çok geçmiş olsun canım ya... diş problemi de kötüdür.. ben de zamanında az çekmedim... inşallah biran önce kurtulursun
çok sağol hakikatten berbat bişey doğuma denk desem yanlış olmaz glbkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun canım ya... diş problemi de kötüdür.. ben de zamanında az çekmedim... inşallah biran önce kurtulursun
canım ben sordum şimdi teyzeme de annanemin dayısının kızının koca tarafı galiba dedi uzak akraba çıktık galibakaydirigubbakcemile3
annanem annem küçükken vefat etmiş ve köyden ayrılmışlar biz pek bilmiyoruz yani
canım ben sordum şimdi teyzeme de annanemin dayısının kızının koca tarafı galiba dedi uzak akraba çıktık galibakaydirigubbakcemile3
annanem annem küçükken vefat etmiş ve köyden ayrılmışlar biz pek bilmiyoruz yani
ay nasıl sevindim yaaaa çok ilginç bişeymiş bukaydirigubbakcemile3
galiba öyle olması lazım bana anlatılandan ben onu anladım gelinleride sizinkilerden hatta gelinleri şuan merzifonda eşide subay belki bilirsin ....
sırnaşık şey eğer bir gün izmire gelirsen haberimolsun lütfen tanışmayı çook isterim .bnm ankarada halam oturuyo bn gelirsemde haber veririm .belki bi gün olur a.s
aaaaaaa.... kıslaaaarrr... aynı ana denk geldik nihayet hihoyyyt ben annemi arayıp söyledim poy otu diye arayacaksın .. ok dedi... bugün benim kociş işte.. sabaha kadar yok... o nedenle düştüm yine siteye kaydirigubbakcemile3 bir yandan da avrupayakası açık televizyonda.. yan gözle ona bakıyorum kaydirigubbakcemile3 siz neler yapıorsunuz
ben de isterim canım tanışmayı dünya ne küçük şurda bi hovben'den akrabamı buldum![]()
hoşgeldin canım annen bulursa nerden bulduğunu bana söyle bi ara ben de gidip alıyım
teyzemde heyecan yaptı ilk sorduğumda hemen dedi ankarada mı oturuyolarmış hangisinin kızıymış filan ben de dedim teyze seni arar söylerim tek tek hani diyemedim de daha o kadar tanımıyorum yeni tanıştık internetten diye büyükler korkuyo ne de olsa
hovben konusunu ortaya atarak hayırlara vesile oldum desene kaydirigubbakcemile3
olurmu cnm bende daha iyi bildiklerini düşündüğüm için öyle dedim anladığım kadarıyla onlar daha alakalı oyüzden .bnm eşim arnavut nekadar ilgimi çeksede insanın eşi kendi milletinden olmayınca birazdaha değişik oluyo.yani .oyüzden öyle yazdım haydeç ile denef72 gerçek kardeşlerinmi.
çok sağol hakikatten berbat bişey doğuma denk desem yanlış olmaz glbkaydirigubbakcemile3
gerçek sen samsunun neresindensin.....:lepi:
ben merkezde doğup büyüdüm ama ailem çarşambalı!a.süç seneyi geçti samsuna gitmeyeli özledim...:1hug:herkes biryerlere savruluyor işte!