Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm annem kendi yetiştirmiyo annemde izmirde ,ama her yaz samsuna gider ordan getiriyo mısır unuyla beraber çerkez pastası yapmak için.a.s.
aaaaa... bilmez miyim... kaçamak kaydirigubbakcemile3 nam'ı diğer abısta.... annem onu kek gibi yapardı.. ortası delik olurdu.. ortasına minik köftelerle doldururdu... bazan da kaçamağa sucuk ve çerkez peyniri batırılırdı.. öööllle bi süre dununca peynir cızzz diye erirdi.... sucuklar önceden sote yapılacak tabii kaydirigubbakcemile3 ha bi de bazan da tavada yumurta yapardı.. yağda yumurtaları kaçamağın ortasına dökerdi .... amanıııınnnnnn... ağzım sulandı walla.... eve gidem de bi kaçamak yapam yaw hihoyyyt
kızlar ben de hovben arıyorum bana bir aktar po otu diye sorarak da bulabileceğimi söyledi ama şimdiye kadar bulamadım bir yerde:1no2::1no2::çok üzgünüm:
günaydın sen vezirkörülümüsün benim babam da vezirköprülü vezirköprünün bi köyü çerkez köyü.yerimseniben
benim de annem vezirköprünün çerkez köyünden ama biz yıllardır gitmedik akrabalar vezirköprüde genelde ama izmirde de çok var bakarsın akraba çıkarız ne dersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınızz:teytey:
ayy çok merak ettım bu otu çarşıya ınınce bende soracagımm
haydecım nerde kullanılıyor bu ot ben çok bılmıyorum .. bılıyorsun baya bı uzagım çerkes yemeklerınden o yuzden merak ettım sengözlerimebaksanab
cnm bizimkiler şipsi de kullanıyolar ama kurufasulyede barbunyada felanda çok güzel oluyo belki haydeç daha ayrıntılı cvp verir.
teşekkur ederım
haydeç ve denef72 kardeşim benım canım o yuzden oyle dedım onlar adetlerı ve çerkes yemeklerını daha ıyı bılırler ben dışarıda yaşıyorum yanı denizli deyım... öptum a.s.
senağlama birzdan dişciye gidicem çook korkuyorum.of yaaa:bbo:
slm kızlar nasılsınızz:teytey:
ayy çok merak ettım bu otu çarşıya ınınce bende soracagımm
haydecım nerde kullanılıyor bu ot ben çok bılmıyorum .. bılıyorsun baya bı uzagım çerkes yemeklerınden o yuzden merak ettım sengözlerimebaksanab
senağlama birzdan dişciye gidicem çook korkuyorum.of yaaa:bbo:
aaaaa... bilmez miyim... kaçamak kaydirigubbakcemile3 nam'ı diğer abısta.... annem onu kek gibi yapardı.. ortası delik olurdu.. ortasına minik köftelerle doldururdu... bazan da kaçamağa sucuk ve çerkez peyniri batırılırdı.. öööllle bi süre dununca peynir cızzz diye erirdi.... sucuklar önceden sote yapılacak tabii kaydirigubbakcemile3 ha bi de bazan da tavada yumurta yapardı.. yağda yumurtaları kaçamağın ortasına dökerdi .... amanıııınnnnnn... ağzım sulandı walla.... eve gidem de bi kaçamak yapam yaw hihoyyyt
geçmiş olsun canım....evet ben denef72 ve gülse kardeşiz.. öz ve öz canım...Şeniz
geçmiş olsun canım....evet ben denef72 ve gülse kardeşiz.. öz ve öz canım...Şeniz
ne güzel ya üç kızkardeş:1rolleyes: benim bir tane kardeşim var o da erkek!