-
- Konu Sahibi MadamChocolate
belki avans filan verirler
bence 5 numero. saçlarım öyle olsun istiom bende :çok üzgünüm:
nihan 86 cim sac dökülmesi icin birebir zeytin yagi banyo yapmadan yarim saat önce sacina uygula sonra banyonu yap(etrafida temizle o yaglardan)bir sonraki banyo yapincaya kadar yada saclarin kirleninceye kadar 1 tel bile gelmiyor ben denedim benimde gurbete gelince avucavuc döküldü zeytinyagi iyi geldi tabi etrafi dusakabini o yaglardan temizlemek zor geldigi icin suan yapmiyorum ama..
kaydirigubbakcemile3 patron aynı zamanda ev sahibimiz. çıkarmasın sonra bizieveet. bayram avansı verilsin.
yoksa o işyerini kk ca boykot edrizalsanaalsanasmile
allah bağışlasın...
bebeişin kaç aylık
kız mı erekek mi?? :ecrin_bebek:
sağol canım denerim ya bende kel kalcam diye korkuyorum:gitme:
bence sarı sende zaten çok abartı durmaz. ben yakışacağına inanıyom. yap bencede içinde kalmasın :1hug:
bende yarın alcam maaşı, çok güsel bi duygu Allah herkese nasip etsin :)
darkseaa senin bebeğin ne kaç aylık? cinsiyeti nedir, ismi nedir . ne çok soru sordum ya :)
10.5 aylık bir oğlum var. adı denizzzz gamyoncuiremsu
konu sahibesi kayıpohaoldumsmile
en çok ben konuşuyorum ya, demek ki en boşu benimlaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3 patron aynı zamanda ev sahibimiz. çıkarmasın sonra bizi
saol canım,bebeğim kız.ismi gazel
1 yaşına girdi geçen ay.
canım benim ya özledim sıpamıŞeniz
seni çok iyi anlıyorum. stres yapma, üzülme saçların için. sabahları yastğa baktıkça ağlıyodum hep. o kadar çok dökülürdü ki. eşimin benden gizli dökülen saçlarımı topladığını bilirim. sen üzüldükçe daha çok dökülüyo.
kuru mayayı öneririm. iğrenç kokuyo ama ben bi nebze de olsa faydasını gördüm
.
oyy allah bağışlasın. adıyla yaşasın
bende bi oğlan istiyorum ya.. rabbim onu da nasip eder inşallah:Saruboceq:
Sana mutlu bi haber verim sevgilim iş basvurusu yapmıştı haber bekliyordu geldi çok mutluyum seneye düğün kısmetse :dance:
inşallah canım herzaman hayırlısını iste:1rolleyes:oyy allah bağışlasın. adıyla yaşasın
bende bi oğlan istiyorum ya.. rabbim onu da nasip eder inşallah:Saruboceq:
Sana mutlu bi haber verim sevgilim iş basvurusu yapmıştı haber bekliyordu geldi çok mutluyum seneye düğün kısmetse :dance:
amin tatlım, hepimizinkini inşallah.. seni nerden hatırladığıma baktım. sezeryan olmuşsun konuna cevap yazmışım kanamanla ilgili:ecrin_bebek:Allah bağışlasın canım
kuru mayayı nasıl sürücem ki? senin saçlarının geçmesine sevindim canım
amin tatlım, hepimizinkini inşallah.. seni nerden hatırladığıma baktım. sezeryan olmuşsun konuna cevap yazmışım kanamanla ilgili:ecrin_bebek:
1 bardak cıcak suya 4 tatlı kaşığı kuru mayayı koy karıştır. biraz ılıyınca saçlarına yedir. özellikle diplerine masaj yap. 15-20 dk öyle bekle. sonra durula. haftada 2 kere yap bunu. saçları parlatıp yumuşatıyo. dökülmeyi de durdurmuştu benim.
inşallah sende de aynı etkiyi bırakırkaydirigubbakcemile5
bende 2. çok istiyom am gözüm hiç yemiyo ya.
oğlun olursa ne demek istediğimi analrsın -tatlicadiarzu-
tebrik ederim. herşey gönlünüzce olsun inş
inşallah canım herzaman hayırlısını iste:1rolleyes:
:teytey: ne güzel mutluluklar dilerim şimdiden inş hayırlısı ile zaman çabuk geçer
why_be yok kız çok konuşmuyonşakkıdı
saol nihancım moral oldu budelikafadulden çok geveze hissettim kendimi. değilmişimnaniknanik