Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım cicim.... olurmu Şeniz
gothic_masal hoşgeldin canım.....
olmazmı ablacım ....hemde çok güzel olur nasılsın ....:1hug:
derincim sen napiosun?? cimcime kızın nasıl kaydirigubbakcemile
merhaba arkadaşlar bende çerkezim :sm_cool: kabarteyim annemde babamda çerkez valla kaydirigubbakcemile3 bu topiğe hiç bakmamıştım çok geri kalmışımnasılsınız çerkes kızları?:1hug:
iyi pazarlar arkadaşlar!a.s.maat biraz geç oldu ama dün yine çıkmak zorunda kaldım:1no2: benim cimcime hiç durmuyor şu an çok sinirliyimdelikafadulden babası keyfinde banyoda şu andaben sabahtan beri iş yapıyorum. az önce yeni yıkadığım çarşaflarım ve yatağını makyaj malzemelerimi alıp boyamış bir güzel! tam bitti derken yeniden başlıyor!kendimi çok kötü hissediyorum:çok üzgünüm: üstelik ellerine de vurdum ve bağırdım ağlayacağım şimdi hiç dinlemiyor beni!gamyoncuiremsu....sen neler yapıyorsun gerçekten görüşemedik uzun zamandır...
Ally hoşgeldin bu arada!a.s.bizler böyle uğraşıp duruyoruz işte sen nasılsın?
iyi pazarlar canım hoşbuldum sağolasın :1hug: baya yoğun bigünmüş senin için kolay gelsin... benimde son boş günüm yarın okul başlıyo evde tembellik yapıyorum :icecream: çocuğun varmış ne güzel Allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:
benim hergünüm böyle teşekkürler!a.s.hangi bölümde okuyorsun?tadını çıkar bu günlerin!...a.s
kıslar nasılsınız?kimler burda?