ya evet aslında olabilir ama doktorlar bazen o kadar lanet oluyoki şöyle bi durum olabilirmi diyosun..çok biliyosan kendin muayene etseydin diyolar ..ben böyle manyağın birini dövüyodum nerdeyse...aslında o başka bişeydi ama kızımla ilgiliydi yine bağırsak enfeksiyonu olduğunda hemde özel bi hastanede oluyo bu serum takıcaklar koluna bi kolunu delik deşik ettiler damar bulamadılar öbür kolunu deliyolar yine habire yavrum tabi bu arada hem canı yandığı için hemde korktuğu için bağırıyo ağlıyo dayanamadım yanına girdim ..manyak hemşire kızıma bağırıyo elini kaldırır gibi yapıyo o sinirle elini bi tutmuşum kırıyomuşum nerdeyse...delirmiştim....bide bana kalkıp hanfendi dayanamıyosanız getirmiyceksiniz...tabi hastanenin sahibi olan doktor geldi müdahale etti olaya ..kadını işten çıkardılar...yani kadında değil daha 18 yaşında felan dı ..işinden olduğuna üzüldüm ama ...çocuğum söz konusu olunca değişiyo durum ...ya biz doktordan yana hep şansızlık yaşadık ..güya hep önerilen doktorlara gidiyoruz sinir oldum bak yine ..benim eşim ..alüminyumcu,yani panjur,alüminyum doğrama,katlanabilir cam sistemleri giib işler yapıyo kendi atölyemizde ,satış mağazamızda bi kaç ay içinde balon oldu ..yani 2 ay desem anca ..aslında çok üzgünüm ..aaa neyse bi şirket hep söylüyodu eşime oda şimdi değerlendirmeye aldı bakalım..artık hayırlısı...