How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

BOŞANMA SEBEBİ SADECE DAYAK VE İHANET Mİ OLMALI :(

Bekarken daha bakımlıydım demişsiniz, yerinizde olsam kalkıp kuaföre gider saçımı yaptırır en güzel şekilde giyinir çocuklarıda anneme verir.. Onu çatır çatır çatlatırdım. Kıskansın ki kaybetme korkusu oluşsun, salıverme kendini! Hadi kalk..
saçlarım hiç boyasız gezmem şimdi ki halime göre evet bekarken daha bakımlıydım çünkü size güzel söz söylemesini istediğiniz bir eşiniz yok ..saçlarımı kestirdim mesela fark etmedi bile bende bişey demedim ...

evet her şeyin başı sağlık ama ne yazık ki dr a gitmeyi ve götürmeyi hiççç sevmeyen bir eşe sahibim ben bekarken babam başımız ağrısa gözümüzü acilde açardık evlendim ağrıdan kıvranayım eşim hadi dr a gidelim demezdi bi defasında tartışmıştık sen bizi dr götürmüyorsun diye o günden beride ayağımı burksam dr gidelim mi diye sarar sadece dalga geçer gibi ...
eşin çok merhametsiz birisi maalesef.sanırım vurdumduymazlıkta var.senin ağrılarını sancılarını hafife alıyorsa Allah aynısını onada yaşatsınki halinden anlasın inşallah

karışmaz ki zaten söylenmez yani ev dağınık olsa sırf ben ondan beklentiye girmeyeyim diyee yaranamıyorum da zaten...
Enteresan valla ne soylim bilemedim ki artık eşini sen daha iyi taniyorsun bacim bir günde tuzlu ver önüne tabağı diyecem valla sen eşini daha iyi taniyorsun allah yardimcin olsun

evet her şeyin başı sağlık ama ne yazık ki dr a gitmeyi ve götürmeyi hiççç sevmeyen bir eşe sahibim ben bekarken babam başımız ağrısa gözümüzü acilde açardık evlendim ağrıdan kıvranayım eşim hadi dr a gidelim demezdi bi defasında tartışmıştık sen bizi dr götürmüyorsun diye o günden beride ayağımı burksam dr gidelim mi diye sarar sadece dalga geçer gibi ...

vallahi orta yerimden catlıycam...
:)

O zaman eşinizi beklemeden siz gideceksiniz, yaşadığınız sağlık sorunu belli ki ihmal edilmemesi gereken birşey, ellerimi ayaklarımı hissetmedim yazmışsınız, asla sağlığınızla ilgili konuları ötelemeyin, sözlerim biraz acı olabilir ama ne yazık ki hayatın gerçekleri, bugün sağlığınızı ihmal edersiniz yarın Allah korusun daha büyük sağlık sorunlarınla baş etmek durumunda kalsanız eşiniz kalkıp bir tas çorba vermez, sonra daha çok dövünürsünüz ben bu adam için sağlığımı bile hiçe saydım, kendimden ödün verdim, onca yıllık emeklerime yazık oldu diye, her erkek için demiyorum falat maalesef erkekler kadınlar gibi değildir, biz eşimiz yatan hasta olsa sırtımızda taşır, nefesine bile razı olur, onun nefesi yeter deriz, erkekler bu hasta yok mu daha sağlıklısı der, bu böyledir, ben çok gördüm böylelerini ablacım, benim en yakın akrabalarımdan biri karısı çok kötü bir hastalıkla boğuşurken kendine yeni eş seçme derdine girmiş, biraz kendinize bakın, çoluk çocuk büyütüyorsunuz, o yavruların anneye ihtiyacı var, he tabii kime ne zaman ne olacağı Allah'ın takdiri, şu dakika bile hangimize ne olur bilemeyiz fakat biz kendimize bakalım gerisi için Allah'a dua edelim.

Diyorum ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki, siz isterdiniz ki eliniz ayağınızı hissetmediğiniz anda eşiniz gelip sizi kucaklasın yatağa uzandırsın doktora götürsün, endişelensin ama yapmıyorsa da sizde önce can sonra canan deyin, tek sorumluluğunuz eşiniz değil, siz önce kendinizden sonra o 3 küçük yavrudan sorumlusunuz, en son eş, bak gördünüz mü öncelik asla eşin değildir eğer evlat sahibiyseniz.

:) inanın konu mu açtım açalı yorumunuz gülümsetti doğum yapalı bir yıl oldu ve bu rahatsızlığım bir iki defa tekrarladı eşim yokken, bu gün ilk defa ona denk geldi evet eşime güzel sözler duymak istediğimi ara ara dile getiririm ama aslaaa dilenmem ...kendimi geri çekmeyi de denedim ama nafile bilmiyorum öyle karışığım kii

Kendinizi geri cekerken ona karsi surat yapmadan sadece ev arkafasinizmis gibi davranarak ve hayatindan cok mutlu pozitif umursamaz ayni zamanda bakimli isveli cilveli sosyal biraz da gizemli bi kadin modeli cizerek.Emin olun fayda edecek.

saçlarım hiç boyasız gezmem şimdi ki halime göre evet bekarken daha bakımlıydım çünkü size güzel söz söylemesini istediğiniz bir eşiniz yok ..saçlarımı kestirdim mesela fark etmedi bile bende bişey demedim ...
Ben de öyle idim bakarken bakımlı idim evlenip birde çocuk olunca bakim falan kalmadı çocuk 3 yaşına gelince 2 yıllık okul okumaya başladım bu yıl bitecek inşallah. .gece nöbet gündüz okula gidiyorum hepten sildim pacavra gibi oldum diyebilirim. ..eşim de farketmez sacimi kestirsem laf söyler kuaförden çıkmıyon dıye hurra bir kavga bagris başlar aramızda

O zaman eşinizi beklemeden siz gideceksiniz, yaşadığınız sağlık sorunu belli ki ihmal edilmemesi gereken birşey, ellerimi ayaklarımı hissetmedim yazmışsınız, asla sağlığınızla ilgili konuları ötelemeyin, sözlerim biraz acı olabilir ama ne yazık ki hayatın gerçekleri, bugün sağlığınızı ihmal edersiniz yarın Allah korusun daha büyük sağlık sorunlarınla baş etmek durumunda kalsanız eşiniz kalkıp bir tas çorba vermez, sonra daha çok dövünürsünüz ben bu adam için sağlığımı bile hiçe saydım, kendimden ödün verdim, onca yıllık emeklerime yazık oldu diye, her erkek için demiyorum falat maalesef erkekler kadınlar gibi değildir, biz eşimiz yatan hasta olsa sırtımızda taşır, nefesine bile razı olur, onun nefesi yeter deriz, erkekler bu hasta yok mu daha sağlıklısı der, bu böyledir, ben çok gördüm böylelerini ablacım, benim en yakın akrabalarımdan biri karısı çok kötü bir hastalıkla boğuşurken kendine yeni eş seçme derdine girmiş, biraz kendinize bakın, çoluk çocuk büyütüyorsunuz, o yavruların anneye ihtiyacı var, he tabii kime ne zaman ne olacağı Allah'ın takdiri, şu dakika bile hangimize ne olur bilemeyiz fakat biz kendimize bakalım gerisi için Allah'a dua edelim.

Diyorum ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki, siz isterdiniz ki eliniz ayağınızı hissetmediğiniz anda eşiniz gelip sizi kucaklasın yatağa uzandırsın doktora götürsün, endişelensin ama yapmıyorsa da sizde önce can sonra canan deyin, tek sorumluluğunuz eşiniz değil, siz önce kendinizden sonra o 3 küçük yavrudan sorumlusunuz, en son eş, bak gördünüz mü öncelik asla eşin değildir eğer evlat sahibiyseniz.
bilmiyorum ablacım...ben evlenirken ailemin maddi durumu çok iyiydi eşimin ailesinin de tam tersi ve herkes bize ayrılırsınız diyordu en yakınımdakiler bile ...ailesinin yaşam şekli o kadar farklıydı ki ama ben kabullendim öyle sahiplendim ki onları... kimin için ? gerçekten şimdi düşünüyorum artık kimin için ? benim hastalığıma yada hassas olduğum konulara kıymet vermeyen bir eş için...

Ben de öyle idim bakarken bakımlı idim evlenip birde çocuk olunca bakim falan kalmadı çocuk 3 yaşına gelince 2 yıllık okul okumaya başladım bu yıl bitecek inşallah. .gece nöbet gündüz okula gidiyorum hepten sildim pacavra gibi oldum diyebilirim. ..eşim de farketmez sacimi kestirsem laf söyler kuaförden çıkmıyon dıye hurra bir kavga bagris başlar aramızda
benim eşim tam tersine bakımlı kadın sevdiğini dile getirir ama işte biraz aşk şek vermek lazım

bilmiyorum ablacım...ben evlenirken ailemin maddi durumu çok iyiydi eşimin ailesinin de tam tersi ve herkes bize ayrılırsınız diyordu en yakınımdakiler bile ...ailesinin yaşam şekli o kadar farklıydı ki ama ben kabullendim öyle sahiplendim ki onları... kimin için ? gerçekten şimdi düşünüyorum artık kimin için ? benim hastalığıma yada hassas olduğum konulara kıymet vermeyen bir eş için...

Toparlayın kendinizi, burdaki yorumları, evliliğinizi, herşeyi yeniden gözden geçirin, belki şimdi bir adım atmazsınız ama emin olun en azından kendiniz ve çocuklarınız için daha güçlü, daha kararlı ve azimli bir kadın haline gelmeniz için burdaki tavsiyelerin faydasını görürsünüz, sizin aslında motive olmaya, hayatınız ve geleceğiniz için desteklenip yüreklendirilmeye ihtiyacınız var.

Siz aslında güçlü bir kadınsınız ama bunun takdir edilmemesi ya da fark edilmemesi sizde biraz motivasyonun düşmesine neden olmuş;)
Ve unutmayın burasını kocaman bir aile gibi düşünün, ne zaman moraliniz bozulursa, canınız sıkılırsa akıl danışıp içinizi dökmek isterseniz hepimiz burdayız:)Hepimiz birbirimize ablayız, kardeşiz:KK39:

Toparlayın kendinizi, burdaki yorumları, evliliğinizi, herşeyi yeniden gözden geçirin, belki şimdi bir adım atmazsınız ama emin olun en azından kendiniz ve çocuklarınız için daha güçlü, daha kararlı ve azimli bir kadın haline gelmeniz için burdaki tavsiyelerin faydasını görürsünüz, sizin aslında motive olmaya, hayatınız ve geleceğiniz için desteklenip yüreklendirilmeye ihtiyacınız var.

Siz aslında güçlü bir kadınsınız ama bunun takdir edilmemesi ya da fark edilmemesi sizde biraz motivasyonun düşmesine neden olmuş:KK66:
Ve unutmayın burasını kocaman bir aile gibi düşünün, ne zaman moraliniz bozulursa, canınız sıkılırsa akıl danışıp içinizi dökmek isterseniz hepimiz burdayız:)Hepimiz birbirimize ablayız, kardeşiz:KK39:
milyon kere teşekkür ederim gerçekten ben buraya derdimi yazarken bu kadar yorum yazılıp dikkate bile alınacağını düşünmüyordum çünkü eşime bu sıkıntıları söylediğim zaman çok basit şeylere takıldığımı benim de söylemediğimi ama onun hiç takılmadaığını söyleyip dururdu bende herkes böyle düşünüyor diye düşünmeye başlamıştım inanın cevap veren herkese sonsuz teşekkür :( ( hiç tanımadığın insanlar tarafından bile derdinin önemsenmesi ne güzelmiş)

Merhaba kızlar öyle bir çıkmazdayım kiii bugün yaşadıklarım gelicem ama önce genel olarak sıkıntımı paylaşayım ben üç melek annesiyim eşim her ne kadar bu aralar maddi sıkıntılardan dolayı para konusunda tutumlu davransa da bana verdiği paranın hesabını yapmaz beni hiçbir zaman ailesine karşı ezdirmemiştir dengeyi iyi sağlar ( önce iyi huylarını söyleyeyim ) gezmeyi parası oldukça sever ....ama 9 senelik evliyim ve sadece özel günlerde hediye alır onu da geçtim ben eşiyim ve kadınım güzel sözler duymak istiyorum ama yok defalarca kendim söylemişimdir bana hiç canım demiyorsun ne bileyim yada aşkım vs eşimin bana değer vermediğini düşünüyorum mesela hastalanayım hiç umurunda olmaz ikinci kızıma doğum yaptım kırkımın çıktığı gün 41 derece ateşim çıktı ama maç izliyordu görümcem gidip söylemesine rağmen kalkıp gelip bakmadı :KK43: hiç sarıldığını hatırlamam mesela :KK43: defalarca gece 11 den sonra kalkıp tatlı yapmışımdır hiç teşekkür bile etmez .. değersiz olduğumu o kadar hissettiriyor ki benimle ilgili beğenmedi şeyleri sorarsanız sıralarım bir çırpıda ama eşin senin neyini yada nereni beğeniyor diye sorun yooook gerçekten aklıma gelen hiç bir şey yok çook acı bence bir kadın için... giyineyim kuşanayım hiç fark etmez ilk evlendiğimizde sürmeyi çok sevdiğini söylemişti 9 senedir yatarken dahi sürme çekerim ama umurunda olmaz inanın bekarken daha bakımlıydım :KK43: en son sevgi dolu ne zaman baktı gözlerime hatırlamıyorum bırakın sevgi dolu bakmayı bakışmıyoruz bileee ... cinsel hayatımız deseniz haftada bir yıllardır böylee ...kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki ...gelelim BUGÜN e dünden biraz canımız sıkkındı karşılıklı, benim hamilelikten yaşadığım sağlık problemlerim vardı ve onların tekrarladığını hissediyorum bir kaç gündür bugünde namazımı kıldıktan sonra ayaklarımı ve kollarımı hisstmedim ve seccadenin üzerine öylece uzandım kızım masaj yaptı biraz sonrada üzülüp babasının yanına gitti söyledi işte annem rahatsız diye bizim beyefendi önce oturduğu odadan seslendi neyin var diye bende bir şeyim yok dedim bir süre sonra zorbela kalkıp yanıma geldi başıma dikilip dr gidelim dedi bende gerk yok dedim zaten yürüyemem de tutmuyor resmen ayaklarım başucumdaki koltuğa oturdu birkaç dk sonra gülmeye başladı kafamı kaldırıp baktım uzanma şeklin komiğime gitti diyoo ... nasıl yaa nasıl yani sen benim eşim sin hayat arkadaşım can yoldaşım iyi günde kötü günde dediğim insansın ben acı içindeyken sen nasıl gülersin öylee yaraladı ki anlatama şuraya yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum benim değerim bu kadar mı yazıııkk verdiğim emeklere harcadığım 9 yılıma yazık.. devamı yazamıycam eşim çıktı evden ben neyim dedim kendi kendime eğer üç kızım olmasaydı inanın beş dk durmazdım yada para kazanıyor olsaydım inanın çok emek verdim kendimden çok taviz verdim bu güne kadar ve bugün yaşadığım olaya kadar da hep derdim ki acısıyla tatlısıyla bir daha gelem dünyaya bir daha eşimi seçerim diye ..ama şuan bunu hata olarak görüyorum boğuluyorum nefes alamıyorum ben bu adamdan zamanında şiddet gördüm o bile bu kadar acıtmadı ...
Yuzde yetmis benim hayatimi anlatmissiniz dayak haric iletisimimiz aynen boyle...cok zor yasayan bilir herkesin sartlari farkli oldugundan kimse anlayamaz herkes bir yol gosterir ama o yollarin cogu bizim icin imkanli degildir.Ben Allah a siginiyorum ne diyeyim..cok cok cok zor..hele ki sosyal bir cevreden , maddi imkanlari yerinde bir aileden kendine bakmanin luks sayilmadigi bir aileden geliniyorsa,es ile olan iletisimdeki ucurum daha bir derinlesmeye basliyor.egitim seviyesi. Ve ciftlerin kendi ailelerinin denkligi cooook onemliymis bu uc yillik evlilik bana bunu ogretti.:KK62:

Son düzenleme:
milyon kere teşekkür ederim gerçekten ben buraya derdimi yazarken bu kadar yorum yazılıp dikkate bile alınacağını düşünmüyordum çünkü eşime bu sıkıntıları söylediğim zaman çok basit şeylere takıldığımı benim de söylemediğimi ama onun hiç takılmadaığını söyleyip dururdu bende herkes böyle düşünüyor diye düşünmeye başlamıştım inanın cevap veren herkese sonsuz teşekkür :KK43: ( hiç tanımadığın insanlar tarafından bile derdinin önemsenmesi ne güzelmiş)

Değil mi ama ;) kadının halinden kadın anlar, erkekler düz mantıklıdır, kadınlarsa narin hassastır, erkek bu da dert mi dediğinde kendimizden şüphe ederiz olmadık şeyleri dert mi ediyoruz diye fakat biz kadınız, azıcık ruhumuz okşansın istiyoruz, illa pahalı hediyeler alsınlar karşımızda takla atsınlar demiyoruz ki, saçımızı okşayıp bir güleryüz gösterseler neler yapacağız da işte gelde erkek milletine anlat, seni seviyorum der misin dediğinde seviyoruz ya işte daha ne diyen adamlardan ne bekliyoruz ki:-)
Sıkıldıkça yazın buraya, terapi gibi olur:)

Yuzde yetmis benim hayatimi anlatmissiniz dayak haric iletisimimiz aynen boyle...cok zor yasayan bilir herkesin sartlari farkli oldugundan kimse anlayamaz herkes bir yol gosterir ama o yollarin cogu bizim icin imkanli degildir.Ben Allah a siginiyorum ne diyeyim..cok cok cok zor..hele ki sosyal bir cevreden , maddi imkanlari yerinde bir aileden kendine bakmanin luks sayilmadigi bir aileden geliniyorsa,es ile olan iletisimdeki ucurum daha bir derinlesmeye basliyor.egitim seviyesi. Ve ciftlerin kendi ailelerinin denkligi cooook onemliymis bu uc yillik evlilik bana bunu ogretti.:KK62:
milka ama kendi çarelerinizi kendiniz üretmelisiniz, burda yorumlar sizlere tam olarak istediğiniz çözümü sunamaz çünkü her evliliğin karakteri farklıdır, dolayısıyle çözümü de bambaşkadır, şimdi burda eşinin saç rengini bile fark etmeyen bir adam anlatıldığında bacım saçlarını küt kestir, biraz kışkırtıcı giyin dersek bu tavsiye o kadına uymaz çünkü adam saçın rengini bile fark etmiyor ki isterseniz saçları kazıtın yine fark etmeyecektir, kimi adam karşısında bülbül olsanız konuşmaktan hoşlanmaz, kimi işine parasına karıştırmaz, herkes kendi eşini çok iyi tanıyıp ona göre kendi taktiğini kendi geliştirecek, hemen ayrılamıyor musunuz o zaman en azından şimdi ne yapabilirimin çarelerine bakacaksınız, adam hiçbirşekilde düzelip değişmeye meyilli değilse kendinizi üzüp yıpratmak yerine kendim için ne yapabilirim'in yollarını arayacaksınız:)

milka ama kendi çarelerinizi kendiniz üretmelisiniz, burda yorumlar sizlere tam olarak istediğiniz çözümü sunamaz çünkü her evliliğin karakteri farklıdır, dolayısıyle çözümü de bambaşkadır, şimdi burda eşinin saç rengini bile fark etmeyen bir adam anlatıldığında bacım saçlarını küt kestir, biraz kışkırtıcı giyin dersek bu tavsiye o kadına uymaz çünkü adam saçın rengini bile fark etmiyor ki isterseniz saçları kazıtın yine fark etmeyecektir, kimi adam karşısında bülbül olsanız konuşmaktan hoşlanmaz, kimi işine parasına karıştırmaz, herkes kendi eşini çok iyi tanıyıp ona göre kendi taktiğini kendi geliştirecek, hemen ayrılamıyor musunuz o zaman en azından şimdi ne yapabilirimin çarelerine bakacaksınız, adam hiçbirşekilde düzelip değişmeye meyilli değilse kendinizi üzüp yıpratmak yerine kendim için ne yapabilirim'in yollarını arayacaksınız:)
Hepsine katiliyorum . hepimizin yapabilecekleri ve yapamayacaklari var derken az biraz bunu kastetmistim ugrasilip kazanilan evliliklerde var caresi olmayanda..konu sahibinin hissettikleri dusunceleri sineye cekip katlandigi seyleri telaffuz edisi bile ayni benimle..yorumlara bakinca herkes elbette bir yol sunmus. Kimi ese isler bu durum duzelir dedigin gibi...kimisi anlamaz bile..

..bizim evlilik yildonumumuz bugun asla hatirlamayacagindan eminim mesela..buna istinaden kendim icin ne yapabilirimin yollarindan biride kendikendime kutlama yapmak olacak yarin..con sukur artik kendim calip kendim oynuyorum:D:D

Hepsine katiliyorum . hepimizin yapabilecekleri ve yapamayacaklari var derken az biraz bunu kastetmistim ugrasilip kazanilan evliliklerde var caresi olmayanda..konu sahibinin hissettikleri dusunceleri sineye cekip katlandigi seyleri telaffuz edisi bile ayni benimle..yorumlara bakinca herkes elbette bir yol sunmus. Kimi ese isler bu durum duzelir dedigin gibi...kimisi anlamaz bile..

..bizim evlilik yildonumumuz bugun asla hatirlamayacagindan eminim mesela..buna istinaden kendim icin ne yapabilirimin yollarindan biride kendikendime kutlama yapmak olacak yarin..con sukur artik kendim calip kendim oynuyorum:D:D

Hiç kimse evlenirken birgün bu evlilik biter diye düşünerek evlenmiyor lakin öyle birşey ki insan evlenmedende eşinin karakterini anlayamıyor ya da farkına varıyorsun ama işte kadında emek verdim, o da bana emek verdi diyerek bir vefa hissi vardır ya belki de vefa borcu deyip evleniliyor, kadınlar ilişkilerinde daha dürüst, biz flört döneminde kartlarımızı açık oynarız, erkek imzayı atıp aynı eve girene kadar belli etmez kişiliğini, bu yazdıklarım genelleme yapıyor gibi algılanmasın fakat çoğunluk böyledir, şu sitede eşi yüzünden mutsuz olan kadınların hepsiyle konuşayım büyük çoğunluğunda eşin karakter değişimi evlilik sonrası başlamıştır, aslında karakterleri değişmiyor olanı saklıyorlar, flört ederken, nişanlıyken hep canım cicim, kadınların duygusallığını, vicdanını ve vefa hissini iyi kullanıyor erkekler, kavga ederken bile bizi olmadık yerden vururlar, misal hesap kitap işlerinden konu olsa biraz tartışılsa paragözsün derler, aslında bilirler paragöz olmadığını ama bir dahaki benzer durumlar için önlem almış olurlar kendilerince, kadında eşim beni paragöz görüyor öyle olmadığımı ispat etmem lazım deyip iyice kısar alacaklarını, biraz konuşsanız dırdırcı derler yine bir nevi önlemdir bu, sessiz az harcayan, kavga etmeyen, hesap sormayan eş ideal eştir onlar için, yıldönümleriyse birilerinin uydurduğu para harcamaya teşvik eden gereksiz günlerdir, seviyor ya evlendi ya ne gerek vardır böyle teferruatlara, hatta ilk bakışma günümüzü de kutlayalım istersen gibi bir alaycılığa bürünürler.

Eh şimdi böyle düşünen bir eşin kafasına odun düşse değişmeyeceğine göre onu değiştireceğim diye kendinizi tüketmenin manası var mı? Değişmiyorsa değişin, önemsediği kadar önemseyin:KK66:

Siddet gordun sindirdin hastayken nazlamadi diye mi bosayacaksin? Yapamayacagin seyin havasini estirme bosver gülüm

Back