Çenede yaparım Kariyer de :)

evet canım sezeryandan az çekmedim hala ağrırı dikişleri üşütünce sen normal doğummu yaptın

çok sağol tarif için deneyeceğim inş yarar banada

rica ederim . ben çok çektiğim için saçımdan seni de aydınlatmak istedim. sonucu bildirirsen sevinirimyerimseniben
benimde sezeryan oldu. ama çok rahattım ben.ağrı sızı hissetmedim hiç.dikillerimde de sorun yaşamamıştım. ama bazen sızlıyo dikiş yerleri. üşütmemen lazım

tebrik ederim. herşey gönlünüzce olsun inş

inşallah ya çok seviyorum onu :))))))[/QUOTE]

ah ahh gençlikkşakkıdı

rica ederim . ben çok çektiğim için saçımdan seni de aydınlatmak istedim. sonucu bildirirsen sevinirimyerimseniben
benimde sezeryan oldu. ama çok rahattım ben.ağrı sızı hissetmedim hiç.dikillerimde de sorun yaşamamıştım. ama bazen sızlıyo dikiş yerleri. üşütmemen lazım

inşallah ya çok seviyorum onu :))))))

ah ahh gençlikkşakkıdı[/QUOTE]
tamam canım sonuçtan haberdar ederim

why_be Allah seni sen çok mu yaşlısın alt tarafı 22 yaşındaymışın öyle yazıyordu başlarda

ayy işyerindekiler deli ediyo ya beniii

ne oldu bacım

:roflol::roflol:

başlağın hakkını verelim dimi ama:KK1:

ayy işyerindekiler deli ediyo ya beniii

noldu bacımbilmiyorumkismile

ah ahh gençlikkşakkıdı

why_be Allah seni sen çok mu yaşlısın alt tarafı 22 yaşındaymışın öyle yazıyordu başlarda

ne oldu bacım[/QUOTE]

22 ama sanki 52:nazar: ruhum yaşlandı benim..
eskiden bende böyle heyecanlıydım seviyorum diye bas bas bağırırdım. evlenince heyecan meyecan kalmadıkaydirigubbakcemile3

noldu bacımbilmiyorumkismile

ne oldu bacım

22 ama sanki 52:nazar: ruhum yaşlandı benim..
eskiden bende böyle heyecanlıydım seviyorum diye bas bas bağırırdım. evlenince heyecan meyecan kalmadıkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ay ben 24ümdeyim kendimi 18 gibi hissediyorum çocuktanmı kız heyecan kalmadı iyice bezmiş gibi duruyon olmaz öyle tatlım
26 yaşındayım turızm firmasında ön muhasebe yapıyorum ve şuan çok uykum varr

ay bende çok acıktım uyku filan kalmadı yasla kafanı koltuğa biraz kestir kimse yoksa tabikaydirigubbakcemile3

ay ben 24ümdeyim kendimi 18 gibi hissediyorum çocuktanmı kız heyecan kalmadı iyice bezmiş gibi duruyon olmaz öyle tatlım

ay bende çok acıktım uyku filan kalmadı yasla kafanı koltuğa biraz kestir kimse yoksa tabikaydirigubbakcemile3

yok kız, burda boş boş oturuyorum ya ondan bu miskiliğim sempatiksalakcinni

X