- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi lolisimbenim
Sakın yapma. Disli ol. Ailene anlat durumu. Sitirme gücün varsa... çemilmio seni anlyorm bende ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He iyi olur her derde deva zaten cocuk kocan mi ilgisiz cocuk yap gecer depresyonda misin cocuk yap gecer esin eve mi gelmiyor cocuk yap duzelir esin calismiyor mu cocuk yap... bu mantik nerden geliyor acaba yapabildigi tek sey cocuk yapmak oldugundan olabilir mi ? Yazdiklariniz beni uzdu ama son soyledikleriniz pes
ALLAHIM YİNE BİR KAYINVALİDE PROBLEMİ giden ömür bi daha gelmiyor.aşağı dükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.kader diyorum artık çogu şeye.
2.bebek mi?Öfkeni sinirini bşr bebekten daha çıkarmak için mi?Merhabalar Bayanlar,
9 yıllık evliyim küçük yaşta küçük evledim küçük bir yerde yaşıyorum.
dünyalar güzeli kızım var 7 yaşında.iyi var
kayınvalidemle oturuyorum ilk evlendiğim senelerde (2 yıl) bekar görümcem vardı 31 yaşında. ilk yıllar özellikle ilk aylar çok zordu. bir kere terk ettim evi sonra geri geldim. kocamla iletişim güçlü değil
uyuşmuyor fikirlerimiz pek. konuya geçersem
9 yıl boyunca kayınvalidemle oturdum yatmadan yatmaya evime gittim bu arada çalışıyorum kızıma kayınvalidem baktı.ilk yıllarda yaşadığım sorun hep devam etti bir neyi aşağı yukarı gelen giden annem gelecek olurdu içim bir sıkılırdı anlatamam ben şimdi nasıl diyecem annem gelecek diye. annem gelecek ama yukarda bende oturmak isteyecek kaynanam da tam tersi önce benim evime girecek sonra senin evine çıkarsa çıkarsınız diyordu hep ben anneme nasıl diyecem ki önce o sonra benim ev benimle alay mı ediyorsun derdi kadın ama yaptık hep o sonra benim ev çoğu zamanda kaynanamda oturduk.
neyse kızı evlendi felan bende çıkattığı sorunların hiç birini çıkarmadı (ev mobilya) bana bir hediye bile almadı sonra akrabaları kızmışda 70 tl vermişti. benim anneme gitmeme sorun yaptı(bu yüzden bir neyi ter ettim kocamı) ama kendi kızı hep bizdeydi evli olduğu halde (haftanın 5 günü rahat bizdelerdi). bunun gibi bir çok şey.
ben hep sustum demedim ama öfkeliyim mutlu olamıyorum afedersiniz eşimle ilişkiye bile girince hep aklım dalar hiç çıkmıyor her gece onlarla kavga ede ede uyuyordum. mutlu değildim aslında eşim ilgisiz sevgisiz düşünün tv karşısında beni gördüğünde koşarak inerdi aşağıya.benimle oturmazdı rahatı için ama sakindir bağırmaz küfür etmez.
ben çok sinirli biri oldum çıktım bağırmalar bende aldı başını gidiyor. tabi kuzum da nasibini alıyor bu deli anneden. sesimi duymuyor ki eşim ilgilenmiyor. ama çok iyi de bir babadır.
böyle böyle geçti yıllar benden kişilikte gitti geldi yerine suratsız sinirli asabi bağırıp çağıran biri geldi.içim acıyor. beni tanıyanlar neden böyle oldun diyor.
eşimin ilgisizliği,sahipsizliği, kaynanamın dominatlığı ( aslında bana hiç kaynanalık da yapmamıştır. hep öyle der) benim hatalarım oldu olmadı değil kin nefret öfte beni benden aldı.
en sonunda bir tartışmada kocam tamam dedi artık herkes kendi yesin içsin.
ayırdık evleri diye ben sevinirken meğer ben eskisi gibi anne ben işe gidiyorum anne ben geldim. anne ben arkadaşa gidiyorum anne ben kardeşime gidiyorum diye haber vermem gerekirmiş.
babası 2 günlük şehir dışına gitti güle güle hoşgeldin demedim diye burnumdan getirdi. ama bende artık yavaş yavaş çekilelim istiyorum olmuyor böyle.daha neler neler.
kocamın bana dediği ben yemeği ayırdım diğer her şey bir demesi.
böyle hayat geçer mi? bir on yıl daha gider mi?
dün akşam annem babam geldi (kavgalıyız kayınvalideyle bu arada ) ömrümden 10 yıl gitti. çıkıp kavga çıkartacak diye. bir evlat anne ve babası gelecek diye korkar mı ben hep korktum.
eşim diyor ki sn annemle böyle olunca benim bir tarafın eksik mutlu değilim diyor.
ben yıllardır değilim ki umrum da değildi. seni mutluluğun annen deyince sen anlıya anlıya bunu anladın diyor bana.
ben bu mutsuzlukla kendimi yedim bitrdim ne hale geldim umrum da değil.
ben ne yapıcam bilmiyorum. ikinci bebek olsamı bilmiyorum yapıyı kendimi toplayım sinirlerim iyi gelir kuzularımla ilgilenirim diyorum. ne yapacağım ben akıl verin lütfen arkadaşlar.
2.bebek mi?Öfkeni sinirini bşr bebekten daha çıkarmak için mi?
Bu tür konularda suçun çoğunu kadının kendisinde görürüm ben.EZ-DİR-ME-YE-CEK-SİN
Evlendin mi? Evini barkını bilecek bildireceksin.Hadi küçğk evlendin cahildin.9 yıl geçmiş.Tavrını koymasdını bileceksin.Kocanla iletişim kuracaksın.Bağırmayla çağırmayla olmaz.
Ne 2 . bebekmi?
sen o ilk kızının nasıl bir psikolojide olduğuna dönüp baktın mı hiç
ama siz durun o 15 yaşına geline bakalım sizin ona yaşattığınız bu öfke patlamalarına nasıl tepkiler verecek..
Neden böyle bir adamla hayatınızı zindana çeviriyorsunuz ki? Ya taşınacağız yada bitti benim için diyip restinizi çekin..
okurken sadece o çocuğa ve senin gereksiz sabrına üzüldüm..
çek karşına kocanı konuş...ben ister miyim kuzuma kıymayı
Yazdiklarini yabaci gozle oku ve oyle karar ver ikinci cocuga ..
Ve eminim hemen vezgecersin , zaten sorunlu bir evliligin var ne ikinci cocugu yahu?
Kendin bile diyosun yavrum nasibini aliyor ?
Sen bile boyle bir ortamda saglikli dusunemezken , o cocuk ne yapiyor farkindamisin..
Kaynanaya gelince , cok yuz verilmis cok ..
9 yil sonra ne yapsan da degismez degistiremezsin..
Neden bukadar yuz veriliyor bizjm turk toplumumuz kaynanaya anlamiyorum..
Annen ve Baban bir iki geldiginde tavir yaptiklarinda , haddlerini bildirmis olsaydin .
Suan cesaret edemezlerdi ..
Sanki gelinleri sokaktan topluyor bu erkek tarafi sanki bitek onlarin cocuklari var yer yuzunde .lanet olsun böyle dusunceye!!
Arkanda sirtini yere getirmeyecek bir esin olssydi bunlarida yasamazdin ya , malesef oda yok!!