How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

BOŞANMA SEBEBİ SADECE DAYAK VE İHANET Mİ OLMALI :(

1 çocugun olsaydı - neden boyle bir adamdan cocuk yaptiniz
2 cocugun olsaydi- hadi biri yaptin ikinci cocugu neden yaptin
3 cocugun var - neden bu adamdan uc cocuk yaptin
DERLERRRR
Kimse bilmez sendeki nedensizligi 1-2-3-4-5..... hic farketmez herkes hemen oraya takilir bazi seyleri yasamadan kimse anlamaz sende anlatamazsin zaten
Rabbim sana yön göstersin arkadaşım o yüzün hep gülsün inşallah

pardon ama o cocuklar gökten zembille inmiyor

pardon ama o cocuklar gökten zembille inmiyor

Çok doğru söylüyorsunuz gökten zembille inmiyor
Benim demek istediğim 1-2-3-4-5-6 ne kadar olursa olsun hemen ilk yönelen soru öyle bir adamdan neden çocuk yaptın oluyor. Belki isteyerek olmadı belki korunduğu halde hamile kaldı belki gebeliğini öğrendiğinde herşey için çok geçti. Konu sahibine öyle bir adamdan niye çocuk yaptın hesabı sormak bizim haddimize değil. Derdinianlatıyor atı alan üsküdarı çoktan geçmis şimdi ne yapabilirimin derdinde
Konuya cevap verirken genellme yaptım sadece kk kadınlarından bahsetmedim .Benimde önceki evliliğimden çocuklarım var ve ben bu sorularla çok karşılaştım hayatın ne getirebileceği belli olmaz ki hiçbirimiz boşanmak için evlenmiyoruz. İnsanların gerçek yüzlerini zamanla görüyoruz bırak hayat paylaştığın eşi bir kenara ailemizin gerçek yüzünü zor zamanımızda görüyoruz.

Öncelikle eşiniz harbi odunmuş :KK14: Başlarda da böyleyse yani nişanlı olduğunuzda falan normaldir hani eşinizin huyu bu artık kabullenin ama yok cicim aylarında canımlı cicimli şimdi tam tersiyse değişiklik var demek.
nişanlıyken böyle değildi :( ama benim hiç cicim aylarım da olmadı

Huylu huyundan vazgeçmez.Biz kadınlar hep hayalimdeki adamın o oldugna inanırız.3 çocugun var zor ayrılık.Eşini böyle kabul et o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran.Örn:hasta oldugunda karşında kahkaha at.Fazla takma kendine ve çocuklarına bak.

Bu kadar okumanıza takmışsa
üniversite mezunu bir bayan alsaymış
her şey iyi güzelde ilgisizlik sevgisizlik evlilikte çekilir dert değil
biz evlenirken kendisi de üniv. mevzunu değildi ama şimdi yüksek lisans mevzunu ve çevresinde çok çalışan bayan var ve sanırım artık beni küçümsüyor yada ben böyle düşünüyorum :(

Huylu huyundan vazgeçmez.Biz kadınlar hep hayalimdeki adamın o oldugna inanırız.3 çocugun var zor ayrılık.Eşini böyle kabul et o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran.Örn:hasta oldugunda karşında kahkaha at.Fazla takma kendine ve çocuklarına bak.
ben zaten onu böyle kabul etmiştim etmesem 9 yıl geçer mi beraber ara ara bu konulardan dolayı tartışsak da geçip gidiyordu işte ama o gün hastalandığımda başımda gülmesi :KK61:Allah ım dedim ki ben bukadar mı değersizim ( EVET DEĞERSİZİİİMM 9 yılımı verdiğim eşim hayat arkadaşım için bir HİÇİİİM KOCA BİR HİİİÇÇÇ

biz evlenirken kendisi de üniv. mevzunu değildi ama şimdi yüksek lisans mevzunu ve çevresinde çok çalışan bayan var ve sanırım artık beni küçümsüyor yada ben böyle düşünüyorum :KK43:
Kendini çekici cezbedici hale getirmen lazım.Bilmiyorum ama anladıgım kadaryla güçlü kültürlü bakımlı bayan algısı oluştu kafamda eşine daiir.Sende 3 çocukla elinden geldiği kadar kendine bak fit ol, kitap okumaya kendini geliştirmeye çalış.Yaşım geçti deme:stop::stop::stop:

Canım neden bilmıyorum ama benm kvalidem de kpederim hasta oldugunda öyle bir gülüyorki insann sinirleri bozulyor, kpederm yemekten zehirlendi cunku kvalidem bikaç gün yenecek yemek yapıyor. ben cok yadırgamıştım eşime de birşey dememiştim bana ne sonucta.ama baktımki aynı şeyi görümcem de kendi eşine yaptı bir keresinde enişte hastanedeydı haberi yoktu biz söledk mesela. insan ailesinden ne görürse onu yapıyor. benm eşim ben hastayken bu şekilde yapsa ben de bozulurum ama eşim alıngan oldugumu biliyor. ama benm eşimde hastalanınca bana bakmaz çünkü kendine dikkat etmıyosun der, demem o ki sen de kendini cok yıpratma oldugu kadar. kimse kıymet bilmıyor hele de erkekler kalkıpta dolaplar düzenlimi ev temızmı diye bakmıyorlar onlara hoşgörün yeter. istisnalar haric tabi.

Canım neden bilmıyorum ama benm kvalidem de kpederim hasta oldugunda öyle bir gülüyorki insann sinirleri bozulyor, kpederm yemekten zehirlendi cunku kvalidem bikaç gün yenecek yemek yapıyor. ben cok yadırgamıştım eşime de birşey dememiştim bana ne sonucta.ama baktımki aynı şeyi görümcem de kendi eşine yaptı bir keresinde enişte hastanedeydı haberi yoktu biz söledk mesela. insan ailesinden ne görürse onu yapıyor. benm eşim ben hastayken bu şekilde yapsa ben de bozulurum ama eşim alıngan oldugumu biliyor. ama benm eşimde hastalanınca bana bakmaz çünkü kendine dikkat etmıyosun der, demem o ki sen de kendini cok yıpratma oldugu kadar. kimse kıymet bilmıyor hele de erkekler kalkıpta dolaplar düzenlimi ev temızmı diye bakmıyorlar onlara hoşgörün yeter. istisnalar haric tabi.
valla kayınvalideniz ve görümceniz gibi kadın olmak lazım bu erkeklere...

Bir arkadaş yazmış aslında ben de benzer yorum yapacağım.

Mesela demişsin ya canım, aşkım demez ama ailesine beni asla ezdirmedi diye.
Ben bu cümleyi okurken içim cız etti mesela.

Benim eşim aşkım, canım diye şiir bile yazar.
Lafta çok sever, çok merhametlidir.
Hastaysam ballı süt yapar getirir, elleriyle içirir.
Kahvaltı hazırlar hastayım ben diye yemek siparişi verir dışardan...
Ne kadar yoğun olursa olsun arar, sorar, merak ettiğini beni düşündüğünü gösterir.

Bunların hepsini düşünür de ailesinden her hangi birine beni ezdirmesinin
bu güzellikleri nasıl sileceğini düşünemez..
Düşünemedi..

1 yıldır artık yapmasa da ortam olmadı diye düşünüyorum.
Yarın bir durum çıksa ailesine beni yine ezdirebilir diye düşünüyorum bu konuda ona güvenim sıfır.

Vaktinde çok söyledim ben de keşke bana sevgisini beni kimseye ezdirmeme şeklinde gösterseydi diye..

Şimdi konunu okudum ve şunu düşündüm.
Beni ailesine hiç ezdirmemesi benim için en büyük sevgi gösterisi olurdu sanırım..

Hangisini tercih ederdin bilmiyorum.

Ben de senin eşin gibi olsaydı diyemiyorum net olarak zaten.
O şartlarda da ağlardım ilgisiz, merhametsiz diye eminim.

Herkes canının yandığı konuyu biliyor.
Kimse dört dörtlük evlilik yaşamıyor yani.
Bil istedim..
Yakın zamanda çok mutlu olmanı dilerim..

Bir arkadaş yazmış aslında ben de benzer yorum yapacağım.

Mesela demişsin ya canım, aşkım demez ama ailesine beni asla ezdirmedi diye.
Ben bu cümleyi okurken içim cız etti mesela.

Benim eşim aşkım, canım diye şiir bile yazar.
Lafta çok sever, çok merhametlidir.
Hastaysam ballı süt yapar getirir, elleriyle içirir.
Kahvaltı hazırlar hastayım ben diye yemek siparişi verir dışardan...
Ne kadar yoğun olursa olsun arar, sorar, merak ettiğini beni düşündüğünü gösterir.

Bunların hepsini düşünür de ailesinden her hangi birine beni ezdirmesinin
bu güzellikleri nasıl sileceğini düşünemez..
Düşünemedi..

1 yıldır artık yapmasa da ortam olmadı diye düşünüyorum.
Yarın bir durum çıksa ailesine beni yine ezdirebilir diye düşünüyorum bu konuda ona güvenim sıfır.

Vaktinde çok söyledim ben de keşke bana sevgisini beni kimseye ezdirmeme şeklinde gösterseydi diye..

Şimdi konunu okudum ve şunu düşündüm.
Beni ailesine hiç ezdirmemesi benim için en büyük sevgi gösterisi olurdu sanırım..

Hangisini tercih ederdin bilmiyorum.

Ben de senin eşin gibi olsaydı diyemiyorum net olarak zaten.
O şartlarda da ağlardım ilgisiz, merhametsiz diye eminim.

Herkes canının yandığı konuyu biliyor.
Kimse dört dörtlük evlilik yaşamıyor yani.
Bil istedim..
Yakın zamanda çok mutlu olmanı dilerim..
çok teşekkür ederim yorumunuz için eşim gerçekten ailesiyle aramızda ki dengeyi iyi kurar kurmaya çalışır yada :) ben kayınvalidemin yada görümcemlerin bir hareketinden yada sözünden rahatsız olsam art niyetli olaan ben olurum onlar safiyane düşünmüş olur ...ben eşimi çoook seviyorum bunu çok samimi söylüyorum sevmesem 9 sene geçiremezdim zaten ama pazar günü hastalanınca yaptığı o hareket beni o kadar çoook kırdı ve üzdü ki şuan bu kırgınlık sevgimin önüne geçti elimde değil ve bütün 9 yılımı film şeridi gibi tekrar yaşadım sankiii :(

çok teşekkür ederim yorumunuz için eşim gerçekten ailesiyle aramızda ki dengeyi iyi kurar kurmaya çalışır yada :) ben kayınvalidemin yada görümcemlerin bir hareketinden yada sözünden rahatsız olsam art niyetli olaan ben olurum onlar safiyane düşünmüş olur ...ben eşimi çoook seviyorum bunu çok samimi söylüyorum sevmesem 9 sene geçiremezdim zaten ama pazar günü hastalanınca yaptığı o hareket beni o kadar çoook kırdı ve üzdü ki şuan bu kırgınlık sevgimin önüne geçti elimde değil ve bütün 9 yılımı film şeridi gibi tekrar yaşadım sankiii :KK43:

İşte seni bu kırdı, beni ailesine ezdirmesi kırdı, başkasını söylediği bir söz kırar.
Bütün artıların toplandığı bir erkek olsaydı hepimiz ona talip olurduk sanırım..:)

Dilerim düzelir bu özelliği de.. Kırgınlığınızı dile getirin ve tepkiniz her zamankinden farklı olsun bence..

İşte seni bu kırdı, beni ailesine ezdirmesi kırdı, başkasını söylediği bir söz kırar.
Bütün artıların toplandığı bir erkek olsaydı hepimiz ona talip olurduk sanırım..:)

Dilerim düzelir bu özelliği de.. Kırgınlığınızı dile getirin ve tepkiniz her zamankinden farklı olsun bence..
5 gün aradan sonra eşim bugün evde ama hala o bana trip yapıp konuşmuyor soğuk davranıyor :( benim ona ne kadar kırgın olduğumun farkında bile değil...konuşucam ama ne kadar dikkate alınırım bilmiyorum ve söylediklerim ona anlamsız gelrse işte o zaman ....bilmiyorum....

Back