-
- Konu Sahibi MadamChocolate
why_be nikini beğendim a.s
utandım bak şimdi:kedi:
ben 2 yıldır röfle yapıyorum ilki 2.ye göre birazdaha koyuudu şimdiki daha açık bide benim kaşlarım senin kaşlarına göre daha siyah ve herkez yakıştığını söylüyor bende beğendim sanada yakışır. ama artık ben sıkıldım değiştircem karamel gibi bişey yaptırmayı düşünüyorum
böyle yazılanlara gülüyorum bazen burdakilerde bana bakıyor manyakmı ne diyorlardır içlerinden
bende gülüyorum hep ama yanımda kimse yok çok şükürkaydirigubbakcemile2
nihan seni bi yerden hatırlıyorum ya, hamile misin yada bebeğin var mı? anne-bebek sağlığı topiğinde konun var mı yada daha önce görüştük müCADIARZU
belli gittiğin kuaför varsa işin dahada kolay ben güvenirim kuaförüme gidince kendimi senin ellerine bırakıyorum derim ne istediğimi sölerim fikrini söyler öyle anlaşırız hepte beğenmişimdir.
doğum hikayeleri bölümündendir. bebeğimin doğum hikayesini yazmıştım
why_be link verebilir misin saçlarının olduğu yeri bende merak ettim şimdi.
heheyyt maş alcam şimdi :) çalışmanın en güzel yanı :)
Eki Görüntüle 53280 herkese benden şakkıdı
heheyyt maş alcam şimdi :) çalışmanın en güzel yanı :)
Eki Görüntüle 53280 herkese benden şakkıdı
öyle bi kuaförüm var, işini çok iyi yapıyo ama fiyatlar da bi o kadar dolgun tabi.. ama saç bu..en iyisine layık. bi dönem aşırı döküldü kaç tane doktora göründüm. çok korktum saçlarımın hepsi dökülecek diye. neyse allahtan geçti ..o zaman daha iyi anladım saçlarımın kıymetinibayanssulusmile
olabiliryerimseniben
ne güzel ya güle güle harca. bayrama cebin dolu girceksin kaydirigubbakcemile5
ben başlayalı 1 ay oldu daha. maaş almadım henüz. bayramda züğürtüm yani:1ninca:
yaa benim saçlarımda 2 aydır çok dökülüyor ellemeye korkuyorum artık saçlarıma doktor ne dedi sana
belki avans filan verirler
hiçbiri hiç bir şey söylemedi. vitamin eksikliği filan mı dedim. yok dediler , doğum yapmış bi kadına göre değerlerim çok iyiymiş.
strestendir dediler hep de kayınvalidem şey dedi..bebek anneyi tanımaya başladığı zaman çok dökülürmüş. saç,kirpik,kaş. batıl inanç gibi ama ben inandım :1ninca: