selam kızlarr kaydirigubbakcemile5
dualarım hep sızınle guzel mevlam bıran önce kucagınıza bı bebek nasıp etsın inşllah canım kardeşim canım maat cımm:1hug:
bu arada bızım buluşma fıyaskoyla bıttı kımseler gelmedı sınır oldum yaa:mymeka:
kaydirigubbakcemile5
kızlar ıyı pazarlarr uyanmadınızmı hala kalkın baklımm huuuukaydirigubbakcemile5
evet canım oyle oldu yaa sadece 1 kışı gelmış onunlada bırbırımızı bulamamışız neyse saglık olsun benden sondu artık bu ....inlallah sakarya topıgınde buluşuruzz
hepınızı çok öpuyorumm kızlarrrrŞeniza.s.
maat benim de diyarbakırlı olan bi arkadaşım var orda çokdur çevresi istersen ben bide ona sorayım öyle tavsiye edebilecekleri doktorlar varsa sana iletirim ....hiç aklıma gelmemişti...inş bişeyler çıkar işine yarayar..
ay kız ne bileyim bu sene bir türlü toplayamadı kendini biraz ona üzülüyorum ..onun dışında iyi sayılırım ..eşimin belki baharda ırağa gitme durumu var oda biraz kafamı bulandırdı ...onu düşünüyorum son zamanlarda hep...
canlarım benım sagolun valla moral oldunuz bana dun çok kotu olmuştum acaıpte sınırlenmıştım ama bugun ıyıyım ..ah keşke yakın olsaydık sızlerı tanımak çok ısterdım maat cım kuuşuum
maat bu arada geç geç dıyorsun yaşını soyleyıp duruyorsun kaçsınkı daha sen :uhm:
bende hepınızı çok sevıyorummmma.s. a.s. a.s.
nerden çıktı diyebilirsin ablacım burda hava çoook sıkıcı sanım sıkılıoy öyle eskiler geldi aklıma denizli felan değince...
ahhh ahh ne sen sor ne ben söyliim::)) 39 yaşın içindeyim.. 70 doğumluyum.. aslında 38 tabii .. biten yaş söylenir di mi a.s
esasen yaş takıntım asla yoktur.. zaten çevremdekiler yaşımı öğrenince çok şaşırıyorlar.. "aaa o kadar göstermiyorsun" diye::)) valla ben de kendimi öyle hissetmiyorum açıkçası... ama gel gör ki konu anne olma yaşına gelince gerçekler "dannn" diye yüzüne vuruluyor cancazım :((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?