyacak yer olmadi kocamin esyalari gelinc3
Resmen bi gece oturup agladim senin esyalarin yuzundrn ayakkabilarima yer kalmadi diye
Adama olan askim agir basti da verdim ayakkabilari
Simdi az ve oz kiyafetle cok daha mutluyum
Bir de işe giderken artık çalıştığınız yere de bağlı eğer çok ahım şahım biryer değilse insanlar çok şık giyinmiyorsa kurumsal plaza vs Tarzı biryer değilse kime giyineceğim ki o kadsr diyorum işe giderken çok kasmıyorum ben .evet özellikle ara butikler çok ucuz oluyor bugün gelirken bir göz gezdirdim bir bluz var o kadar güzel ki 15 tl sadece =) bende hep ucuz uygun almaya çalışırım aslnda ama ne bileyim.
Beni aura çeker mesela
Çeşit çeşitmi
Renk model marka vs den ziyade üzerinde kaliteli durup durmadığı önemli
150 ayakkabı mı pes diyorum baska bşy demiyorum :))Hayir o zaman iyi hissediyordum tabi ki :)
Her kiyafete ayri canta ayakkabi yapacak kadar manyaktim diyim siz anlayin
Ama zamanla bunun sacma oldugunu gordum
Cunku kiyafetin coklugundan ziyade şıklıgı onemli , dolabimi dagittiktan sonra elime cok saglam her daim şıķ seyler kaldi
Onlari giyince daha mutlu oluyorum
Ya benim 150 yltane ayakkabim vardi , evlenmeden once esimden nerdeyse ayrilacaktim ayakkabilar yuzunden cunku evde koyacak yer olmadi kocamin esyalari gelinc3
Resmen bi gece oturup agladim senin esyalarin yuzundrn ayakkabilarima yer kalmadi diye
Adama olan askim agir basti da verdim ayakkabilari
Simdi az ve oz kiyafetle cok daha mutluyum
Yaptim gercekten150 taneye yakın ayakkabı mı of oofamanın en iyisini yapmıssınız o zaman cidden =)
Actim sekerim gardropsta dolapta falan dukkanim var150 ayakkabı mı pes diyorum baska bşy demiyorum :))
Kullanmadıkların için Dükkan açsaydın Milan'a
Ooo ticarete döktün yaniActim sekerim gardropsta dolapta falan dukkanim var
asla marka almam marka dıye aldıklarım en fazla lcw defacto falandır.. carsı pazar ufak butıklerden alısverıs yaparım bazende ınternetten, gunluk spor gıyınırım benımde tonlarca kıyafetım yok ama ama önemlı olan temız gıyınmek bence...Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
Doktum valla , baya da para geldi ordanOoo ticarete döktün yani
Benim simdiki dolabimi saymissinÇeşit çeşit kıyafet yerine belli parçalara sahip olup onları çeşit çeşit kombinleyebilmek daha önemli bana kalırsa. Siyah kalem elbise hayat kurtarıyor yemin ederim, abartı sanmıştım değilmiş. Topuklu ayakkabı + birkaç aksesuar ile kombinle düğüne, davete git; beyaz spor ayakkabı + desenli fular ile kombinle, arkadaş buluşmalarına git. Ben desenli fular çok severim, bazen saçıma takarım bandana gibi, bazen siyah elbiseme takarım bazen skinny jean + beyaz tişörtün üzerine takarım. Farklı bir hava veriyor, çok seviyorum. Ucuz da hem fularlar, en pahalısı 20-30 lira belki. Blazer ceketin mutlaka olsun, jean + topuklu ayakkabıyla da kombinlersin, elbise üzerine giyer işe de gidersin. Bir tane kaliteli bir deri ceketin olsun, her şeye gider. Benim dolabımda öyle aman aman kıyafet yok, siyah ve beyaz ağırlıklı bir dolabım var. Arada kardeşimden kıyafet aşırdığımı saymasak olur di mi :)
valla aylık epey kazancım var ama bin çeşit kıyafet giyemiyorum o nasıl bi kültür bilmiyorum nasıl beceriyolarMerhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim