günaydın adige sultanları ....herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum ....
selam canım ..ben iyiyiyim kendi adıma söyleyim ...sende iyisin umarım ...topik pek hareketsizleşmiş bu günlerde :çok üzgünüm:ne yapmak lazım hareketkendirmek lazım:teytey::teytey:coşku lazım sositosositosositosositover coşkuyu:dance::dance:hadeeeselam çerkez güzelleri nasılsınız
selam kızlar nasılsınız.iyi akşamlar.beni merak edenlere duyurulur çok iyiyimmm...en kısa zamanda görüşmek üzere...
selam çerkez güzelleri nasılsınız
selam kızlar nasılsınız.iyi akşamlar.beni merak edenlere duyurulur çok iyiyimmm...en kısa zamanda görüşmek üzere...
selam canım ..ben iyiyiyim kendi adıma söyleyim ...sende iyisin umarım ...topik pek hareketsizleşmiş bu günlerde :çok üzgünüm:ne yapmak lazım hareketkendirmek lazım:teytey::teytey:coşku lazım sositosositosositosositover coşkuyu:dance::dance:hadeee
aman ablam iyi olunda...a.sgerisi boş herşeyin başı sağlık gülse ablam,haydeç ablamlada denk gelmedik hiç selam söyle onlarada ...Şeniz
pişşşt bütün adige fıstıkları öptüm sizideben bugün pek keyifliyim allah allah neden acabaCADIARZUCADIARZU
valla ben açayım bi konu isterseniz.haftaya pazar günüm var ne yapam arkadaşlar...denenmiş tarifler istiyom.internette bakıyom denedim ama nedense hiç güzel olmadı.yokya ben bu pasta börek işini hiç beceremiyom.:çok üzgünüm:çok beceriksizim...senağlama
severim canım ama uzun zamandır yapmadım sebze yemekleri yapmaya başladım
selam kızlar ben geldımm:teytey:
nasılsınız neler yapıyorsunuz hepınızı özledım :1hug:a.s.
ya havalardanmıdır nedır bılmıyorum kendımı hiç ıyı hıssetmıyorumm ... bıde belım yıne azdı valla ne yapcam bılmıyorum...... evde kalmakta gezmeye gıtmekte benı sıkıyor ve yoruyor
umarım sızler boyle degılsınızdır :uhm:
aaaa nerde bu millet nerde bu kknın kızları ..nirdesiniz bacularım ,analarım ,abalarum ..haliniz nicedir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?