kv ve kp ne istiyorlar benden

Kolumu sıktı bi tokat attı sabah hastaneye gittim darp raporu aldım dedim sesini çıkarmadı ayrılacaksan ayrıl diyor saygı da kalmadı Sevgi de mecburiyet var sadece
ne mecburiyeti arkadaşım yaa
seni döven bi adama, kızını almakla tehdit eden bi kv ye ne zamana kadar tahammül edeceksin
babanla konuşmazsan konuşma ama evine dönebilirsin
annen çocuğuna bakar sen de çalışırsın ne olacak yani
neyin mecburiyeti bu
hergün dizini kırıp dayak yeyip kv nin tehditlerine boyun mu eğeceksin
bu ortamda büyüyen çocuğunu da mı düşünmüyosun hiç

insanın ailesinin ona sahip çıkmayacağını bilmesi ne berbar bir his.. içim acıdı
Babam anca parasıyla hava atsın tanı etrafa bize değil kadınlara harcasin parasini annemde ona inansin babanın parası kalmamış heralde para isyedim az verdi ya kadınlarla yiyor diyemiyorum ki

ne mecburiyeti arkadaşım yaa
seni döven bi adama, kızını almakla tehdit eden bi kv ye ne zamana kadar tahammül edeceksin
babanla konuşmazsan konuşma ama evine dönebilirsin
annen çocuğuna bakar sen de çalışırsın ne olacak yani
neyin mecburiyeti bu
hergün dizini kırıp dayak yeyip kv nin tehditlerine boyun mu eğeceksin
bu ortamda büyüyen çocuğunu da mı düşünmüyosun hiç
Eşimin ailesi başka şehirde o tartismadan sonra gitmedim hiç kizimida en son 1.5 aylıkken gördü şimdi kızım 1 yaşında işte ben tepki verdim eşimde verdi kp ve kv eşimi arayıp barışmak için bana iftira atmışlar bende cevap verince eşime inanma onlara diyince konu uzadı

Ev işimi yapar bebek küçük diye sabah bebeğime bakar ben 1 saat falan Ekstradan uyurum kızını çok sever maaşını bile bana verir al sende dursun evin muhasebesini sen tut der ama annesi babası doldurusa getirince böyle oldu bende eşimi tanıyamadım
Bu onu iyi baba yapmaz malesef... Siddet uygulayan babayi normal bilecek kiziniz, bu psikolojiyle buyuyecek. ve bu kizinizin iliskilerine dahi etki edecek. Kaldi ki ailesinin doldurusu ile insan olan karakterinin disina cikip da siddet uygulamaz.

Beni yanlış anlamayın diyerek başlamak istiyorum;
İlk önce sizin anne ve babanızda hata buluyorum.Resmen belli etmişler sizi korumadığını.Sanırım sizde evlat arasında kız erkek ayrımı var.Anne baba nasıl evladının arkasında durmaz aklım almıyor.(Bende Anneyim.Kızım için kimsenin gözünün yaşına bakmam.)
Sonrasında eşiniz.Yanında konuştuğunuz halde sizi halen suçluyorsa,git boşan diyorsa bu tamamen sizi sahipsiz sandığı içindir diye düşünüyorum.
Allah ıslah etsin.

görüşmeme durumu yok mu eşinin ailesi ile?
hiç muhatap olma yani.
gitme gelme, böyle insanlarla ne görüşücen zaten.
kafan rahat olur.
Farklı şehirlerdeyiz isterse gidebilir ama gitmedi görüşmüyoruz diye Dub gece dedi gidicem kızımı da goturucem görsünler bende Hayır dedim gidersen git kapı orda bi daha dönme kızımı da 1 saatliğine bile vermem dedim

Beni yanlış anlamayın diyerek başlamak istiyorum;
İlk önce sizin anne ve babanızda hata buluyorum.Resmen belli etmişler sizi korumadığını.Sanırım sizde evlat arasında kız erkek ayrımı var.Anne baba nasıl evladının arkasında durmaz aklım almıyor.(Bende Anneyim.Kızım için kimsenin gözünün yaşına bakmam.)
Sonrasında eşiniz.Yanında konuştuğunuz halde sizi halen suçluyorsa,git boşan diyorsa bu tamamen sizi sahipsiz sandığı içindir diye düşünüyorum.
Allah ıslah etsin.
Babamın sevgilisi vardı 7 yıl önce bana dedi ki annene söyleme ve bana para vericek ti soylemezsem bende anneme anlattım annemle tartıştık ar falan bu böyle uzun zaman aldı .şimdi de aldatıyor ama annem bilmiyor ve babam la ben birbirimizi sevmiyoruz annem de insanlar ne der derdinde

O anneme kufur etti bende dedim terbiyesiz o seninde annen ayrıca bende onun annesine küfür ettim TLf aç annene deki mutlu olsun aramızi bozdu diye ben ayrılmak isterim ama el mahkum bebeğim küçük ailem hiç arkamda durmuyor babam da annemde anca kızları evlensin evden çıksın bi daha dönmesin
SENİNDE yaptıgın hoş değil ama yani eşin haksızsa sende onun kadar suçlusun annesine küfür ederek sizde hiç saygı kalmamış.bu evliliğin sonu iyi değil.allah yardımcınız olsun ben bebeğinize üzüldüm

SENİNDE yaptıgın hoş değil ama yani eşin haksızsa sende onun kadar suçlusun annesine küfür ederek sizde hiç saygı kalmamış.bu evliliğin sonu iyi değil.allah yardımcınız olsun ben bebeğinize üzüldüm
Cildirtti beni diyorki anneni boyle yapayım annemde senin anneni bilmem napsin annem napti diyorum olsun tipini sevmiyorum onun diyor

N
Yanım da değil başka şehirde oturuyor lohusayken yanıma geldi süt anne bulalım buna dedi tepki gösterdim bu benim kızım dedi esime anlattim esimde demiş ne yapmaya çalışıyorsun cevabı ise sinirlendirdim ki sütü gelsin ilk 3 gün sütüm gelmedi öyle kandırmis, esimi
neeee sinirlendirmis de sut gelsin diye mi saka mi bu.. Cocuk mu kandiriyor

adamın saf
Eşime dedim kadın stres yapınca iyice süt kaçar diye ama annesi öyle demiş bizim safta buna inandi
olduğunu anlamadın mı neden evlendin ki sen bununla,gördüğü duyduğu şeye dahi inanmayana saftan fazlası denir de neyse üzmeyeyim seni sabah sabah..

adamın saf

olduğunu anlamadın mı neden evlendin ki sen bununla,gördüğü duyduğu şeye dahi inanmayana saftan fazlası denir de neyse üzmeyeyim seni sabah sabah..
Ahh ahh böyle old anlamadım ki bana gelince akıllı annesine saf oluyor

Back