Çekişmeli boşanma aşamasındaki biri

Adam yürütür ayol , hazır evlenmesine de engel varken , kız evlilik bile isteyemeyecek, yani adamın işine gelir hem boşanma aşamasını da boylece rahat geçirir egosu bi taraftan tatmin olacak
Ya iki gün yalnız kalamiyor bu adam(cık)lar,illa tutunacak bir dal istiyorlar,prim vermemek lazım böylelerine..

Ya zaten adamın davası 2-3 sene daha uzarsa, konu sahibi, siz ayrılmasanız da adam terkedecek. Ciddi ilişki istemediği sizinle ciddi görüşmediği belli. Kalp kırıklığıyla kalırsınız.

Kesin...
Konu sahibi şans vermek istiyorum demiş ama evli adama neyin şansını verilir?

Hep zaten kadın suçludur .Butun pıslıgı yapam kadındır .Davasında kadının yazdıklarına bak bence .Dosyayı bulmaya calıs.Onlar gercegı yansıtıyor.Soledıgı her seyı ıspatlamak zorunda .

Eğer bir evlilik bitiyorsa kuvvetle muhtemel er kişisi kadını canından bezdirmiştir. Annen yüzünden bu evlilik bitti cümlesi çok ağır bir cümle ki altında çok mana yatıyor. Ayrıca çekişmeli dava süreci kadın için de oldukça yıpratıcı. Neden uzatmak istesin? Bu kadar uzatıyorsa neden böylesine kinlendi? Bunları düşünmek lazım. Fazla cesur davranıyorsun yapma kendini yakarsın. Temkinli ol.

Hep zaten kadın suçludur .Butun pıslıgı yapam kadındır .Davasında kadının yazdıklarına bak bence .Dosyayı bulmaya calıs.Onlar gercegı yansıtıyor.Soledıgı her seyı ıspatlamak zorunda .
E başka türlü bir şeyi nasıl söyleyecek ki? Benim annem türlü manyaklıklar yaptı engel olmadım. Eski eş tazminat diyor beş kuruş da ödemem bana ne ondan sen bekleyeceksin kusura bakma diyemez mesela.
Aldatan adam yakalanırsa kuzeni arkadaşı telefonunu ödünç almıştır, evli erkek ilişkiye girerse evdekiyle yatakları ayırmıştır, çekişmeli boşanma davasında da hep zavallı adamın hakkı yenir

Bnce saçma. Bnm davam sürüyor. 4 yıl oldu boşanamadık. Ama eski kocanın sevgilisi var ki gayet normal. Bnm davada uzadı. pandemi, bnden veya ondan olan anlaşmazlıklar nedeniyle uzadı. Aslında Bn anlaşmalı istemiştim o boşanmak istemediği için çekişmeli uzun olsun brışırım sandı ama o da anladı gerçeği. Neyse bu süreçte dava düştü... 3 yıl dava açılamıyor. 4 yıl daha davam devam edebilir. Ama Bn bir dahaki ay boşuycm. Evimi satıp paylaşıp yoluma gidicem. Bnm davayı uzatmsmdaki sebep 2 çocuğum var. Evimizden çıkmamak için. Oysa o satıp hakkını alıp sevgilisiyle yemenin derdinde. Oysa ki bnm sadece derdim çocuklarım.

Mesela adamın hayatındaki kadına ahınız var mı onu suçluyor musunuz ben bunu merek ediyorum

Senin once bu bagimliliktan kurtulman lazim cunku karsina kim cikarsa ciksin bagimli oluyormussun. Bundan kurtulmadigin surece hep bu boyle devam eder. Sevgi ile bagimliligi karistiriyorsun.

Mesela adamın hayatındaki kadına ahınız var mı onu suçluyor musunuz ben bunu merek ediyorum
Şöy
Bn aldatıldığım için ayrıldım. Bni aldattığı kişiye değil eşime ah edyrm. Bnm yuvamı o kadın değil eşim yıktı.eşim karekter siz olduğu için o kadın olmazsa başkası olurdu, o olmazsa başkası... Ve şu anda beraber olduğu kişi aldattığı kişi değil... O nedenle bni ilgilendirmez.
Bni aldattığı kadın bnm evli olduğumu biliyordu boşanacsğız demiş kadına. Kadına sahte boşanma dilekçeleri bile hzrlamıştı. Gördüm. Hep bni kötülüyor eve geldiğindede vicdanından bna aşk meşk neler nrler... Ve Bn öğrenmeden kadın 2 yıldan sonra neden boşanmyrsun diyor. O da eşimi bırakamam diyor. Ve kadın bundan ayrılıyor ve 15 gün sonra Bn öğrenyrm. Bnmki Bn öğrenince in intihara kdr gitti. Çünkü bnm afetmycğimi biliyordu. Ve kadın bununla bşr daha hiç grşmedi. Şimdi kadının gerçekten inandığında inandım. Gerçekten kandırılmış. Bn eşimden ayrıldıktan sonra yine ona yalvarmış, beraber olalım diye... Ama kadın hiç görüşmedi. Sildi bir kalemde.

Neden boşanıyorlar ? Kadın neden bırakıp hayatını kurmuyor ? Hasta ruhlu mu , yoksa gerçekten hasta mı ettiler ?
Keşke tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar çabuk yargıda bulunmasanız. Siz bütün kayınvalideler, görümceler, kocalar kadınları delirtmeye çalışıyor sanıyorsunuz herhalde. Burada okuduğunuz her şeye inanmayın derim. Dünyada milyarca insan bir o kadar da farklı ilişki dinamikleri var.
Kadın zaten İstanbul’da yalnız yaşıyor gününü gün ediyor. 7 yıldır dava bitmiş bitmemiş umurunda değil. Neden boşanamıyorlar çünkü istinaf mahkemelerinde aşırı yoğunluk var. 3,5 yıldır dosyaya hakim atanmasını bekliyorlar. Anlaşmalı boşanmaya da yanaşmıyor çünkü tükürdüğünü yalamak istemiyor ve Türk kadınlarının aşırı sevdiği “nikahı bende elimle vermem” düşüncesinde yeniden evlensin istemiyor. Sırf bu yüzden davaları uzatan insanlar var.

Yargılamamis ki soru sormuş. Fazla sinirlisiniz. Türk kadını gibi genelleme yapmazsanız da iyi olur. bir birakin su gömme işlerinde Türk kelimesini. Dünyadaki tüm milletler harika bir Türk insanı problemli.

Ben de çok yakınımda böyle bir olaya şahit oldum. Komşumuz çift sürekli kavga ederdi taşındıkları günden beri. Kadın adamı eve almıyordu kavga ettikleri zamanlarda. Sonra herkesi araya sokup tekrar barışıyorlardı. İnanın sesleri gelirdi kadın sürekli eften püften şeylerle bağırırdı. Bir gün adam mutfağı fazla dağıtmış diye eşyaları fırlatmıştı hepimiz şahit olmak zorunda kalmıştık bu kötü olaya.Kısacası oğlanın annesi yapma etme çocuk olmadan kurtar kendini demiş tabi bu da kadının kulağına gidince hain kaynana. Şimdi çocukları oldu adam tamamen ortadan kayboldu nerde bilmiyorum kadında boşanmaya yanaşmıyor nikahı bende kalsında dönüp dolaşır gelir çocuk benim hayat garantim diyor. Yani aman erkek milleti püü demeyin araştırın dilekçesini görün zaten evlenme ihtimaliniz de yok uzun uzun tanıyın birbirinizi olmayacak bitiyse zaten kendiniz soğuyarak gidersiniz

Davanın sürdüğünü gösteren belgeyi gördüysen sıkıntı yok bence
Niye metres olasın adam ayrı eşinden
Ya bu davalarda yıllarca sürüyor yani şuna bir çözüm getiremiyorlar
3 sene süren boşanma davasu
3 sene insan hayatında uzun bir zaman
Neden başka insanlarla tanışmasın insanlar ya
Böyle pranga takıyorlae ayaklarına
Kadınlarda bir alem
Boşanmak istiyorsa adam sal artık kendi hayatına bak hırstan gözü dönüyor kadınların
Kendilerine yapıyorlar haberleri yok

Mesajımda hüküm yok ki, soru var . Her iki taraftan bakarak iki ayrı soru sordum.

Umarım kurtulur kardeşiniz .

Eveeett bugun açık açık konuşup kafamda soru işaretleri olduğunu her şeyi açıkça anlatmasını istediğimi devam etmek istiyorsada dilekçeleri görmek istediğimi söyledim. Özetle anlatacağım olayları: Biraz işin özel kısmı olacak ama eşi vajinismus imiş evlendiklerinde . Birlikte zar zor ikna olup tedaviye gitmişler ama cinsel hayatları devamındada hiç bir zaman iyi olmamış. Kadın ev hanımı sevgilimse işkolik ve çevresi geniş bir adam. Çevresindeki kadınları hep sorun etmiş cinsel sorunların varlığıyla beraber kıskançlık krizleri çok fazla artmış süreki arayıp sıkboğaz etmiş. gerçekten aldatmıştır diyeceksiniz ama aldatılsa davayı kendi açması gerekirdi diye düşünüyorum. Diğer okuduğum şeyler ufak tefek meseleler yaşam tarzı, ev hanımıyım diye beni beğenmiyosun tripleri vs. Anne meselesine gelince anne baştan beri eğitim yaşam farkı meslelerinden dolayı kızı istememiş. Madem ısrarcısınız kendiniz evlenin demiş düğün olaylarını bunlara bırakmış. Kızda yıllar geçsede sürekli ailen düğün yapmadı diye ghiçbir zman susmamış. Ailesiyle telefonda bile görüşse kıyamet kopartmış. Anneside kavgalarında barıştırmak yerine bırak gel oğlum modundaymış. Tüm bunlar birleşince kızda beni erken yaşımda dul bıraktın sende yuva kurmayacaksın direnebildiğim kadar direncm annen sevinmeyecek yeni gelin alamayacak toruna hasret kalacak diye diretiyormuş

Annesi kavgaları neden duymuş?
Bizim ne kavgalarımız oldu birini bile duymadılar. Annesine arayıp anlatsa annesi tabi gel der. Adam da iş yok kusura bakmayın. Evlilik iki kişinin özelidir. Ne olursa olsun ana babaya açılmaz.

Dilekçeleri gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…