kızlar merhaba.. kaç gündür giremiyorum siteye.. işler çok yoğun... akşamları de eve geç geliyorum... dün de c.tesi olduğu halde tüm gün şubedeydim:
(( bizim şubeyi taşıyoruz.. bi de işler yağıyor bu arada:
( benim de bebek işleri cabası.... perşembe yumurta kontrolüne gittim.. doktor durumu iyi buldu bi çatlatma iğnesi yaptırdı... şimdi çalışmalarımız sürüyor::)) 27sine kadar adet görmezsen gel dedi... adet görürsem de adetin üçüncü günü gidicem.. hadi bakalım yeni baştan bir küre başlıcaz... kızlar benim için dua edin n'olur :Saruboceq::Saruboceq: Allahın izniyle güzel ve sağlıklı bir bebişim olsun çok istiyorum....
bu arada heycir sana çok geçmiş olsun ... bel fıtığı kötüdür... ama kesin teşhis kondu mu sana? yoksa fıtık şüphesi mi var anlamadım... benim boynumda 4 omurda var fıtık... belde de fıtık başlangıcı var... çok sıkıntılı bir durum... yakinen biliyorum... ankarada yaşarken çok sık iş yüzünden istanbula gidip geliyordum... nemli ortam yüzünden ağrılarım tavan yapıyordu... valizde bile enjeksiyonlarımı taşıyordum... bel ağrıları için... aksi takdirde sağdan sola dönemiyordum... sonra 15 kilo kadar verdim ve bel ağrılarım 3te 1e indi.... eğer kiloluysan lütfen kilo ver öncve.... inanılmaz fark ettiriyor ağrıları a.s
gülsecim sana da hayırlı olsun.... kolay gelsin... işlerin açık gelirin bol olsun inşallah......
hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır inşallah.....:1hug:
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bu arada heycir sana çok geçmiş olsun ... bel fıtığı kötüdür... ama kesin teşhis kondu mu sana? yoksa fıtık şüphesi mi var anlamadım... benim boynumda 4 omurda var fıtık... belde de fıtık başlangıcı var... çok sıkıntılı bir durum... yakinen biliyorum... ankarada yaşarken çok sık iş yüzünden istanbula gidip geliyordum... nemli ortam yüzünden ağrılarım tavan yapıyordu... valizde bile enjeksiyonlarımı taşıyordum... bel ağrıları için... aksi takdirde sağdan sola dönemiyordum... sonra 15 kilo kadar verdim ve bel ağrılarım 3te 1e indi.... eğer kiloluysan lütfen kilo ver öncve.... inanılmaz fark ettiriyor ağrıları a.s
gülsecim sana da hayırlı olsun.... kolay gelsin... işlerin açık gelirin bol olsun inşallah......
hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır inşallah.....:1hug: