- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Biliyorum ben de takılmak için diyorum zaten, arada sen de enselenmiş oldun deniz kimlere gelin gittiğin ortaya çıktı :))Telefonu sallama kardeş,harfler karıştı:))
O sana takılıyor:))
1001 çeşidi var ama,çakmamışlardır ya:))Biliyorum ben de takılmak için diyorum zaten, arada sen de enselenmiş oldun deniz kimlere gelin gittiğin ortaya çıktı :))
Bana da bir çay döksen,ocakta,sıcak:))Anlaşıldı, yatmıyoruz. Ben bi soda alıp geleyim.
Çok tatlı suratları var
Eşin arnavut heraldeÇok tatlı suratları var
.Yani japon k
Ay yok,ben babamın inadından kusmesinden bıkmışım,arnavuta gidermiyim:))Eşin arnavut heraldeben bile isteye bi arnavutla evlenmek istemedim babama kalsa beni zorla arnavutla evlendirecekti oh adanalıyı aldım çiğ köfte kebap takılıyorum rahaddddd
K ları G gibi söylüyor mu peki? Beni acayip fitil ediyor biri, tedavisi var midir?Eşin arnavut heraldeben bile isteye bi arnavutla evlenmek istemedim babama kalsa beni zorla arnavutla evlendirecekti oh adanalıyı aldım çiğ köfte kebap takılıyorum rahaddddd
Benimkisi ticaretle uğraştığı için mecbur güzel konuşmak zorunda yoksa bana garı falan dicek tansiyonum düşerK ları G gibi söylüyor mu peki? Beni acayip fitil ediyor biri, tedavisi var midir?
Sodam nerdeee
İzlemiyorum ki,kore dizileri vardı bir ara,Cangemayi izlemiştim sadeceküresel dünyada her şey değişiyor ama japonlar çok kapalı bir toplum ve ananelerine çok bağlı dış dünyaya çok kapalı bir toplum. japon kadınlar türk kadınlara göre durumdan çok daha şikayetçi. türklerin japon kalınları aman çok terbiyeli hanım vs diye yere göğe sığdıramamalarının sebebi bu :)
türkler dış dünyaya ve değişikliğe çok açık. ortama çok rahat ayak uydurabiliyor. göçe bir toplum oldukları içinde kadınların insiyatif almaları da mecburen gerekiyor zaten. o kadar japon dizisi yayınlandı onlarda bie gözümüze gözümüze sokulu o 2. sınıflık farketmediniz mi :))
Arnavut musun dediğim de yok demenAy yok,ben babamın inadından kusmesinden bıkmışım,arnavuta gidermiyim:))
Kebaptan alırım 10 porsiyon:))
Ama bak arnavutların bir adetini peeek beğenirim:))Eşin arnavut heraldeben bile isteye bi arnavutla evlenmek istemedim babama kalsa beni zorla arnavutla evlendirecekti oh adanalıyı aldım çiğ köfte kebap takılıyorum rahaddddd
Kız babam arnavut değil ki,ben de değilim bu durumda,tek inat onlarda mi var:))Arnavut musun dediğim de yok demensonra babanın arnavut olması senin de aslen arnavut olman
Ay yanlış anladım o zamanKız babam arnavut değil ki,ben de değilim bu durumda,tek inat onlarda mi var:))
İnadı murat edene milliyet farketmez,babam çok mulayimim sanir Ama gel bize sor:))Ay yanlış anladım o zamandoğru inatlar ya inadım inat bi tarafım iki kanat hep
Herkesin bi huyu var işte napıcanİnadı murat edene milliyet farketmez,babam çok mulayimim sanir Ama gel bize sor:))
Bence de:))Herkesin bi huyu var işte napıcankarşılıklı sevgi saygı olsun gerisi hallolur. Annemle babam aynı milletten ama 1 gün olsun anlaşanazlar yani bence milletle alakası yok bu işin
Vallahi kadın haklı. Türklerle Çerkeslerin yapısı tutmuyor. Bizde dediği gibi apar topar evlenilmez hatta Çerkes erkekleri geç evlenir genelde ama Türklerde evlilik nerdeyse hayatın anlamı niteliğinde ve çok erken yapılıyor. Yapısal olarak da çok farklıyız düğünlerimiz bile bambaşkaüstünlük takvadadır diyen peygamberimizin sözünü hatırlatmak isterim, çerkes olmak sizi bi adım önde yapmaz malesef, yani ahirette aaa sen çerkessin öne geç canım arım balım peteğim demicekler lütfen egoları bi köşeye bırakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?