- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
- 73
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Ya iki gün yalnız kalamiyor bu adam(cık)lar,illa tutunacak bir dal istiyorlar,prim vermemek lazım böylelerine..Adam yürütür ayol , hazır evlenmesine de engel varken , kız evlilik bile isteyemeyecek, yani adamın işine gelir hem boşanma aşamasını da boylece rahat geçirir egosu bi taraftan tatmin olacak
Ya zaten adamın davası 2-3 sene daha uzarsa, konu sahibi, siz ayrılmasanız da adam terkedecek. Ciddi ilişki istemediği sizinle ciddi görüşmediği belli. Kalp kırıklığıyla kalırsınız.
Daha adama acıyor....Kesin...
Konu sahibi şans vermek istiyorum demiş ama evli adama neyin şansını verilir?
Hep zaten kadın suçludur .Butun pıslıgı yapam kadındır .Davasında kadının yazdıklarına bak bence .Dosyayı bulmaya calıs.Onlar gercegı yansıtıyor.Soledıgı her seyı ıspatlamak zorunda .Merhabalar öncelikle bu derdimi kimseyle paylaşamayacağım için buraya yazıyorum. Linçlemeden önce nolur empati yapın
4 ay önce biri girdi hayatıma. Gerçekten görünüşü, mesleği, konuşmalarıyla tam aradığım insandı. Üç yıllık bir yanlızlıktan sonra turnayı gözünden vurdum diyordumki "sana bir şey söylemem lazım ama seni tanımak,doğru zamanı beklemek istiyordum konuşmak için"dedi (tabi ben bağlamak duyduğunda kaçamayacağın zamanı yakalamk olarak buluyorum bunu) " bir evlilik yaptım ve ayrıldık. Çekişmeli boşanma olduğu için uzun sürüyor . Dava açılalı üç yıl bitti ama pandemiden dolayı ertelemele, hakim değişikliği derken daha birkaç dava anca görüldü. Ve uzayacaktırda sonuçlansa bile karşı taraf temyize götürecek. Evli görünsemde değilim aslında yenin ederim yeni bir yuva kuramayım diye intikam için karşı taraf sürekli davayı uzatacak şeyler yapıyor. Kendi başka şehirde annesinin yanında iki yıldır" tarzı bir konuşmaydı. E devletindende gösterdi tarihleriyle. Zaten söylediği doğru iş yerinden biriyle ev arkadaşı pnunla kalıyorlar. Nasıl ağladım nasıl kalktım gittim ordan anlatamam.ama aradan birkaç gün geçip sakin kafayla düşününce hak verdim. Sonra hak verdiğim için kendime kızdım sonuçta evli. O kadar arada kaldımki. Benim gönlüm onunla olmaktan yana gerçekten aşık oldum. vicdanen ben ayırmadım yuva yıkmadım ama bir yandan da toplumdaki algıya göre metreslik bunun adı (bu arada ikimizde 28 yaşındayız)
Eğer bir evlilik bitiyorsa kuvvetle muhtemel er kişisi kadını canından bezdirmiştir. Annen yüzünden bu evlilik bitti cümlesi çok ağır bir cümle ki altında çok mana yatıyor. Ayrıca çekişmeli dava süreci kadın için de oldukça yıpratıcı. Neden uzatmak istesin? Bu kadar uzatıyorsa neden böylesine kinlendi? Bunları düşünmek lazım. Fazla cesur davranıyorsun yapma kendini yakarsın. Temkinli ol.Merhabalar öncelikle bu derdimi kimseyle paylaşamayacağım için buraya yazıyorum. Linçlemeden önce nolur empati yapın
4 ay önce biri girdi hayatıma. Gerçekten görünüşü, mesleği, konuşmalarıyla tam aradığım insandı. Üç yıllık bir yanlızlıktan sonra turnayı gözünden vurdum diyordumki "sana bir şey söylemem lazım ama seni tanımak,doğru zamanı beklemek istiyordum konuşmak için"dedi (tabi ben bağlamak duyduğunda kaçamayacağın zamanı yakalamk olarak buluyorum bunu) " bir evlilik yaptım ve ayrıldık. Çekişmeli boşanma olduğu için uzun sürüyor . Dava açılalı üç yıl bitti ama pandemiden dolayı ertelemele, hakim değişikliği derken daha birkaç dava anca görüldü. Ve uzayacaktırda sonuçlansa bile karşı taraf temyize götürecek. Evli görünsemde değilim aslında yenin ederim yeni bir yuva kuramayım diye intikam için karşı taraf sürekli davayı uzatacak şeyler yapıyor. Kendi başka şehirde annesinin yanında iki yıldır" tarzı bir konuşmaydı. E devletindende gösterdi tarihleriyle. Zaten söylediği doğru iş yerinden biriyle ev arkadaşı pnunla kalıyorlar. Nasıl ağladım nasıl kalktım gittim ordan anlatamam.ama aradan birkaç gün geçip sakin kafayla düşününce hak verdim. Sonra hak verdiğim için kendime kızdım sonuçta evli. O kadar arada kaldımki. Benim gönlüm onunla olmaktan yana gerçekten aşık oldum. vicdanen ben ayırmadım yuva yıkmadım ama bir yandan da toplumdaki algıya göre metreslik bunun adı (bu arada ikimizde 28 yaşındayız)
E başka türlü bir şeyi nasıl söyleyecek ki? Benim annem türlü manyaklıklar yaptı engel olmadım. Eski eş tazminat diyor beş kuruş da ödemem bana ne ondan sen bekleyeceksin kusura bakma diyemez mesela.Hep zaten kadın suçludur .Butun pıslıgı yapam kadındır .Davasında kadının yazdıklarına bak bence .Dosyayı bulmaya calıs.Onlar gercegı yansıtıyor.Soledıgı her seyı ıspatlamak zorunda .
Bnce saçma. Bnm davam sürüyor. 4 yıl oldu boşanamadık. Ama eski kocanın sevgilisi var ki gayet normal. Bnm davada uzadı. pandemi, bnden veya ondan olan anlaşmazlıklar nedeniyle uzadı. Aslında Bn anlaşmalı istemiştim o boşanmak istemediği için çekişmeli uzun olsun brışırım sandı ama o da anladı gerçeği. Neyse bu süreçte dava düştü... 3 yıl dava açılamıyor. 4 yıl daha davam devam edebilir. Ama Bn bir dahaki ay boşuycm. Evimi satıp paylaşıp yoluma gidicem. Bnm davayı uzatmsmdaki sebep 2 çocuğum var. Evimizden çıkmamak için. Oysa o satıp hakkını alıp sevgilisiyle yemenin derdinde. Oysa ki bnm sadece derdim çocuklarım.Merhabalar öncelikle bu derdimi kimseyle paylaşamayacağım için buraya yazıyorum. Linçlemeden önce nolur empati yapın
Mesela adamın hayatındaki kadına ahınız var mı onu suçluyor musunuz ben bunu merek ediyorumBnce saçma. Bnm davam sürüyor. 4 yıl oldu boşanamadık. Ama eski kocanın sevgilisi var ki gayet normal. Bnm davada uzadı. pandemi, bnden veya ondan olan anlaşmazlıklar nedeniyle uzadı. Aslında Bn anlaşmalı istemiştim o boşanmak istemediği için çekişmeli uzun olsun brışırım sandı ama o da anladı gerçeği. Neyse bu süreçte dava düştü... 3 yıl dava açılamıyor. 4 yıl daha davam devam edebilir. Ama Bn bir dahaki ay boşuycm. Evimi satıp paylaşıp yoluma gidicem. Bnm davayı uzatmsmdaki sebep 2 çocuğum var. Evimizden çıkmamak için. Oysa o satıp hakkını alıp sevgilisiyle yemenin derdinde. Oysa ki bnm sadece derdim çocuklarım.
Senin once bu bagimliliktan kurtulman lazim cunku karsina kim cikarsa ciksin bagimli oluyormussun. Bundan kurtulmadigin surece hep bu boyle devam eder. Sevgi ile bagimliligi karistiriyorsun.İyi niyet şu bu değil ama aşklarımı çok matık dışı yaşıyorum bu benim hayatımdaki genel bir hata biri hayatıma girince kalbim daima ağır basıyor mesala önceki sevgilimdede eğitim farkımız vardı herkes bangır bangır bağırdı bu iş olmaz diye kalbim hep ondan yana oldu nitekim o beni terk etmese ben onu yine bırakamazdım bilmiyorum neden böyleyim
ŞöyMesela adamın hayatındaki kadına ahınız var mı onu suçluyor musunuz ben bunu merek ediyorum
Bn aldatıldığım için ayrıldım. Bni aldattığı kişiye değil eşime ah edyrm. Bnm yuvamı o kadın değil eşim yıktı.eşim karekter siz olduğu için o kadın olmazsa başkası olurdu, o olmazsa başkası... Ve şu anda beraber olduğu kişi aldattığı kişi değil... O nedenle bni ilgilendirmez.Mesela adamın hayatındaki kadına ahınız var mı onu suçluyor musunuz ben bunu merek ediyorum
Keşke tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar çabuk yargıda bulunmasanız. Siz bütün kayınvalideler, görümceler, kocalar kadınları delirtmeye çalışıyor sanıyorsunuz herhalde. Burada okuduğunuz her şeye inanmayın derim. Dünyada milyarca insan bir o kadar da farklı ilişki dinamikleri var.Neden boşanıyorlar ? Kadın neden bırakıp hayatını kurmuyor ? Hasta ruhlu mu , yoksa gerçekten hasta mı ettiler ?
Yargılamamis ki soru sormuş. Fazla sinirlisiniz. Türk kadını gibi genelleme yapmazsanız da iyi olur. bir birakin su gömme işlerinde Türk kelimesini. Dünyadaki tüm milletler harika bir Türk insanı problemli.Keşke tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar çabuk yargıda bulunmasanız. Siz bütün kayınvalideler, görümceler, kocalar kadınları delirtmeye çalışıyor sanıyorsunuz herhalde. Burada okuduğunuz her şeye inanmayın derim. Dünyada milyarca insan bir o kadar da farklı ilişki dinamikleri var.
Kadın zaten İstanbul’da yalnız yaşıyor gününü gün ediyor. 7 yıldır dava bitmiş bitmemiş umurunda değil. Neden boşanamıyorlar çünkü istinaf mahkemelerinde aşırı yoğunluk var. 3,5 yıldır dosyaya hakim atanmasını bekliyorlar. Anlaşmalı boşanmaya da yanaşmıyor çünkü tükürdüğünü yalamak istemiyor ve Türk kadınlarının aşırı sevdiği “nikahı bende elimle vermem” düşüncesinde yeniden evlensin istemiyor. Sırf bu yüzden davaları uzatan insanlar var.
Keşke tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar çabuk yargıda bulunmasanız. Siz bütün kayınvalideler, görümceler, kocalar kadınları delirtmeye çalışıyor sanıyorsunuz herhalde. Burada okuduğunuz her şeye inanmayın derim. Dünyada milyarca insan bir o kadar da farklı ilişki dinamikleri var.
Kadın zaten İstanbul’da yalnız yaşıyor gününü gün ediyor. 7 yıldır dava bitmiş bitmemiş umurunda değil. Neden boşanamıyorlar çünkü istinaf mahkemelerinde aşırı yoğunluk var. 3,5 yıldır dosyaya hakim atanmasını bekliyorlar. Anlaşmalı boşanmaya da yanaşmıyor çünkü tükürdüğünü yalamak istemiyor ve Türk kadınlarının aşırı sevdiği “nikahı bende elimle vermem” düşüncesinde yeniden evlensin istemiyor. Sırf bu yüzden davaları uzatan insanlar var.
Annesi kavgaları neden duymuş?Eveeett bugun açık açık konuşup kafamda soru işaretleri olduğunu her şeyi açıkça anlatmasını istediğimi devam etmek istiyorsada dilekçeleri görmek istediğimi söyledim. Özetle anlatacağım olayları: Biraz işin özel kısmı olacak ama eşi vajinismus imiş evlendiklerinde . Birlikte zar zor ikna olup tedaviye gitmişler ama cinsel hayatları devamındada hiç bir zaman iyi olmamış. Kadın ev hanımı sevgilimse işkolik ve çevresi geniş bir adam. Çevresindeki kadınları hep sorun etmiş cinsel sorunların varlığıyla beraber kıskançlık krizleri çok fazla artmış süreki arayıp sıkboğaz etmiş. gerçekten aldatmıştır diyeceksiniz ama aldatılsa davayı kendi açması gerekirdi diye düşünüyorum. Diğer okuduğum şeyler ufak tefek meseleler yaşam tarzı, ev hanımıyım diye beni beğenmiyosun tripleri vs. Anne meselesine gelince anne baştan beri eğitim yaşam farkı meslelerinden dolayı kızı istememiş. Madem ısrarcısınız kendiniz evlenin demiş düğün olaylarını bunlara bırakmış. Kızda yıllar geçsede sürekli ailen düğün yapmadı diye ghiçbir zman susmamış. Ailesiyle telefonda bile görüşse kıyamet kopartmış. Anneside kavgalarında barıştırmak yerine bırak gel oğlum modundaymış. Tüm bunlar birleşince kızda beni erken yaşımda dul bıraktın sende yuva kurmayacaksın direnebildiğim kadar direncm annen sevinmeyecek yeni gelin alamayacak toruna hasret kalacak diye diretiyormuş
Dilekçeleri gördün mü?Eveeett bugun açık açık konuşup kafamda soru işaretleri olduğunu her şeyi açıkça anlatmasını istediğimi devam etmek istiyorsada dilekçeleri görmek istediğimi söyledim. Özetle anlatacağım olayları: Biraz işin özel kısmı olacak ama eşi vajinismus imiş evlendiklerinde . Birlikte zar zor ikna olup tedaviye gitmişler ama cinsel hayatları devamındada hiç bir zaman iyi olmamış. Kadın ev hanımı sevgilimse işkolik ve çevresi geniş bir adam. Çevresindeki kadınları hep sorun etmiş cinsel sorunların varlığıyla beraber kıskançlık krizleri çok fazla artmış süreki arayıp sıkboğaz etmiş. gerçekten aldatmıştır diyeceksiniz ama aldatılsa davayı kendi açması gerekirdi diye düşünüyorum. Diğer okuduğum şeyler ufak tefek meseleler yaşam tarzı, ev hanımıyım diye beni beğenmiyosun tripleri vs. Anne meselesine gelince anne baştan beri eğitim yaşam farkı meslelerinden dolayı kızı istememiş. Madem ısrarcısınız kendiniz evlenin demiş düğün olaylarını bunlara bırakmış. Kızda yıllar geçsede sürekli ailen düğün yapmadı diye ghiçbir zman susmamış. Ailesiyle telefonda bile görüşse kıyamet kopartmış. Anneside kavgalarında barıştırmak yerine bırak gel oğlum modundaymış. Tüm bunlar birleşince kızda beni erken yaşımda dul bıraktın sende yuva kurmayacaksın direnebildiğim kadar direncm annen sevinmeyecek yeni gelin alamayacak toruna hasret kalacak diye diretiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?