O zaman eşinizi beklemeden siz gideceksiniz, yaşadığınız sağlık sorunu belli ki ihmal edilmemesi gereken birşey, ellerimi ayaklarımı hissetmedim yazmışsınız, asla sağlığınızla ilgili konuları ötelemeyin, sözlerim biraz acı olabilir ama ne yazık ki hayatın gerçekleri, bugün sağlığınızı ihmal edersiniz yarın Allah korusun daha büyük sağlık sorunlarınla baş etmek durumunda kalsanız eşiniz kalkıp bir tas çorba vermez, sonra daha çok dövünürsünüz ben bu adam için sağlığımı bile hiçe saydım, kendimden ödün verdim, onca yıllık emeklerime yazık oldu diye, her erkek için demiyorum falat maalesef erkekler kadınlar gibi değildir, biz eşimiz yatan hasta olsa sırtımızda taşır, nefesine bile razı olur, onun nefesi yeter deriz, erkekler bu hasta yok mu daha sağlıklısı der, bu böyledir, ben çok gördüm böylelerini ablacım, benim en yakın akrabalarımdan biri karısı çok kötü bir hastalıkla boğuşurken kendine yeni eş seçme derdine girmiş, biraz kendinize bakın, çoluk çocuk büyütüyorsunuz, o yavruların anneye ihtiyacı var, he tabii kime ne zaman ne olacağı Allah'ın takdiri, şu dakika bile hangimize ne olur bilemeyiz fakat biz kendimize bakalım gerisi için Allah'a dua edelim.
Diyorum ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki, siz isterdiniz ki eliniz ayağınızı hissetmediğiniz anda eşiniz gelip sizi kucaklasın yatağa uzandırsın doktora götürsün, endişelensin ama yapmıyorsa da sizde önce can sonra canan deyin, tek sorumluluğunuz eşiniz değil, siz önce kendinizden sonra o 3 küçük yavrudan sorumlusunuz, en son eş, bak gördünüz mü öncelik asla eşin değildir eğer evlat sahibiyseniz.