kızlaaaaaaaaaaaarrrrr çerkes bozası tarifini buldum yemek tarifleri bölümüne ekliorum
hos geldin arkadasim...bende baba tarafindan sapsigim...duzceliyim..Mrb arkadaslar burayı yenı keşvettım bende adıgeyım anne tarafından sapsıg,baba tarafından abzeg.tıleserg boyundan(yayan yuruyen anlamı)hepınıze slm lar
Mrb arkadaslar burayı yenı keşvettım bende adıgeyım anne tarafından sapsıg,baba tarafından abzeg.tıleserg boyundan(yayan yuruyen anlamı)hepınıze slm lar
Mrb arkadaslar burayı yenı keşvettım bende adıgeyım anne tarafından sapsıg,baba tarafından abzeg.tıleserg boyundan(yayan yuruyen anlamı)hepınıze slm lar
kızlaaaaaaaaaaaarrrrr çerkes bozası tarifini buldum yemek tarifleri bölümüne ekliorum
mutlu yıllar kızlar...herşey 2009 da daha güzel olsun.ülkemize ve dünyamıza huzur barış güzellikler getirsin insallah.kimsecikler ölmesin .savaşlar son bulsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar 2 gundur yoktum o yuzden yenı yıl msj yazmadım sızlere
butun kalbımle YENI YILINIZI kutluyorum saglık huzur mutluluk sızlerle ve sevdıklerınızle beraber olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?