- 12 Ağustos 2007
- 948
- 2
- 316
- 52
•kelebek•;1917347 .!.::dilcikar:külliyen yalan
evlendikten sonra daha hürüm:sm_cool:
ya benim komşu şimdi yalan mi dedi:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
•kelebek•;1917347 .!.::dilcikar:külliyen yalan
evlendikten sonra daha hürüm:sm_cool:
ya benim komşu şimdi yalan mi dedi:uhm:
ewt mirayım ist dayım
bekar ken kuzey kafkasya kültür derneğine giderdim
ama evlenip çoluk çocuk olunca hepsi bitti.ama bu bitiş yalnızca benim için geçerli. etkinlikleri yakınen takip eden gençlerimiz var bizde onları dinlemekle yetiniyoruz :)sen mirayım neler yapıyorsun gurup fln varmı sizde???
Benimde niyetim tekrar yapılanmak üzerine zaten...:çok üzgünüm:
Yani tabii ki eski tutarlılığı gösteremiyoruz ...:a015:
Ama en azından unutmamak ve unutturmamak adına faaliyetlerde bulunmak istiyorum....
Artık nasıl olur ,bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...Şeniz
güzel fikirlerinizi dinlemekten şeref duyarım arkadaşıma.selimizden geleni de seve seve yaparız :1hug:
ben abzehim ve dilimi ailem sayesinde hem konuşabiliyorum hem yazabiliyorum.dilimizi öğrenmek veya biliyorsak unutmamak için çaba göstermek zorundayız.çünki, bu sayede kültürümüzü ve özümüzü unutmayacağımızı düşünüyorum.Dilimizi bilen varmı aranızda....:uhm:
ben abzehim ve dilimi ailem sayesinde hem konuşabiliyorum hem yazabiliyorum.dilimizi öğrenmek veya biliyorsak unutmamak için çaba göstermek zorundayız.çünki, bu sayede kültürümüzü ve özümüzü unutmayacağımızı düşünüyorum.
internette dil konusunda bulduklarımızı acaba burada paylaşabilirmiyizfisfisfis
yapacagınız tum etkınlıklerde...
paylasımlarda bende varım...
sevgılerımle.....
benim de eşim çerkez, asetin.kafkasyadan karsa, sarıkamışa yerleşmişler...kayınpederim ve eşim istanbul da doğmuşlar...
Ne güzel Arzucum bu buluşmayı gerçekleştirebilirsek sende katıl olur mu?..Şeniz
Ben Kafkasya göçmeniyim Kabardeyim soyadımız da babuxa'ymış ama değişmiş, Nalçik'liyim Ankarada oturuorum
Çerkezlik güzel şey...