Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok gün oldumafoldumben..daha da ne zaman gelcek kim bilirhasret..hasret..hasret![]()
selam kızlar!opuyorumnanaktan
ben de çok yoğundum misafirler ve bayram telaşı vardı bizde de!kafamçokkarıştı
daha sonra da temizlik bitmedi yoruldumm çok!akannehir
neyse derse de başlayayım diyorum bu aralar çok takılmasam iyi olacak bakalım!CADIARZU
akşamları da eşimle koşmaya başladık bayramda koşamadık bugün yine stada gideceğiz çok süper oluyo:lepi: kendimi çok iyi hissediyorum spor yapınca!hihoyyyt
sizlerden ne var ne yok?:1hug:
sağol tatlım..Aminn=)oy oy oyyy kıyamamAllah kavuştursun bian önce bacım ne diyeyim :teselli:
İzmir'e gitti ablacım..Tayini oraya çıktı daha doğrusu..nazz Allah kavuştursun cnm ...nire gitti kaşenin...
günaydınlar nazz bizim buraya gelmiş enişte ...ne işle meşgul kendileri.İzmir de çok güzeldir bacım..
gel gel kız ne güzel o zaman bi buluşma ayarlarız belki ally sen ben süper olur...yaaa..
selam bacılar.nasılsınız...naz canım ALLAH kavuştursun..:Saruboceq:
ah ah sevdiginin yolunu gözlemek..olsun bacım ya aşkınız daha çok perçinleşiyo..
hepinizi çok öpüyorum...ben pazartesi denizliye giidyorum...çok mutluyum çokkk:sm_cool:
iyi hafta sonlarıı kızlarrrr!!!!opuyorumnanaktan
nasılsınız???
oyyy sağol canım benimŞeniz..Allah senin de mutluluğunu bozmasınn:Saruboceq:
nasılsınız???
selam bacılar.nasılsınız...naz canım ALLAH kavuştursun..:Saruboceq:
ah ah sevdiginin yolunu gözlemek..olsun bacım ya aşkınız daha çok perçinleşiyo..
hepinizi çok öpüyorum...ben pazartesi denizliye giidyorum...çok mutluyum çokkk:sm_cool:
nasılsınız???
gezmeye bacım.ablam gülse ve kardeşim mawiruya orda yaşıyorlar...![]()
herkese selamlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5