- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.752
- 598
Doğru dedin,bir daha haşlanmış sebze kovası alalım yanımıza:))Hep BDV 'nin suçu, akşam 6'dan sonra telefona ellememek lazım. Kilo yapıyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru dedin,bir daha haşlanmış sebze kovası alalım yanımıza:))Hep BDV 'nin suçu, akşam 6'dan sonra telefona ellememek lazım. Kilo yapıyor.![]()
Çok doğru dedin vallahiValla öyle,önce yaşama hakkıma saygı göstersinler,sonra yan gelip yatma hakkıma,bir de gezme harcama hakkıma yeter yani:))
Şifa olsun kuzuuBiz akıllanmayız samsonum ben de bal badem dondurma yedim durmadı boğazım :))
Yoook beee,adamları iyidir iyiii,e bize de onlar lazımBen de arnavutum elhamdülillaharkadaşlar göçmenler manyaktır başa beladır
![]()
Arnavut inadı diyorlar, gerçek mi bu?Ben de arnavutum elhamdülillaharkadaşlar göçmenler manyaktır başa beladır
![]()
Maşallah nuse shum bukurYoook beee,adamları iyidir iyiii,e bize de onlar lazım![]()
E hani elhamdülillah demiyoduk arnavut değiliz diye miBen de arnavutum elhamdülillaharkadaşlar göçmenler manyaktır başa beladır
![]()
Var ya inat olmaz mı genel özellikArnavut inadı diyorlar, gerçek mi bu?
Şimdi inatla hayır değil diyormussun![]()
Evet ben de aynısını söyledim zatenTürkler esasen ataerkil değil anaerkildir. İslamiyetle birlikte arap kültürünün etkisinde kalmışlardır sadece. şamanizm etkisi altında kalmış tüm toplumlar anaerkildir. kadın doğurganlığın sembolü olduğu için kutsal sayarlar. anadoluda da kadın arap etkisi altındaki diğer kültürlerde olduğu kadar 2. planda değildir. türk kadını genelde girişkendir.
Biz de öğrendik bi şeylerE hani elhamdülillah demiyoduk arnavut değiliz diye mi![]()
Telefonu sallama kardeş,harfler karıştı:))Maşallah nuse shum bukursaygııı temennaaaa
O sana takılıyor:))E hani elhamdülillah demiyoduk arnavut değiliz diye mi![]()
Seni arnavut zannedip arnavutça konuşmuştum halbukiTelefonu sallama kardeş,harfler karıştı:))
O sana takılıyor:))
Ay yok ben buralıyımSeni arnavut zannedip arnavutça konuşmuştum halbuki![]()
Makedonya üsküp içinden içindenAy yok ben buralıyım
Sen neresindensin,içinden mi![]()
Oooo makedonlari severimMakedonya üsküp içinden içinden![]()
Elhamdülillah ben deOooo makedonlari severim
Çok tatlı suratları varOooo makedonlari severim
Evet ben de aynısını söyledim zaten![]()
Ciddimisiniz,bunu hiç duymamistim.Yani japon kadınlar kısmını.pardon ben yanlış anladım :)) kürtler konusunda çok emin değilim. Şamanist toplumlarda ruhların kadın şamanlara daha çok yardım ettiğine, teveccüh gösterdiğine inanıyorlar. bu yüzden erkek şamanlar kadın kılığında ayin yapıyor. :)) çok enteresan gelmişti bana daha da garibi kadınlardan çekiniyorlar. evin kadını bir şeyi yap ya da yapma diyorsa onu mutlaka dinliyorlar dinlemezlerse uğursuzluk getireceğine inanıyorlar. Türkler de tabi zamanla arap örf adetlerini benimsemiş yine de çoğu topluma göre kadını çok da geri plana itmemiş. Japonlar mesele kadını resmen 2. sınıf görüyor. Japon kadınlar bu konuda türk kadınlara göre çok daha şikayetçi.