kv ve kp ne istiyorlar benden

Arkanda kimse olmadığını eşine belli etmeyeceksin. Edersen ezdikçe ezerler.
Ona muhtaçmışsın gibi hissettirmekten vazgeç.

İyi de ayrımcılık yapıyor da ne yapıyor yani eltinizle anlaşmıyorsunuz o belli şımartıyorlar demişsiniz ne yapıp şımartıyorlar bir sürü laf saydı sesimi çıkarmadım demişsiniz ne dedi o kadar patlayacak kadar bariz kıskanmışsınız eltinizi yoksa siz eltinizle iyi olsanız aranıza kaynana filan giremez şımartıyorsa ve eltin de sana tavır alıyorsa görüşmezsin neden kötü laflar ediyorsun tartışıyorsun. Önce ailem yok kaynanam bırakır diye korktum diyorsun sonra annem babam var diyorsun gelip annen bakamaz mıydı. Face da piknik resmi koymuşlar da filan takip etmeyin.

İyi de ayrımcılık yapıyor da ne yapıyor yani eltinizle anlaşmıyorsunuz o belli şımartıyorlar demişsiniz ne yapıp şımartıyorlar bir sürü laf saydı sesimi çıkarmadım demişsiniz ne dedi o kadar patlayacak kadar bariz kıskanmışsınız eltinizi yoksa siz eltinizle iyi olsanız aranıza kaynana filan giremez şımartıyorsa ve eltin de sana tavır alıyorsa görüşmezsin neden kötü laflar ediyorsun tartışıyorsun. Önce ailem yok kaynanam bırakır diye korktum diyorsun sonra annem babam var diyorsun gelip annen bakamaz mıydı. Face da piknik resmi koymuşlar da filan takip etmeyin.
Ailem var ama farklı şehirdeyiz hanımefendi hiç kimseyi tanımıyorum burdaki insanlara neden yalan söyleyeyim kv kardeşinin kızı oldugu icin bana sürekli onu övüyor ve onun eşi onu seviyor senin esin ise beni seviyor kizimida kendime alicam esinle neden beraber uyuyorsun sen kızınla uyu oğlum gelsin benim odamda uyusun bu saydiklarim lohusayken oldu evine gitti eltime demiski güya ben arayip demişim ki eltime bişey almayacaksiniz ben aramadim o günde hafta sonuydu eşim hep evdeydi eltimde aradı beni neden kıskaniyorsun dedi Hayır dedim ama halam az önce aradı böyle dedi falan dedi kv eltimde hiç problemim yoktu tam aksine benim yani eşimin maddi durumum çok iyi olduğu için o beni kıskaniyor du ki eşimde diyor haklı sensin diye ama annesi arayip örgütlemis eşimde inanmış ya kadin odaya girip bana laf sayip cikiyordu neden boyle yaoiyorsun diyince esimin yaninda ayy kizm ben sana ne dedim canim falan diyordu oğlu beni öptü kadın kriz geçirdi benide öp bana diyor sen bırakmıyor sun dimi falan oğlu dedi anne o bana hiç bişey demedi

Eşimin facesinde ekliydi ordan bana bbi duru laf saymış duvarına yazmış o zaman baktım sonra sildim faceden

Back