slm cnm bnm babam bakla köylü senin annenin köyü neresi
olabilir tabi benimde ankarada çook akrabam var...neden olmasın.:1hug:
:1shok: baklaaa
cidden merak ettim ben yaaaa[/QUOTE
evet cnm ya bende bak ,fisfisfissizin köyün adı neydi.
cidden merak ettim ben yaaaa
kardeşin evlimi bilmiyorum bende bi evin bi kızı durumundayım iki erkek kardeşim var ama gelinimiz okadar mükemmelki sanki kardeşim dağmat o kardeşim öyle bi durum var eğer bekarsa inş sizede öyle biri kısmet olur....:teselli:
dedim yaa bakla köyünden annemde anneme söyledim o da merak etti
cidden merak ettim ben yaaaa[/QUOTE
bu arada bende samsunluyum ama vezirköprüden değil!:1rolleyes:
hadi ya aaa
ben anlayamadım kusura bakma dişim ağrıyo biraz ondan hakikatten süper ya biz kesin tanışıyoruz senle ben olmasakda bizimkiler kesin tanıyolardır birbirlerini....:uhm:
kardeşim bekar:1no2:evlenecekti yüzük attı :çok üzgünüm:kız çok iyiydi fakat aileler sorun yaşadı :1no2:şimdi de zor evlenirim diyor ya kısmet inşallah olur:Saruboceq:
annem pek tanımıyodur ama teyzemler filan tanırlar kesin bence izmirde nerde oturuyorsun canım
hadi ya aaa
ben anlayamadım kusura bakma dişim ağrıyo biraz ondan hakikatten süper ya biz kesin tanışıyoruz senle ben olmasakda bizimkiler kesin tanıyolardır birbirlerini....:uhm:
ben karşıyaka da oturuyorum ama bizim vezirköprülüler hep bayraklıdalar.bu arada annemde ladikli oda çerkez oda hızarbaşı diye bir çerkez köyü.:teytey:
bizim akrabalar hep bayraklıdalar
peki şöyle bişey diyeyim biz sey'lerdeniz.cnm:teytey::teytey:siz kimlerdensiniz.
valla çerkezce bişey ama ben aklımda tutamıyorum ki bi türlü ama kara ali kara aslan diye bir dayısı var annemin o köyde çok bilinirmiş galiba
valla çerkezce bişey ama ben aklımda tutamıyorum ki bi türlü ama kara ali kara aslan diye bir dayısı var annemin o köyde çok bilinirmiş galiba
bu arada bende samsunluyum ama vezirköprüden değil!:1rolleyes:
gerçek sen samsunun neresindensin.....:lepi:
birde bugün dişcide pek bişey olmadı hala çok kötü ağrıyo
daha doğrusu sızlıyo resmen ağrı kesiciyle duruyorum cuma günü gidicem glb çook zor işim.biliyomusunuz doktor hatasının ceremesini çekiyorum şu an.aman doktorunuzu iyi seçin.
biliyomusun babam hepsini tanıyo dediki annesi bizi şağbanın torunları deyince bilir.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?