- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
-
- Konu Sahibi MadamChocolate
kaydirigubbakcemile3
Sadece teftiş olacağı zaman yoğun oluyorum. onun dışında oturuyorum boş boş..
kilo almaktan korkuyorumbilmiyorumkismile
ehehe öğlden sonra takılıorum işim olmazsa..sabah acaip yoğunum ama..artık net bile sıkıo öğle sonu :)) duyulmasın :)
22 likler topiği olmuş burası yaa.
.eee kızlar napıosunuz..off sırtım ağrıdı pc basında otur otur...çay da gelene kadar soğuyor zaten.amaan ağzımın tadı değişti..sakızı olan :)
aynı dert bende burda otura otura göbek yaptım napçam bilmiyorum
bende 45 kg girdim 48.90 oldum.senelerdir kilom şaşmazdı..çekmece dolu..oturup kalkıp yioruz :9 ağzım boş durmuyor ki ehehehe yayılcaz şööööyle bi ayyyyyyy !!!! hakket hep diyorlar bizde senin gibiydikte şimdi böyle olduk bakma diye..hep masabası çalısanlar aynı seyi söylüyor..ayyyy kızlar hadi hop 1 2 3 gezinelim :))) ben müdürlerimin kargolarını wermeye gidiorum :)
bende 45 kg girdim 48.90 oldum.senelerdir kilom şaşmazdı..çekmece dolu..oturup kalkıp yioruz :9 ağzım boş durmuyor ki ehehehe yayılcaz şööööyle bi ayyyyyyy !!!! hakket hep diyorlar bizde senin gibiydikte şimdi böyle olduk bakma diye..hep masabası çalısanlar aynı seyi söylüyor..ayyyy kızlar hadi hop 1 2 3 gezinelim :))) ben müdürlerimin kargolarını wermeye gidiorum :)
Bende bu nick tanıdık diyorum,sabah saç boyama topiğinde konunu okumuştum :dance:
eve gidince ip atla ben öyle yapıyorum ramazanda ara verdim ama bayramdan sonra başlıcam kaydirigubbakcemile2
benim göbek valla çok büyüdü kasede yavaş yavaş ona yetişçek bu gidişlebenim var, emme virmem.çok acı çünkü. hani şu ağıza atılp eriyen ince şeritler var ya ondan var çantamda. ağzıma atınca biber yemiş gibi oluyorum
benim derdim göbek de değil de bacım, kase büyüyecek delikafadulden
Benim patron artık hangi abur cuburları bile sevdiğimi biliyo hem kendine hem bana alıyo gofret,etihoşbeşleri götürüyorum,tabi şimdi oruç var akannehir
Benim patron artık hangi abur cuburları bile sevdiğimi biliyo hem kendine hem bana alıyo gofret,etihoşbeşleri götürüyorum,tabi şimdi oruç var akannehir
allah korusunkaydirigubbakcemile3benim göbek valla çok büyüdü kasede yavaş yavaş ona yetişçek bu gidişlelmaz:
atlayamam ki canım benim, evim 4. kat. pat pat zıplarsam alttakiler kulağımı çınlatırkaydirigubbakcemile3
evet gördüm konuma yorum da yapmışsın. sence hangisine boyatayımkaydirigubbakcemile3
vay be patrona bakkaydirigubbakcemile3 gofret alıyo hakaydirigubbakcemile3
benimki de gofret alsa keşkem. nar suyu alıyo şu naratanın var ya:bbo:
tadı da iğrenç ama adam bayıla bayıla içiyokafamçokkarıştı
oh valla ne güzel ya nerde öyle patronşakkıdı
25 yaşında 1 çocuk annesi kamuda mühendisim
iyidir patronum (bayram ikramiyesinin etkisi çok tabi ) bazen severim bazende duvara patlatmak gelir içimden :roflol:
why_be 2 ile 4 soldaki de güzel yakışır
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
fikirleriniz benim için önemli
cesaret edemiyorum açık renklere. ten rengim açık olmasına rağmen..
bi gün deli cesaretiyle oturcam kuaför koltuğuna