Çenede yaparım Kariyer de :)

ben 2 yıldır röfle yapıyorum ilki 2.ye göre birazdaha koyuudu şimdiki daha açık bide benim kaşlarım senin kaşlarına göre daha siyah ve herkez yakıştığını söylüyor bende beğendim sanada yakışır. ama artık ben sıkıldım değiştircem karamel gibi bişey yaptırmayı düşünüyorum

denemekte fayda var en azından:hulya:
beğenmezsem eve giderken bi kutu voila şarap kızılı alırım artıksempatiksalakcinni
beni bi tek o paklarkaydirigubbakcemile3

:KK1:
böyle yazılanlara gülüyorum bazen burdakilerde bana bakıyor manyakmı ne diyorlardır içlerinden:eek:

bende gülüyorum hep ama yanımda kimse yok çok şükürkaydirigubbakcemile2

nihan seni bi yerden hatırlıyorum ya, hamile misin yada bebeğin var mı? anne-bebek sağlığı topiğinde konun var mı yada daha önce görüştük müCADIARZU

belli gittiğin kuaför varsa işin dahada kolay ben güvenirim kuaförüme gidince kendimi senin ellerine bırakıyorum derim ne istediğimi sölerim fikrini söyler öyle anlaşırız hepte beğenmişimdir.

bende gülüyorum hep ama yanımda kimse yok çok şükürkaydirigubbakcemile2

nihan seni bi yerden hatırlıyorum ya, hamile misin yada bebeğin var mı? anne-bebek sağlığı topiğinde konun var mı yada daha önce görüştük müCADIARZU

belli gittiğin kuaför varsa işin dahada kolay ben güvenirim kuaförüme gidince kendimi senin ellerine bırakıyorum derim ne istediğimi sölerim fikrini söyler öyle anlaşırız hepte beğenmişimdir.

öyle bi kuaförüm var, işini çok iyi yapıyo ama fiyatlar da bi o kadar dolgun tabi.. ama saç bu..en iyisine layık. bi dönem aşırı döküldü kaç tane doktora göründüm. çok korktum saçlarımın hepsi dökülecek diye. neyse allahtan geçti ..o zaman daha iyi anladım saçlarımın kıymetinibayanssulusmile

doğum hikayeleri bölümündendir. bebeğimin doğum hikayesini yazmıştım

olabiliryerimseniben

heheyyt maş alcam şimdi :) çalışmanın en güzel yanı :)

$images.jpg herkese benden şakkıdı

öyle bi kuaförüm var, işini çok iyi yapıyo ama fiyatlar da bi o kadar dolgun tabi.. ama saç bu..en iyisine layık. bi dönem aşırı döküldü kaç tane doktora göründüm. çok korktum saçlarımın hepsi dökülecek diye. neyse allahtan geçti ..o zaman daha iyi anladım saçlarımın kıymetinibayanssulusmile

olabiliryerimseniben

yaa benim saçlarımda 2 aydır çok dökülüyor ellemeye korkuyorum artık saçlarıma doktor ne dedi sana

nihan 86 cim sac dökülmesi icin birebir zeytin yagi banyo yapmadan yarim saat önce sacina uygula sonra banyonu yap(etrafida temizle o yaglardan)bir sonraki banyo yapincaya kadar yada saclarin kirleninceye kadar 1 tel bile gelmiyor ben denedim benimde gurbete gelince avucavuc döküldü zeytinyagi iyi geldi tabi etrafi dusakabini o yaglardan temizlemek zor geldigi icin suan yapmiyorum ama..

yaa benim saçlarımda 2 aydır çok dökülüyor ellemeye korkuyorum artık saçlarıma doktor ne dedi sana

hiçbiri hiç bir şey söylemedi. vitamin eksikliği filan mı dedim. yok dediler , doğum yapmış bi kadına göre değerlerim çok iyiymiş.
strestendir dediler hep de kayınvalidem şey dedi..bebek anneyi tanımaya başladığı zaman çok dökülürmüş. saç,kirpik,kaş. batıl inanç gibi ama ben inandım :1ninca:

hiçbiri hiç bir şey söylemedi. vitamin eksikliği filan mı dedim. yok dediler , doğum yapmış bi kadına göre değerlerim çok iyiymiş.
strestendir dediler hep de kayınvalidem şey dedi..bebek anneyi tanımaya başladığı zaman çok dökülürmüş. saç,kirpik,kaş. batıl inanç gibi ama ben inandım :1ninca:

allah bağışlasın...
bebeişin kaç aylık
kız mı erekek mi?? :ecrin_bebek:

X