- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
-
- Konu Sahibi MadamChocolate
bendee 22 yaşıma giricem..ya da 21.. 89un son günü birazcık..hihoyyyt
Özel bir şirkette yönetici asistanıyım..Planlamayada giriyorum...İşimi çok seviyorum.Kariyer hedeflerim yüksek.Açıköğretim maliye 4 yıllğa başlıcam bu yıl inşallah 4 yıl sonra maliyeci ünvannı alıcammm :):sm_cool:
İşim bittiğinde ve öğle araları laklaktayım :)olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bende araba alıcaaam şimdiki hedefim :)
Fransa da mı yaşıyorsun..3 bölüm ve mastır TR için çok zor çünkü.yaşının biraz fazla olması gerekiyor :) Ne güzel yaa erkenden istediğğin yere gelebilmek.Tebriklerrr
valla şöyle anlatayım. ilköğretim ve ortaokulu istanbulda okudum. ortaokulda yarı zamanlı konsevatuar okudum. ilk diploma öyle geldi. sonra lisede akademiye başladım moda tasarıma. liseyle birlikte akademiyi de fransada okudum. 19 yaşında bitti. sonrada halkla ilişkiler okumaya karar verdim ve başladım bi taraftanda moda tasarım da yüksek lisansı yaptım. 22 yaşını dolduduğumda hepsini bitirmiş oldum. erken başlamak avantaj yani epey uğraştım
bene varım
22 yaşındayım. yönetici asistanıyım. ön muhasebeye de ben bakıyorum.
1 yaşında kızım var. iş yerinde fazla iş yoksempatiksalakcinni
bol bol çene yapıyorum kk dakaydirigubbakcemile2
bene varım
22 yaşındayım. yönetici asistanıyım. ön muhasebeye de ben bakıyorum.
1 yaşında kızım var. iş yerinde fazla iş yoksempatiksalakcinni
bol bol çene yapıyorum kk dakaydirigubbakcemile2
Bende geldim 22 yaşımdayım :1shok:
Hem laklak yaparım hem işlerimi yaparım hem çeyizlerimi hazırlarım hemde evlenirim :roflol:
bunu yazarken aklıma benim annem hem dişçi-hem doktr-hem ayakkabı bağlayıcı reklamı geldi delikafadulden
Al benim işi vur senin işe hihoyyyt
boş vaktim çok
ama aylavyu işim :)
kaydirigubbakcemile3
Sadece teftiş olacağı zaman yoğun oluyorum. onun dışında oturuyorum boş boş..
kilo almaktan korkuyorumbilmiyorumkismile