canlar ben geldim.ne olmuş buraya böyle..kuşum verdiğin bilgiler çok önemli ..teşekkürler..1864 büyük çerkes sürgünü anma törenine kızlarım gitti..çok güzel vede kalabalıkmış ben fotoğraflarını eklicem buraya merak edenler için..şehitlerimiz için karanfiller yağmış denize..senağlama
merhaba kızlar!a.s.ben anma töreni yapıldığını yeni öğreniyorum bundan sonra takip edeceğim...a.s
selam canım.cidden ya bende bilmiyodum.nerde yapılıyo ...:uhm:
slm canlar..anma töreni izmit kefkende yapılıyor her sene.... yurdumuzun birçok ilinden çerkes dostlarımız geliyor... :1hug:
Selam millett a.s. napıyosunuz bakalım ben geldim Adapazarından ama biz ordayken bi akrabamız vefat etti erken dönmek zorunda kaldık İzmire benneyaptımki Gezdim geldim iyi geldi yav kaydirigubbakcemile3 Siz napıyosunuz bakalım ne var ne yok mirmirmirmir
teşekkürler haydeç ablama.s.!uzakmış bize ama kim bilir belki de biz de geliriz birgün...
slm canlar..anma töreni izmit kefkende yapılıyor her sene.... yurdumuzun birçok ilinden çerkes dostlarımız geliyor... :1hug:
bende bilmiyordum haydeçim.ilk duydum.sağol paylaştığın için.
selam canlar nasılsınız sizleri özledım .. canım ya nasıl alam bı pc daha biliyorsun krız var biraz idareli olmak lazım dımızemuszemusgülse ablam enişteme söle sana yeni pc alsın böle olmuyo ama.özlüyok seni...sırnaşık şey
sağol iyiyiz çok şükür gülse sen nasılsın? bende onları anlıyorum ama bazen bu yaptıkları çok abartı geliyo işte... birde bu aralar yalnız kalmaya ihtiyacım vardı bu uzaklık bana iyi gelcekti ama napalım kısmet değilmiş... sen nasılsın pc sorunun hallolur inş. biran önce :1hug:
selam canım hoşbuldum nasılsın a.s.
selam canlar nasılsınız sizleri özledım .. canım ya nasıl alam bı pc daha biliyorsun krız var biraz idareli olmak lazım dımızemuszemus
ıyıyım canım sen nasılsın bakem gezıp gelmışsın adapazarını ne guzel ... bıraz halloldu gıbı ama bakalım şimdıde format zamanı geldı ne olacak bakalım
hepinizi özledimmmm opuyorumnanaktan
iyiyim bu aralar şükrolsun!a.sbir ara çok bunalmıştım ama toparlıyorum:1shok: herşeye sinir oluyordum!biraz birikim olmuş sanırım ama negatif olmanın kimseye faydası yok!sen nasılsın ablacığım?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?