Çenede yaparım Kariyer de :)

bende 45 kg girdim 48.90 oldum.senelerdir kilom şaşmazdı..çekmece dolu..oturup kalkıp yioruz :9 ağzım boş durmuyor ki ehehehe yayılcaz şööööyle bi ayyyyyyy !!!! hakket hep diyorlar bizde senin gibiydikte şimdi böyle olduk bakma diye..hep masabası çalısanlar aynı seyi söylüyor..ayyyy kızlar hadi hop 1 2 3 gezinelim :))) ben müdürlerimin kargolarını wermeye gidiorum :)

kaydirigubbakcemile3

Sadece teftiş olacağı zaman yoğun oluyorum. onun dışında oturuyorum boş boş..

kilo almaktan korkuyorumbilmiyorumkismile

Bende bu nick tanıdık diyorum,sabah saç boyama topiğinde konunu okumuştum :dance:

eve gidince ip atla ben öyle yapıyorum ramazanda ara verdim ama bayramdan sonra başlıcam kaydirigubbakcemile2

benim var, emme virmem.çok acı çünkü. hani şu ağıza atılp eriyen ince şeritler var ya ondan var çantamda. ağzıma atınca biber yemiş gibi oluyorum

aynı dert bende burda otura otura göbek yaptım napçam bilmiyorum

benim derdim göbek de değil de bacım, kase büyüyecek delikafadulden

Benim patron artık hangi abur cuburları bile sevdiğimi biliyo hem kendine hem bana alıyo gofret,etihoşbeşleri götürüyorum,tabi şimdi oruç var akannehir

kargo dedin de, bugünkü kargo maceram geldi aklıma. şirketin adına gönderdiğim kargo kayıp. çek göndermiştik bide. ben gönderdiğime dair makbuzu gösterdim müdüre. karşı tarafa da faxladım.sorumluluk benden gitti

Bende bu nick tanıdık diyorum,sabah saç boyama topiğinde konunu okumuştum :dance:

eve gidince ip atla ben öyle yapıyorum ramazanda ara verdim ama bayramdan sonra başlıcam kaydirigubbakcemile2

atlayamam ki canım benim, evim 4. kat. pat pat zıplarsam alttakiler kulağımı çınlatırkaydirigubbakcemile3
evet gördüm konuma yorum da yapmışsın. sence hangisine boyatayımkaydirigubbakcemile3

benim göbek valla çok büyüdü kasede yavaş yavaş ona yetişçek bu gidişlelmaz:

Benim patron artık hangi abur cuburları bile sevdiğimi biliyo hem kendine hem bana alıyo gofret,etihoşbeşleri götürüyorum,tabi şimdi oruç var akannehir

oh valla ne güzel ya nerde öyle patronşakkıdı

atlayamam ki canım benim, evim 4. kat. pat pat zıplarsam alttakiler kulağımı çınlatırkaydirigubbakcemile3
evet gördüm konuma yorum da yapmışsın. sence hangisine boyatayımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Bizim ev müstakil :)

bende 1 ile 5 i beğendim hihoyyyt

ben hiç boyatmadım bugüne kadar artık değişiklik istiyorum ama sengözlerimebaksanab

vay be patrona bakkaydirigubbakcemile3 gofret alıyo hakaydirigubbakcemile3
benimki de gofret alsa keşkem. nar suyu alıyo şu naratanın var ya:bbo:
tadı da iğrenç ama adam bayıla bayıla içiyokafamçokkarıştı

oh valla ne güzel ya nerde öyle patronşakkıdı[/QUOTE]

iyidir patronum (bayram ikramiyesinin etkisi çok tabi ) bazen severim bazende duvara patlatmak gelir içimden :roflol:

benim göbek valla çok büyüdü kasede yavaş yavaş ona yetişçek bu gidişlelmaz:
allah korusunkaydirigubbakcemile3

evet gördüm konuma yorum da yapmışsın. sence hangisine boyatayımkaydirigubbakcemile3

Bizim ev müstakil :)

bende 1 ile 5 i beğendim hihoyyyt

ben hiç boyatmadım bugüne kadar artık değişiklik istiyorum ama sengözlerimebaksanab
[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 yaşasın sarışınlıkkksempatiksalakcinni

Benimki nar suyu üzüm suyu limonata beyaz gazoz siyah kola madensuyu hepsi mevcut yerimseniben

gel gelelim bende sadece çay ve meyva suyu severim,meyve suyuda yok :dilcikar:

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

fikirleriniz benim için önemli

cesaret edemiyorum açık renklere. ten rengim açık olmasına rağmen..

bi gün deli cesaretiyle oturcam kuaför koltuğuna

ben 2 yıldır röfle yapıyorum ilki 2.ye göre birazdaha koyuudu şimdiki daha açık bide benim kaşlarım senin kaşlarına göre daha siyah ve herkez yakıştığını söylüyor bende beğendim sanada yakışır. ama artık ben sıkıldım değiştircem karamel gibi bişey yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…