herkese ii akşamlar umarım herkes iyidir...sağlığınız yerindedir..ben hastayımda bebişimde hasta:çok üzgünüm:...sağlığını kaybedince değerini anlıo insan..ooff off:a015:
kendinize dikkat edin hawalaara aldanmayın..gerçi ben ewden çıkmadan hasta oldum ama neyse:a015:
evet kızlr ben gece kuşuyumm vala 11 den sonra benim mesai başlıyo 1 e kadarsonra 1.30 gibi ancak yatakda oluyorumm:):)derinimm ne yaşlanması kıss biz evli olsak bizde oturamayız o saatlere kadarkaydirigubbakcemile5he bide bebiş olcakk ozman hiç oturulmaz:)))
fesapşıı :) bende adigeyim siteye yeni üye oldumm sizleri görünce çok sevindim
mrb hoşbulduk bende sivaslıyım anne tarafım çerkes baba tarafı türk ama nedense ben kendimi adige hissediyorum :) kabardeyim izmirde üniversitede okuyorum böle işte..
hayırlı cumalar kızlarrr!a.s.effekaan geçmiş olsun:teselli: benim kız da hastagamyoncuiremsu yine burnu akıyor!
duygucuğum çocuk olunca gerçekten oturulmuyor:1no2: ama o lafın gelişi ya ben her halukarda dipçik gibiyim!:lepi:
_denef_ hoşgeldin aramızaa.s. hangi bölümde okuyosun?
diğer kızlarrr nerdesiniz hepinizi öpüyorum....Şeniz
sagol canım ıyıyıjm sen nasılsın .. evet bende okudum ama ne derece dogru bılmıyoruzkı umarım maat gelırde aydınlatır bızıgülse ablam senin mesajından alıntı yaptım sandım olmamış...nasılsın ..dediğim gibi maatla iligili bişeyler duydum ama ..okdum daha doğrusu ...inş seviniriz hepimiz ..
geçmış olsun canım fazla gözukmuyorsun dıkkat et bebışınede kendınede a.s.herkese ii akşamlar umarım herkes iyidir...sağlığınız yerindedir..ben hastayımda bebişimde hasta:çok üzgünüm:...sağlığını kaybedince değerini anlıo insan..ooff off:a015:
kendinize dikkat edin hawalaara aldanmayın..gerçi ben ewden çıkmadan hasta oldum ama neyse:a015:
sagol canım ıyıyıjm sen nasılsın .. evet bende okudum ama ne derece dogru bılmıyoruzkı umarım maat gelırde aydınlatır bızı
geçmış olsun canım fazla gözukmuyorsun dıkkat et bebışınede kendınede a.s.
adıgem hg canım nasılsın .a.s.a.s.. bı an şaşırdım denef okuyunca kardeşiminde denef72 onunlada yakında tanışırsınız yerimseniben
sızler nasılsınız bayanlar umarım herkes ıyıdır hepınınızı özledım .. melihim sende buralardasın umarım karşılaşırız canım
herkese ii akşamlar umarım herkes iyidir...sağlığınız yerindedir..ben hastayımda bebişimde hasta:çok üzgünüm:...sağlığını kaybedince değerini anlıo insan..ooff off:a015:
meraba arkadaşlar cumanız mübarek olsun denef hoşgeldin sende.... derincim geçmiş olsun nesi var senin yaramazın? sanada hayırlı cumalar öptüm hepinizi a.s.
hoşgeldin canım,bende senin gibiyim.sivaslıyım,sadece anne tarafım çerkes ve bende kendimi yarı değil tam bir çerkes gibi hissediyorum yerimseniben
geçmiş olsun canım,sanada hayırlı cumalar
a.s.
hg denef kardeş.bende denef ...ama ben abla denef olcem sayende..sırnaşık şey.uzun zamandır bu topikteyim .ilk kez kendi nikimle tanışmış oldum...delikafadulden
umarım burda güzel dostluklar kurarsın bacım sevgilerimle..a.s.a.s.a.s.
selam bayanlar nasılsınız ben çok ıyıyım ... evet canım yıne karşılaşamadık yıen baktım topıkte kımsacıkler yok neyse saglık olsun a.s.evettt ablacım buralardayım şimdilik,inşallah karşılaşırız
iyi hafta sonları kızlarrr!a.s.ally kız üşütmüş yine burnu akıyor gamyoncuiremsusağol canımcıma.s.!sen nasılsın?
melihim sana da teşekkürler!a.s.
abla denef sen nerelerdesin?:sm_confused:ikiledik denefleri!gülse ablacığım seni de öpüyorum görüşürüz.....a.s.
selam bayanlar nasılsınız ben çok ıyıyım ... evet canım yıne karşılaşamadık yıen baktım topıkte kımsacıkler yok neyse saglık olsun a.s.
derınım anacım şu yaz gelsede senın kızda bı kurtulsa hastalıktan yazık çocuga valla ..dıkkat et artık hasta olmasın a.s.
bende senı çok öpuyorum canım hayırlı akşamlar herkese
yaaa MAAT cımm nerelerdesın çok merak edıyorum senı bı ses ver yaa:mymeka:
bende iyiyiym derinim bildiğin gib bi değişiklik yok... şimdi nasıl senin cimcime ıhlamur içirseydin iyi geliyo üşütmeye yerimseniben
ıyı pazarlar bayanlar nasılsınız a.s.
derıncım evınız mustakıl anladıgım kadarıyla çok guzel ama çocuk için ıyı degıl işte ..senın arkandanda kalmıyordurkı yerlerde kalebodur uşutmesı çok dogal yanı hep tetıkte bulunacaksın yanı işin zor anacım Çok üzgünüm çoook
günaydın arkadaşlar,herkese iyi pazarlar
derincim Allah yardımcın olsun ,benim eski evimde buzdolabı gibiydi,hiç güneş almıyordu..
ikide bir doktordaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?