canım ya öncelikle hayırlı uğurlu olsun..hangi milletten olursa olsun rabbim huzur versin..ama çerkez gelini olmak çok güzel..örf ve adetlerimiz var sen çerkez olmadığın için seni sıkacaklarını sanmıyorum..birde eski adetlerimiz pek kalmadı..saygı oldumu yeter canım...mutluluklar dilerim....Şeniz
hoşgeldinnn!!merhaba kızlar bende çerkesim kabartey:)hepinizin bayramı mübarek olsun....haydeçcim canım seninde evliliğin mübarek olsun:)ben 1 yıllık evliyim eşim oset,kuşağ ve ne kadar adet varsa hepsini uygulanır biraz zorlanabilirsin başlarda ama sakın sıkılma ne kadar uyarsan adetlere o kadar sevilirsin abartmadan tabi:)
canım benim,daha evlenemedik..bırak evlenmeyi söz bile olmadıhoşgeldinnn!!
evlenen on41a.s
herşeyin hayırlısı olsunn canım!:Saruboceq:canım benim,daha evlenemedik..bırak evlenmeyi söz bile olmadıkışa düşünüyoruz kısmetse
merhaba kızlar bende çerkesim kabartey:)hepinizin bayramı mübarek olsun....haydeçcim canım seninde evliliğin mübarek olsun:)ben 1 yıllık evliyim eşim oset,kuşağ ve ne kadar adet varsa hepsini uygulanır biraz zorlanabilirsin başlarda ama sakın sıkılma ne kadar uyarsan adetlere o kadar sevilirsin abartmadan tabi:)
merhaba kızlar bende çerkesim kabartey:)hepinizin bayramı mübarek olsun....haydeçcim canım seninde evliliğin mübarek olsun:)ben 1 yıllık evliyim eşim oset,kuşağ ve ne kadar adet varsa hepsini uygulanır biraz zorlanabilirsin başlarda ama sakın sıkılma ne kadar uyarsan adetlere o kadar sevilirsin abartmadan tabi:)
Ally nerelerdesin canom?Bayramda gezion dmi kızzemuszemus
Bebişim saol evde internet kesikti giremedim bi haftabugün açıldı hemen kkya damladım kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun? kaç gün oldu yavuklun gideli? :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?