geçmiş olsun.bende hastayım kaç gündür gerçi benim ara ara kendini gösteren bir hastalık ama artık dayanamıorum doktora gidecem daha öncede gittim ama sinirlendim ben bunu çekerim yinede hastalerde uğraşmam dedim ama yok oluo.bende fıtık var kendi kafasızlığım yüzünden edindim kendime bu hastalığı.2 senedir ara ara kendini gösteren çin işkencelerine dayanıorum ama artık korkmaya başladım bigün hiç hareket edemicem die.randevu aldım devlet hastanesinden netten aldım ama sonrada telefonla kendimi kayıt ettirmem gerekiormuş bir sürü formalite.bu istanbulun hastaneleri ne cins yaaa ben izmitteyken randevumuda hemen alıodum gidiodum muayene olmaya.sabahtan beri hastaneyi arıorum meşgul düşmüo((( oooff yaa daha hastaneye gitmeden başladı eziyeti (((
öle işte sağlıklı olmak gibisi yok...
günaydın şekerim inşallah aydın bir gün olur
benim içimdeki şu huzursuzluk kaybosa(
merhaba kızlar!a.s.sonunda mesajlarım geliyor oh be!:teytey:sorun vardı sanırım yazıyordum gitmiyordu!:uhm:dün haberlerde izledim çerkezler kendi dillerinde tv. yayını istıyorlarmış ne dersiniz?:sm_confused:öğrenemediğimiz dilimizi öğrenebilir miyiz böylelikle?ben karşı değilim tv yayınlarına!a.s
arkadaşlar merhaba önce ama ben bu farklı dillerde yayın yapılması olayına şiddetle karşıyım ,çerkes olmaktan herzaman gurur duydum ama ben onunda öncesinde türküm,sonuç olarak iyi niyetle yapılan kürtçe yayın olayı başımızı feci halde ağrıtıcak adam çıkmış resmen dilimizi kabul edenler yarın o toprakların bizim olduğunuda kabul edicekler diyolar...herkes kendi düdüğünü öttürmeye kalkarsa vatan,millet diye birşeyin olması söz konusu bile olmaz...netice biz çerkesler vatan acısını çok iyi bilen bir milletiz..bence bunlar yersiz ..insanların ağzına bir parmak bal sürmekle hiç birşey toz pembe olmuyo..girişimin geri teptiği ap açık ortada..benim şahsi fikrim ..kendi dilimzi felan bi kenara bırakıp açılan öbür kanalın da kapatılması için bazı girişimlerde bulunmak..inaanın bu daha hayırlı bizler herşeyden önce türküz..ben zaten bugün bunu başka bi topikde belirtmiştim dünden beri bu konuya çok sinirliyim...hiç bir toprak parçamız başka bir milletin bayrağı altında gösterilemez ama dış ülkelerin yeni çizmiş olduğu orta doğu haritalarında bizim doğumuz kürdistan olarak belirtilmiş tir.inadına diyarbakır,şırnak,hakkari,batman,ş.urfa,siirt,elazığ,erzurum,van,kars bizimdir bizim olacak oralarda türkiye cumhiriyeti dir.kürdistan değil..kusura bakmayın belki sert oldu belki bu yazımdan dolayı uyarı alırım ama ben hepimizin kardeş olduğu inancındayım bence önce türkçe mize sahip çıkalım..çerkesce öğrenmek bir ayrıcalık bu dili şimdiye kadar öğrenememiş olmamız bizim atalarımızın bir ayıbıdır.ama eğer çocuklarımıza gelecekte bir vatan bırakmak istiyorsak bu tarz oyunlara gelmeyelim..tek bayrak ,tek dil tek vatan,tek vücut olalım..umarım bana kızmazsınız hepinizi çok seviyorum...derincim bana kızma ne olur tamamen kendi fikirlerim..sonuçta laz çerks kürt arnavut fark etmez...hepimiz aynı şehidi veriyoruz ,hepimiz bir ağlayıp hepimiz bir gülüyoruz ..sizi öpüyorum...sizlere tatlı rüyalar.
hassas konulara girdik.ben karşı deilim ne yalan söliyim.
kürdü çerkezi lazı insan olsun yeter.
türkiye burası kültür topluluğu.her milletin dilinde yayın yapsınlar nolcak
uydu kanallarında hepsi var
sanki uydusu olan kendi dilinde yayın yapan kanalı seyretmior.
hepimiz bu vatanın evladıyız vatana karşı hainlik düşünenlerinde karşısındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?