hayırlıı cumalarrrr!
kızlarrrrr nasılsınıızz?...opuyorumnanaktan
gunaydın bayanlar nasılsınız zemuszemusopuyorumnanaktan
günaydın ablam.nasılsın keyfin nasıl....düzceye gelecen günü iple çekiyom
:teytey:delikafadulden:dance::1hug puyorumnanaktan
ıyıyım canım sen nasılsın az kaldı hayırlısıyla 15 de ordayımmkaydirigubbakcemile5zemuszemusopuyorumnanaktan
selam bayanlar sızler ne yapıyorsunuz kımseler gelmemış yıne topıge nerelerdesınız:uhm:
gelecegım canım az kaldı kolum bı ıyıleşse hemen duşecegım yola ama sositosositoablam insaLLAH SAG SALİM GELDE..özledik ablam ya.gelde azucuk kaynatak..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
hayırlı geceler adige dostlar.... abloş gelde seni çerkez düğününe götüreyim... opuyorumnanaktan
merhabalarrrrr!opuyorumnanaktan
allyy çookkk kolay gelsin!inşallah hepsini verirsin derslerinin!:teselli:
slm canlar....
Ally canım rabbim kolaylıklar versin..aynı şekilde benim kızımda yaz okulunda ..inşallah bitecek...:Saruboceq:
derin55 canım nasılsın..arada da olsa görüşebiliyoruz....Şeniz
slm haydeç abla a.s. çok sağol... inşallah kızında bende bitiririz bu sene o günleri görürüz inşallah :Saruboceq:
iyi akşamlarrrrr!opuyorumnanaktan
haydeç ablam bu aralar görüşemedik valla!:1no2:
gülse abla daha iyi misin?a.s.
denefim sen nasılsınn?...:1hug:
inşallah canım ya ... allah kolaylıklar versin herkese, sizlerede...Şeniz
derinim iyiyim canım..sen nasılsın.
aly bacım sen üzme kendini....insallah sınavlarını verirsin canım.
slm çerkez güzeller..nasılsınız bakalım..beni soracak olursanız ben çok iyiyim...zemuszemushadin kızlar tatil bitmedimi daha....kafamçokkarıştı
iyi akşamlarrrrr!opuyorumnanaktan
haydeç ablam bu aralar görüşemedik valla!:1no2:
gülse abla daha iyi misin?a.s.
denefim sen nasılsınn?...:1hug:
inşallah canım .. bır an önce ıyıleşırımde yanınızda olurumopuyorumnanaktanevet canımbenim sık sık görüşemiyoruz..ama kalpler bir...gülse ablamın yaraları kapanmamış dün görüştüm çok üzüldüm..inşallah tedavi iyiye gider de oda yanımıza gelebilir..
ne güzel Allah iyilik versin kaydirigubbakcemile3 bende iyiyim birazdan sınava giricem girmeden bi k.kya gireyim dedim :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?